Ghana – Togo 1:0 (kon.) | Turecko – Bulharsko 4:0 (kon.) | Norsko – Švédsko 0:0 (kon.)
Dánsko – Černá Hora 2:1 (kon.)
konec
Dánsko
2:1 (0:1)
Černá Hora
Pondělí 08.06.2015, 20:00 • Energi Viborg Arena, Viborg • Reprezentační zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! Dánsko dokázalo otočit utkání s Černou Horou a vítězí v přípravném utkání 2:1!

    První poločas v Energi Viborg Arena nabídl velmi zajímavý fotbal. Dánové byl od úvodních minut lepším týmem, avšak jako první se prosadila Černá Hora. Po rohovém kopu se míč odrazil na nohu Stevana Jovetiče, který si věděl rady a propálil Schmeichela. Dánové se snažili o vyrovnání, avšak jejich finální fáze není ideálně.

    Do druhé půle vstoupili daleko aktivnějí Dánové, kteří hned ve 48. minutě mohli udeřit. Střela Hojbjerga však mířila mimo. A6 v 71. minutě se fanoušci v Energi Viborg aréně dočkali, když vyrovnal s Christian Eriksen. V závěru Dánové vybojovali pokutový kop, který bezpečně proměnil Viktor Fischer.

    To je z mé strany vše a u dalšího fotbalového přenosu se těším brzy nashledanou! (21:54:14)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Dánsko bude mít navíc k dispozici volný přímý kop. Na polovině Černé Hory byl faulován Yurary.
     
    90+1
    Útok Černé Hory se nevydařil a míč po nepřesné přihrávce Tomaševiče končí u gólmana Božoviče. Již to vypadá, že Dánové si závěr pohlídají.
     
    90
    Hlavní arbitr nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    89
    Rozehrávky rohového kopu se ujal mladík Lukas Andersen. Na jeho nadýchaný centr si nabíhal Bjellan. Dánský stoper se však k hlavičce nedostal!
     
    88
    Dánský tlak však neopadá a nyní budou domácí zahrávat i rohový kop!
     
    87
    Druhou žlutou kartu Černé Hory dostává Kašcelan, který poslal k zemi Simona Poulsena.
    Viktor FISCHER - 2:1
     
    86
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Dánsko se dostává v závěru do vedení a otáčí vývoj utkání! K penaltě se postavil mladík VIKTOR FISCHER, který penaltu zkušeně proměnuje! Božoviče poslal na druhou stranu!
    Penaltový zákrok
     
    84
    Hlavní arbitr právě nařídil penaltu ve prospěch Dánska! Jacobsen si míč narazil s Andersenem a šel do vápna. Toho však poslal k zemi Vukčevič!
     
    83
    Stoper Bjelland vyrazil do rychlého protiútoku a pokoušel se najít na hranici vápna Lukase Andersena. Ten byl však obsazený Simičem a k míči se nedostal.
     
    82
    Nyní jsme viděli poprvé ve druhém poločase Kaspera Schmeichela při práci s míčem. Zpáteční přihrávkou si pomohl stoper Bjelland.
     
    81
    Celá Energi Viborg Arena teď aplauduje Christianu Eriksenovi, který právě střídá. Na jeho post přichází mladý záložník Ajaxu Lukas Andersen.
     
    80
    Akce Dánska šla opět přes přes levou stranu, kde se nacházel Poulsen, jehož centr našel ve vápně hlavu Yuraryho, ten sklepl míč pro Viktora Fischera, avšak jeho střela mířila mimo.
     
    79
    Střídající Durmisi dostal zajímavý míč na levou stranu, ihned po zpracování poslal do vápna centr, který si zpracoval Christensen. Střídající hráč sklepl míč pro Eriksena, který však váhal a ke střele se nedostal.
     
    78
    Dánové se pokoušejí dostat do vedení, nicméně obrana Černé Hory náporům odolává. Po zisku míče se však Černohorci neodhodlají jít do protiútoku a pouze odkopávají míče.

    Jan Havlovic

    Branky: 71. Eriksena (Yurary), 86. Fischer (pen.) – 17. Jovetič

    Karty:   44. Bendtner (DEN) – 45. Bakič (CHO), 87. Kašcelan (CHO)


    Dánsko: Schmeichel – Poulsen, Bjelland, Kjaer, Jacobsen – Kvist – Hojbjerg, Krohn-Dehli – Eriksen, Yurary – Bentner
    Náhradníci: L. Andersen, S.Andersen, Durmisi, Fischer, Christensen, Christiansen, Lössl, Rasmussen, Scholz, Sorensen, Vestergaard, Wass

    Černá Hora: Božovič – Tomaševic, Simič, Baša, Savic – Bakic, Vukčevič, Kašcelan, Veševovic – Jovetic (43. Nikolic), Mugoša
    Náhradníci: Balic, Beciraj, Boljevic, Grbic, Janjuševic, Marušic, Nikolic, Saveljich, Vujovic, Vukcevic
    bahis siteleri