Rusko – USA 2:4 (kon.) | Lotyšsko – Švédsko 1:8 (kon.) | Norsko – Finsko 0:5 (kon.)
Kanada – Česko 6:3 (kon.)
konec
Rusko
2:4 (0:1, 1:1, 1:2)
USA
Pondělí 04.05.2015, 16:15 • ČEZ Arena, Ostrava • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:43
    Teď se již ale vylučovat bude! Na trestnou lavici odchází americký kapitán Matt Hendricks a obranu USA čekají horké chvilky!
     
    36:43
    Přesilovku si v závěru druhé třetiny zahraje i Rusko! Na trestnou lavici míří Zach Redmond za držení.
     
    25:01
    Jevgenij Medveděv to teď vůbec neudělal dobře! Z vlastního pásma se snažil vyhodit rychle kotouč o mantinel, nicméně poslal kotouč do hlediště a za to jsou jasné dvě minuty za zdržování hry!
     
    24:29
    Američané ale budou mít ideální možnost jít do vedení. Maxim Chudinov si před brankou počínal nedovoleně v souboji s Lewisem, kterého podrazil a míří na trestnou lavici!
     
    19:16
    I Rusové si zahrají první přesilovku! Na trestnou lavici míří právě obránce Caroliny Dustin Faulk za krosček!
     
    16:54
    První vyloučeným v tomto utkání se stává Igor Jakovlev, který si počínal u hrazení nedovoleně v souboji s Benem Smithem!
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 24. Bělov (Panarin, Dadonov), 57. Plotnikov (Kulikov, Anisimov) – 7. Lewis (Jones, Eichel), 27. Krug (Jones, Faulk), 52. Arcobello (Vesey), 60. Nelson (Lee)


    Rusko: Bobrovskij (Barulin) – Jakovlev, Medveděv (A), Kulikov, Antipin, Čudinov, Bělov – Mozjakin, Malkin (A), Kuljomin – Plotnikov, Anisimov, Kovalčuk (C) – Panarin, Dadonov, Šipačov – Tichonov, Širokov, Tarasenko – Mironov
    USA: Campbell (Hellebuyck) – Faulk (A), Krug, Jones, Reilly, Murphy, Moore Jr., Redmond – Bonino, Moses, Lee – Vesey, Morin, Arcobello – Eichel, Lewis (A), Nelson – Larkin, Hendricks (C), Sexton

    Rozhodčí: Vinnerborg (SWE), Piechaczek (GER) – Tošenovjan (CZE), Mills (CAN)

    Diváci: 8812
    bahis siteleri