Kamerun – Ekvádor 6:0 (kon.) | USA – Austrálie 3:1 (kon.) | Japonsko – Švýcarsko 1:0 (kon.)
Francie – Anglie 1:0 (kon.) | Španělsko – Kostarika 1:1 (kon.) | Kolumbie – Mexiko 1:1 (kon.)
konec
Kamerun
6:0 (3:0)
Ekvádor
Úterý 09.06.2015, 01:00 • BC Place Stadium, Vancouver • Mistrovství světa - ženy
Předzápasové kurzy
    Gaelle ENGANAMOUITOVÁ - 6:0
     
    90+3
    Kamerun právě vstřelil branku!
    Tak nakonec se GAELLE ENGANAMOUITOVÁ hattricku dočkala. I ona jako třetí v pořadí z penaltového puntíku překonala Berruzovou a je to 6:0.
    Gabrielle ONGUENEOVÁ - 5:0
     
    79
    Kamerun právě vstřelil branku!
    Pokutový kop s naprostým přehledem proměnila kamerunská hráčka s číslem 7, GABRIELLE ONGUENEOVÁ a Kamerunky tam mají bůra.
    Gaelle ENGANAMOUITOVÁ - 4:0
     
    73
    Kamerun právě vstřelil branku!
    Ortizová se na hřišti ještě ani neohřála a už může pomoct Berruzové vylovit míč z brány. Bleskový útok Kamerunek skončil až u GAELLE ENGANAMOUITOVÉ a ta poslala mičudu bez problémů do prázdné brány.
    Christine MANIEOVÁ - 3:0
     
    44
    Kamerun právě vstřelil branku!
    Brankářka Berruzová jasně ukročila na jednu stranu, což kapitánka Kamerunu, CHRISTINE MANIEOVÁ dobře viděla a bezpečně proměnila pokutový kop.
    Gaelle ENGANAMOUITOVÁ - 2:0
     
    36
    Kamerun právě vstřelil branku!
    Jenže Ekvádorky po standardce propadly a dostávají druhou branku. Parádní míč za obranu obdržela rozběhnutá GAELLE ENGANAMOUITOVÁ a ta si tváří v tvář s Berruzovou poradila.
    Madelaine NGONO MANIOVÁ - 1:0
     
    34
    Kamerun právě vstřelil branku!
    Ekvádorky sice měly výhodu rohového kopu, ale krátce po něm se k rychlému útoku dostaly Kamerunky a ty otevírají skóre zápasu. Střelu Enganamouitové sice ještě Berruzová vyrazila, avšak na dorážku MADELAINE NGONO MANIOVÉ už byla ekvádorská brankářka krátká.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 34. Ngono Maniová, 36. Enganamouitová, 44. Manieová (pen.), 73. Enganamouitová, 79. Ongueneová (pen.), 90+3. Enganamouitová (pen.)

    Karty:   38. Yangoová (CAM) – 43. Realová (ECU), 46+2. Rodriguezová (ECU), 77. Ortizová (ECU)   66. Moreiraová (ECU)


    Kamerun: Ngo Ndomová – Meffometou Tchenoová, Bou Ndjouhová, Manieová (C), Leukoová Feudjioová, Yangoová – Enganamouitová, Ngo Mbelecková (60.Zougaová), Ongueneová (83. Akabaová) – Ngono Maniová (74.Nchoutová)
    Náhradníci: Mbororová, Enyegueová – Nchoutová, Ejangueová, Zougaová, Awonaová, Abenaová, Sonkengová, Akabaová, Nganiová, Bellaová, Wankiová

    Ekvádor: Berruzová – Realová, Aguilarová, Moreiraová (C), Ponceová – Rieraová, Olveraová, Pesantesová, Velardeová (45.Rodriguezová) – Torresová (53.Lattanzioová), Quinterosová (71. Ortizová)
    Náhradníci: Tobarová, Veraová – Ortizová, Zembranová, Rodriguezová, Vasquezová, Lattanzioová, Caicedoová, Palaciosová, Salvadorová, Barreová, Jacomeová

    Rozhodčí: Katalin Kulcsarová (HUN) – Natalie Aspinallová (ENG), Anna Nyströmová (SWE)
    bahis siteleri