Rusko – USA 2:4 (kon.) | Lotyšsko – Švédsko 1:8 (kon.) | Norsko – Finsko 0:5 (kon.)
Kanada – Česko 6:3 (kon.)
konec
Norsko
0:5 (0:1, 0:2, 0:2)
Finsko
Pondělí 04.05.2015, 20:15 • ČEZ Aréna, Ostrava • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jussi JOKINEN - 0:5

     
    52:11
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A krátce na to přidávají Finové pátou branku! JUSSI JOKINEN po přihrávce od Salmely získal puk v mezikruží a skrz obránce ho dopravil do branky soupeře! Asistence: Anssi Salmela a Aleksander Barkov.
    Jyrki JOKIPAKKA - 0:4

     
    51:15
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A je to 4:0! JYRKI JOKIPAKKA od modré čáry vyslal parádní dělovku, která skončila až za zády norského brankáře Larse Voldena! Na střelu mu velice dobře nabil Leo Komarov. Asistence: Leo Komarov a Joonas Kemppainen.
    Jyrki JOKIPAKKA - 0:4

    Joonas KEMPPAINEN - 0:3

     
    30:21
    Finsko právě vstřelilo branku!
    To je efektivita v přesilovce! Opět byl u branky obránce Esa Lindell, jehož střelu Lars Volden nyní dokázal jen vyrazit před branku, kde stál znovu JOONAS KEMPPAINEN, který dopravil puk za záda norského brankáře a dal již na 3:0! Asistence: Esa Lindell a Juhamatti Aaltonen.
    Joonas KEMPPAINEN - 0:3

    Joonas KEMPPAINEN - 0:2

     
    28:39
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové dokázali dvojnásobnou přesilovku využít a vedou o dvě branky! Dnes skvěle hrající Lindell vyslal další střelu, která vedla k brance. Nyní se o to ovšem dorážkou musel postarat JOONAS KEMPPAINEN! Asistence: Esa Lindell a Juhamatti Aaltonen.
    Joonas KEMPPAINEN - 0:2

    Esa LINDELL - 0:1

     
    05:05
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové střílí svou první přesilovou branku na tomto turnaji! Obránce ESA LINDELL byl již od úvodu utkání aktivním střelcem, nyní mu jeho pokus i díky skvělému krytí výhledu Voldena v podání útočníka Barkova vyšel. Je to 1:0 pro Finsko! Asistence: Jussi Jokinen a Aleksander Barkov.
    Esa LINDELL - 0:1

    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 6. Lindell (Jokinen, Barkov), 29. Kemppainen (Lindell, Aaltonen), 31. Kemppainen (Lindell, Aaltonen), 52. Jokipakka (Komarov, Kemppainen), 53. Jokinen (Salmela, Barkov)


    Norsko: Volden (Haugen) – Nørstebø, Holøs, Tollefsen, Trygg, Sørvik, Bonsaksen, Ødegaard – M. Olimb, Thoresen, Ask – Rosseli Olsen, K. A. Olimb, Martinsen – Forsberg, Bastiansen, Trettenes – Dahlstrøm, Roest, Røymark – Stene
    Finsko: Rinne (Engren) – Lepistö, Hietanen, Lindell, Salmela, Ohtamaa, Jaakola, Jokipakka, Mäntylä – Ruutu, Kontiola, Aaltonen – Barkov, Jokinen, Donskoi – Louhivaara, Hytönen, Pihlström – Pesonen, Kemppainen, Komarov

    Rozhodčí: Mayer (USA), Björk (SWE) – Dahmen (SWE), Lederer (CZE)

    Diváci: 6634
    bahis siteleri