USA – Finsko 5:1 (kon.) | Kanada – Lotyšsko 6:1 (kon.) | Rusko – Norsko 6:2 (kon.)
Česko – Švédsko 5:6 (1:2 po s.n.)
konec
Rusko
6:2 (4:0, 2:2, 0:0)
Norsko
Pátek 01.05.2015, 20:15 • ČEZ arena Ostrava, kapacita 9 000 diváků • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    Artemi PANARIN - 6:2



     
    34:10
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Vadim Šipačov našel přihrávkou z otočky ARTEMI PANARINA, který byl ve velké rychlosti, dostal za obránce Norska a z bezprostřední blízkosti "vymetl pavučiny" v brance soupeře. Asistence: Vadim Šipačov a Jevgenij Birjukov.
    Maxim ČUDINOV - 5:2



     
    29:08
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Mozjakin vybruslil zpoza branky, upoutal na sebe pozornost hned trojice bránících hráčů soupeře, v ten nejlepší možný okamžik přihrál do mezikruží, kde z voleje pálí MAXIM ČUDINOV a posílá puk za záda Voldena. Asistence: Sergej Mozjakin a Danis Zaripov.
    Patrick THORESEN - 4:2



     
    26:50
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Neskutečná produktivita Norů a hlavně další skvělá akce Olimba, který se tentokrát na levé straně zbavil znovu obránce soupeře, přihrál před branku, kde znovu zakončuje PATRICK THORESEN a je to druhý gól. Asistence: Mathis Olimb a Morten Ask.
    Patrick THORESEN - 4:1



     
    20:25
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Dobrou práci odvedl M. Olimb na pravé straně, kde se zbavil obránce a poslal puk před branku, kde nastavil hůl PATRICK THORESEN, Bobrovskij nedokázal zareagovat a je to gól Norska, z druhé střely na branku. Asistence: Mathis Olimb a Jonas Holos.
    Viktor TICHONOV - 4:0



     
    16:53
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Norové vůbec nestíhají. VIKTOR TICHONOV zakončuje střelou z levé strany další pohlednou akci Rusů, Volden loví popáté puk ze své brány. Asistence: Jevgenij Medvěděv a Danis Zaripov.
    Danis ZARIPOV - 3:0



     
    15:14
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Blesková akce Rusů, Mozjakin si na poslední chvíli všiml volného DANISE ZARIPOVA na pravé straně, který, ač přihrávka nebyla zrovna ideální, dokázal gólově zakončit. Asistence: Sergej Mozjakin a Viktor Tichonov.
    Arťom ANISIMOV - 2:0



     
    03:10
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Další gól Rusů, krátce po prvním gólu, ARŤOM ANISIMOV pronikl mezi dvojicí obránců, kteří neměli rychlost a Voldena překonal povedeným blafákem. Asistence: Ilja Kovalčuk.
    Vadim ŠIPAČOV - 1:0



     
    02:51
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Blesková kombinace Rusů, puk se dostává na pravou stranu, kde z vrcholu kruhu pro vhazování pálí Ilja Kovalčuk, puk končí v brance, ovšem gól je připsán VADIMU ŠIPAČOVOVI. Asistence: Ilja Kovalčuk a Jevgenij Dadonov.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 3. Šipačov (Kovalčuk, Dadonov), 4. Anisimov (Kovalčuk), 16. Zaripov (Mozjakin, Tichonov), 17. Tichonov (Medvěděv, Zaripov), 30. Čudinov (Mozjakin, Zaripov), 35. Panarin (Šipačov, Birjukov) – 21. Thoresen (M. Olimb, Holos), 27. Thoresen (M. Olimb, Ask)


    Rusko: Bobrovskij (Chudobin) – Čudinov, Bělov, Jakovlev, Medvěděv "A", Kulikov, Antipin, Birjukov – Panarin, Dadonov, Šipačov – Plotnikov, Anisimov, Kovalčuk "C" – Mozjakin, Tichonov, Zaripov "A"
    Norsko: Volden (Haugen) – Holos, Bonsaksen, Trygg, Tollefsen "C", Odegaard, Sorvik, Norstebö, Stene – Bastiansen "A", Thoresen "A", M. Olimb – Martinsen, K.A. Olimb, Rosseli Olsen – Ask, Roymark, Forsberg – Lovlie, Roest, Dahlström

    Rozhodčí: Mayer (USA), Ronn (FIN) – Dahmen (SWE), Mills (CAN)

    Diváci: 6 314
    bahis siteleri