Slovinsko – USA 1:3 (kon.) | Německo – Česko 2:4 (kon.) | Slovensko – Rusko 2:3 (po pr.)
Švýcarsko – Kanada 2:7 (kon.)
konec
Švýcarsko
2:7 (1:2, 0:3, 1:2)
Kanada
Neděle 10.05.2015, 20:15 • O2 Aréna, Praha • Mistrovství světa • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    Claude GIROUX - 2:7

     
    57:08
    Kanada právě vstřelila branku!
    Javorové listy využívají další přesilovou hru a dávají svůj sedmý gól v tomto zápase! Burnsovu střelu z blízkosti vyrazil Berra a o bleskurychlou dorážku se postaral CLAUDE GIROUX! Asistence: Brent Burns a Ryan O'Reilly.
    Sean COUTURIER - 2:6

     
    52:27
    Kanada právě vstřelila branku!
    A je to 6:2, Kanada již zřejmě definitivně rozhoduje o dnešní výhře. Střelu Tylera Toffoliho z pravého křídla dokázal Berra vyrazit pouze na hůl SEANA COUTURIERA, který bez potíží doklepl puk do branky! Asistence: Tyler Toffoli a Dan Hamhuis.
    Damien BRUNNER - 2:5

     
    42:17
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A odměnou je jim snižující branka! DAMIEN BRUNNER se zmocnil v útočném pásmu volného puku a se štěstím ho procpal pod Smithem do branky, díky čemuž tak dává svou první branku na turnaji! Bez asistence.
    Cody EAKIN - 1:5

     
    39:59
    Kanada právě vstřelila branku!
    Branka skutečně platí, CODY EAKIN zvyšuje v samotném závěru druhé periody na 5:1! A prosadil se dorážkou, když do branky dokázal přesně sekundu před koncem třetiny doklepnout střelu Seana Couturiera. Závěr třetiny tak Kanaďanům vyšel náramně. Asistence: Sean Couturier a Aaron Ekblad.
    Jordan EBERLE - 1:4

     
    39:00
    Kanada právě vstřelila branku!
    Obrovský tlak Kanaďanů skončil gólem, je to 4:1 pro javorové listy! Přesilovou hru využívá JORDAN EBERLE, který dokázal úspěšně dorazit Crosbyho tvrdou střelu ze strany! Sice až na druhý pokus, ale dokázal, a to se počítá. Asistence: Sidney Crosby a Brent Burns.
    Aaron EKBLAD - 1:3

    Aaron EKBLAD - 1:3

     
    27:59
    Kanada právě vstřelila branku!
    Rázem ale Kanaďané odskakují do dvoubrankového vedení! AARON EKBLAD dostal přesnou přihrávku od Couturiera přímo mezi kruhy a napálil kotouč za Berrova záda! Švýcarský brankář neměl na tuto dělovku nárok. Asistence: Sean Couturier a Cody Eakin.
    MACKINNON - 1:2

     
    19:42
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada se 18 sekund před koncem první třetiny ujímá vedení! NATHAN MACKINNON dostal kotouč na levé straně a nekompromisní střelou švihem překonal Reta Berru, parádní rána! Asistence: Jason Spezza a Patrick Wiercioch.
    TRACHSLER - 1:1

     
    06:20
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A dovedli to až k brance! MORRIS TRACHSLER vjel do útočného pásma podél levého mantinelu a z nulového úhlu s pomocí odrazu od gólmana Smithe dopravil puk do brány! Tohle si kanadský brankář za rámeček rozhodně nedá. Asistence: Reto Schäppi a Mark Streit.
    Tyler SEGUIN - 0:1

     
    00:53
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak to bylo rychlé! Jen 53 sekund stačilo Kanaďanům k úvodní brance. TYLER SEGUIN se trefil popáté na turnaji, když úspěšně dorazil střelu Jakea Muzzina do švýcarské branky! Asistence: Jake Muzzin a Claude Giroux.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 7. Trachsler (Schäppi, Streit), 43. Brunner – 1. Seguin (Muzzin, Giroux), 20. MacKinnon (Spezza, Wiercioch), 28. Ekblad (Couturier, Eakin), 39. Eberle (Crosby, Burns), 40. Eakin (Couturier, Ekblad), 53. Couturier (Toffoli, Hamhuis), 58. Giroux (Burns, O'Reilly)


    Švýcarsko: Berra (Genoni) – Geering, Streit (C), Blum, Josi (A), Helbling, Grossmann – Fiala, Almond, Brunner – Ambühl (A), Bodenmann, Bieber – Suri, Hollenstein, Romy – Schäppi, Trachsler, Wieser – Walker
    Kanada: Smith (Jones) – Hamhuis (A), Burns, Muzzin, Barrie, Ekblad, Wiercioch, Savard – Crosby (C), Hall, Eberle – O'Reilly, Giroux, Seguin – Duchene, Spezza (A), MacKinnon – Couturier, Ennis, Toffoli – Eakin

    Rozhodčí: Mayer (USA), Rönn (FIN) – Puolakka (FIN), Lhotský (CZE)

    Diváci: 17003
    bahis siteleri