IHC Kladno – IHC Prague Rats 5:7 (kon.) | Slavia Praha – ILHK Hr. Králové 0:0 (odl.) | IHC Olomouc – IHC Nový Jičín 9:5 (kon.)
Uh. Brod – Devils Zlín 4:8 (kon.) | IHC Kladno – Roller Storm 9:5 (kon.) | Slavia Praha – IHC Pardubice 0:0 (odl.)
IHC Olomouc – IHC Přerov 9:2 (kon.) | Uh. Brod – Brno 2:5 (kon.)
konec
IHC Čerti Kladno
9:5 (3:1, 3:3, 2:0, 1:1)
IHC Roller Storm Praha
Neděle 24.05.2015, 15:00 • ČEZ stadion, Kladno • STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    46:17
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Hosté ještě snižují. Hráči pražského celku dokázali využít špatně postavených hráčů Kladna a PAVEL SEDLÁČEK překonal Frolíka. Asistence: Šimon Antončík a Jakub Frodl.
     
    44:44
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A domácí přidávají další branku! LADISLAV VLČEK ujet hostující obraně a následně vypálil krásně do bližšího růžku. Bez asistence.
     
    34:02
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A nakonec kladenská kombinace přeci jen přinesla ovoce! Po sérii přihrávek se dostal kotouč až na modrou čáru k MICHALU PETRÁKOVI, který už svojí dělovkou rozvlnil síť. Asistence: Ladislav Vlček.
     
    31:29
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí se opět dostali do přečíslení dvou na jednoho a TOMÁŠ REDLICH dokázal po obdržení přihrávky od Vlčka trefit přesně Frodlovy jesle. Asistence: Ladislav Vlček.
     
    23:39
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    A rázem z toho může být i drama! Hosté přetěžují svůj tlak v další branku a rázem je to jen o dva góly. Frolíka tentokrát překonal VÁCLAV KLINDERA. Asistence: Zdeněk Petráš.
     
    23:11
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    A hosté snižují! Novák dokázal zpoza brány vrátit kotouč před brankoviště na PAVLA SEDLÁČKA, který střelou z první překonal Frolíka. Asistence: Dominik Novák.
     
    22:07
    Kladno právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ REDLICH se dokázal dostat do samostatného úniku a tváří v tvář Frodlovi předvedl povedený blafák. Bez asistence.
     
    20:40
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Hosté se také přeci jen můžou radovat z přesilovkového gólu. Přesilovou hru využívá VÁCLAV KLINDERA. Asistence: Dominik Bílek a Zdeněk Petráš.
     
    19:53
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté dlouho kombinovali před Frolíkovou brankou, ale následně dokázal vystihnout jednu z přihrávek Jiřík, který posunul do útoku JAKUBA STRNADA a ten už se přesnou střelou nemýlil. Asistence: Aleš Jiřík.
     
    17:52
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A domácí přesilovou hru přeci jen využívají! LADISLAV VLČEK dokázal tečovat Petrákovu střelu mimo Frodlův dosah. Asistence: Michal Petrák a Aleš Jiřík
     
    08:39
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Petrák si počínal hodně lehkovážně s rozehrávkou, a tak se dostal ke kotouči ZDENĚK PETRÁŠ, který si následně v úniku položil Frolíka a zakončil nechytatelně. Bez asistence.
     
    05:58
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jakub Strnad se dokázal krásně uvolnit na středu hřiště a poté přesnou křižnou přihrávkou vybídl ke skórování VLADIMÍRA KAMEŠE, který zakončil nechytatelně do vzdálenějšího růžku. Asistence: Jakub Strnad.
     
    04:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jiřík už ujížděl sám na Dominika Frodla, ale ten si s tímto pokusem ještě poradil. Následně ale kotouč zůstal volně před brankovištěm a tam se jej ujal WALTER CHRISTL, který už se před ležícím gólmanem nemýlil. Bez asistence.
     
    03:23
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí předvedli nyní krásnou kombinaci a po zásluze jdou do vedení! Vlček krásnou přihrávkou našel u vzdálenější tyče postaveného TOMÁŠE REDLICHA, který střelou z první vymetl přesně bližší růžek. Asistence: Ladislav Vlček.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 4. Redlich (Vlček), 5. Christl, 6. Kameš (Strnad), 18. Vlček (Petrák, Jiřík), 20. Strnad (Jiřík), 23. Redlich, 32. Redlich (Vlček), 35. Petrák (Vlček), 45. Vlček – 9. Petráš, 21. Klindera (D. Bílek, Petráš), 24. Sedláček (Novák), 24. Klindera (Petráš), 47. Sedláček (Antončík, J. Frodl)


    IHC Čerti Kladno: Frolík (Černý) – Christl, Vyskočil, Vlček, Jiřík, Kameš – Petrák, Redlich, Hoffmann, Strnad
    IHC Roller Storm Praha: D. Frodl – Belay, F. Bílek, Würtherle, D. Bílek, Žovinec – Novák, Petráš, Antončík, Sedláček, Arnošt, J. Frodl, Klindera

    Rozhodčí: Barek, Veselý
    bahis siteleri