Švýcarsko – Slovensko 6:5 (kon.) | Česko – Švédsko 4:5 (kon.)
konec
Švýcarsko
6:5 (2:1, 2:1, 2:3)
Slovensko
Pátek 01.05.2015, 11:00 • Helsingborg Arena, Helsingborg (SWE) • Mistrovství světa juniorů
     
    57:47
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Švýcarský gólman musí ale lovit míček z branky po střele MICHALA MIŠKEHO, jenž dokázal překonat Genharta střelou po zemi. Asistence: Martin Grlický.
     
    56:04
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři sami pouštějí Slováky zpět do hry. Jejich chybu v rozehrávce využil Kubovič, jenž nic neuspěchal a poslal míček dozadu MAROŠI KOVALOVI, který zamířil přesně bekhendem k tyči. Asistence: Martin Kubovič.
     
    50:59
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Až nyní se prosadil tvrdou střelou od modré MICHAL DUDOVIČ, kterému nahrál Grlický. Asistence: Martin Grlický.
     
    46:21
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Další pohledná kombinace Švýcarů na jeden dotek, kterou zakončil JAN ZAUGG. Asistence: Andrin Hollenstein.
     
    45:33
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Z proti´útoku je tu uklidňující branka Švýcarů. Ti teď ukázali, jak se má správně vykombinovat akce 2 na 1 a TOBIAS BAUMANN neměl problém poslat míček do prázdné branky. Asistence: Micha Stohl.
     
    38:47
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Uklidňující branku na stranu Švýcarů přidává SIMON GÜRTNER, jenž využil přihrávky Hartmanna a trefil se přesně na bližší tyč. Asistence: Dan Hartmann.
     
    30:03
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Další velká chyba v obraně našich východních sousedů. Tři hráči v modrých dresech nedokázali odpálit balónek na vlastní polovině a tak se k němu dostal MICHA STROHL ,který na nic nečekal a poslal do branky nekompromisní střelu. Bez asistence.
     
    21:46
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic přichází na druhé straně trest. MICHAL MIŠKE unikl podél mantinelu a jeho nenápadná střela od hrazení skončila překvapivě až za zády Genharta. bez asistence.
     
    13:31
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři se podruhé v zápase dostávají do vedení. Hartmann na sebe natáhl tři hráče soupeře a poté předal míček do strany DANU HARTMANNOVI, který z voleje trefil růžek na vzdálenější tyči. Asistence: Jan Zaugg.
     
    04:21
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci ale rychle srovnávají. Kubovič našel zpoza branky MAROŠE KOVALA, jenž zpoza brankoviště střelou po zemi srovnává skóre. Asistence: MARTIN KUBOVIČ.
     
    03:48
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři se dostávají lacino do vedení. Nepovedený výhoz Turiaka zachytil tělem DANY KÄNZIG a ihned potrestal hrubku slovenského gólmana. Bez asistence.

    Branky a nahrávky: 4. Känzig, 14. Zaugg (Hartmann), 31. Strohl, 39. Gürtner (Hartmann), 46. Baumann (Stohl), 47. Zaugg (Hollenstein) – 5. Koval (Kubovič), 22. Miške, 51. Dudovič (Grlický), 57. Koval (Kubovič), 58. Miške (Grlický)


    Švýcarsko: Genhart (Keller) – Gürtner, Baumgartner, Mosimann, Klauenbosch, Michel, Jung, Heierli – Thony, Hartmann, Zaugg – Mütter, Hollenstein, Känzig – Steiner, Stöhl, Baumann – Stock, Laubscher. Trenér: Simon Meier
    Slovensko: Turiak (Sninčák) – Grlický, Jurčík, Šefčík, Koščo, Miške, Kriš, Bučák, Trefný – Kubovič, Kubaský, Koval – Dudovič, Chudina, Čonka-Skyba – Ujhélyi, Pažák, Rexa Talarovič. Trenér: Petr Koutný.

    Rozhodčí: Hakan Soderman, Glenn Boström
    bahis siteleri