Brno – ILHK Hr. Králové 14:3 (kon.) | IHC Olomouc – IHC Kladno 4:3 (kon.) | Slavia Praha – IHC Přerov 14:5 (kon.)
IHC Olomouc – IHC Kladno 10:3 (kon.)
konec
IHC Eagles Olomouc
4:3 (0:1, 3:0, 1:2, 0:1) Stav série: 1:1
IHC Čerti Kladno
Neděle 07.06.2015, 13:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Play-off Stilmat extraligy inline hokeje • Čtvrtfinále
Partner:
     
    46:44
    Na chvíli se Frolík musel vrátit do branky, po akci Olomouce ale zase rychle vyrazil směr střídačka.
     
    41:15
    Jakub Čuřík (IOL) dostává tříminutový trest. Tomáš Vyskočila trefil hokejkou do obličeje a vzhledem k tomu, že jde o krvavé zranění, se menší trest zdvojnásobil. Velká šance pro Kladno na vyrovnání.
     
    40:28
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš! Husák v samostatném úniku zklamal, zato na druhé straně VLADIMÍR KAMEŠ byl se svou akcí úspěšný, a připisuje si ta druhý gól v zápase. Kladenští jsou tak Olomouckým opět na dostřel. Asistence: Jiří Sekáč.
     
    35:12
    Olomouc právě vstřelila branku!
    V poslední minutě třetí čtvrtiny se chopil kotouče LUKÁŠ DUBA, který si sjel do levého křídla a svižnou střelou pokořil Frolíka v brance Kladna. Asistence: Jakub Cik.
     
    28:20
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Využití přesilovek v dnešním zápase je zatím stoprocentní. I Čerti využívají svou přesilovku, čímž snižují na rozdíl jednoho gólu. VLADIMÍR KAMEŠ byl na brankovišti ze všech hráčů nejaktivnější a dokázal puk dostavit do sítě. Asistence: Michal Petrák.
     
    27:02
    Lukáš Cik (IOL) je vykázán na trestnou lavici, provinil se sekáním. Kladno si tak zahraje svou první přesilovku v utkání.
     
    22:54
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Než se stihli Kladenští vzpamatovat a už prohrávají o dvě branky. Jakub Čuřík tentokrát naservíroval kotouč STANISLAVU HUSÁKOVI, který neměl příliš potíž zavěsit puk do branky. Asistence: Jakub Čuřík, Pavel Handl.
     
    21:20
    Olomouc právě vstřelila branku!
    I druhou přesilovku olomoučtí Eagles dokázali přetavit v branku, a dostávají se tak do vedení! Na druhém gólu Olomouce měl opět velký podíl Čuřík, který našel před Frolíkem čepel hole LUKÁŠE DUBY, kterému jen stačilo přiklepnout puk za brankovou čáru. Asistence: Jakub Čuřík, Michal Šimo.
     
    20:25
    Vladimír Kameš (IKL) je druhým vyloučeným kladenským hráčem dnešního zápasu. Nyní si musí odpykat trest za vysokou hůl.
     
    18:11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Stanislav Husák po Čuříkově nabídce sice ještě úspěšný nebyl, když však Husák nahrál kotouč zpět před branku, PAVEL HANDL už si uměl poradit. Puk poslal za záda Frolíka, Olomoučtí tak využili přesilovku a vyrovnali stav zápasu. Asistence: Stanislav Husák, Jakub Čuřík.
     
    16:58
    Je tu první vyloučení utkání. Jan Novotný (IKL) inkasoval menší trest za držení.
     
    10:06
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští hokejisté se dostávají do jednobrankového vedení! JAKUB STRNAD dostal přesnou nahrávku před brankáře Sedláře, chvíli si pohrál s pukem a následně zavěsil pod víko. Asistence: Vladimír Kameš, Tomáš Vyskočil.
     
    02:25
    Petrákova střela se otřela o levou tyčku! Sedlář měl nyní velké štěstí.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 19. Handl (Husák, Čuřík), 22. Duba (Čuřík, Šimo), 23. Husák (Čuřík, Handl), 36. Duba (J. Cik) – 11. Strnad (Kameš, Vyskočil), 29. Kameš (Petrák), 41. Kameš (Sekáč)


    IHC Eagles Olomouc: Sedlář (Musil) – L. Cik, J, Cik, Roupec, Paška – Handl, Duba, Čuřík, Jurák (C), Husák, Šímo.
    IHC Čerti Kladno: Frolík (Černý) – Jiřík (C), Kameš, Vyskočil – Petrák, Strnad, Redlich, Christl, Janeček, Novotný, Sekáč.

    Rozhodčí: S. Cik, Klein
    IHC Olomouc 2 1 IHC Kladno
    #1 Sobota 06.06.2015 • 14:00
    IHC Kladno - IHC Olomouc 6:5
    #2 Neděle 07.06.2015 • 13:00
    IHC Olomouc - IHC Kladno 4:3
    #3 Neděle 07.06.2015 • 15:05
    IHC Olomouc - IHC Kladno 10:3
    bahis siteleri