Kamerun – Ekvádor 6:0 (kon.) | USA – Austrálie 3:1 (kon.) | Japonsko – Švýcarsko 1:0 (kon.)
Francie – Anglie 1:0 (kon.) | Španělsko – Kostarika 1:1 (kon.) | Kolumbie – Mexiko 1:1 (kon.)
konec
Francie
1:0 (1:0)
Anglie
Úterý 09.06.2015, 19:00 • Moncton Stadium, Moncton, New Brunswick • Mistrovství světa - ženy
Předzápasové kurzy
    Anglická ženská fotbalová reprezentace se může těšit z velké podpory fanoušků!

     
    ANGLIE
    Albion se na Mistrovství světa představuje již počtvrté. Poslední dva turnaje, však pro Angličanky vždy skončily ve čtvrtfinále. V německu prohrály v rozhodujícím zápase právě s Francií až po penaltových kopech. Na domácí Olympiádě se Albion dostal také do čtrvrtfinále, zde však prohrál s Kanadou.

    Svěřenkyně Marka Sampsona odehrály před turnajem dva přípravné duely. Hned na začátku duban sehrály utkání s Čínou, kterou v tréninkovém centru Manchesteru City porazily 2:1. Generálka na MS však Albionu nevyšla. S pořádající Kanadou prohrály 0:1!

    Do dnešního duelu vstupuje Anglie v roli jasného outsidera, nicméně zde v Kanadě již několik týmů překvapilo, proč by nemohly i Angličanky?
    Fotografické představení účastníků skupiny F

     
    FRANCIE
    Francouzský fotbalovým tým zažíje své teprve třetí Mistrovství světa. V roce 2003 skončily svěřenkyně Philippe Bergerooa již v základní skupině, avšak v roce 2011 dosáhl velkého úspěchu. Probojovali se až do semifinále, kde podhledly USA 1:3. Stejným poměrem podhledly i Švédsku v boji o bronz. Stejné umístění obsadily Francouzsky i v roce 2012 na Olympiádě v Londýně.

    Reprezentace Francie odehrála před šampionátem hned tři přípravné duely a všehcny zvládla vítězně! Ten první sehrála již na začátku dubna proti Kanadě a vyhrála nejtěsnějším rozdílem 1:0. Poslední dva přípravné duely již byly v rámci finální přípravy. Nejdříve Les Blus zdolaly Rusko 2:1 a v posledním zápase Skotsko 1:0.

    Do dnešního utkání vstupují Francouzsky jako favoritky, které by měly vstoupit do skupiny F tříbodovým vítězstvím.
     
    Příjemný podvečer všem fanouškům a fanynkám ženského fotbalu! V sobotu odstartovalo v Kanadě ženské Mistrovství světa. Dnes se "rozjede" také skupina F a my se společně zaměříme na první utkání této skupiny. V Monctonu se střetně Francie s Anglií. Úvodní výkop je naplánován na 19:00 a u textového onlajnu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    Úvodní sestavy:

    Francie: Bouhaddiová – Boulleauová, Renardová, Georgesová, Houaraová – Necibová, Abilyová, Henryová, Thomisová – Le Sommerová, Thineyová
    Náhradníci: Devilleová, Delannoyová, Daliová, Lavogezová, Dianiová, Bussagliaová, Delieová, Nkaová, Butelová, Gérardová, Majriová, Hammraouiová

    Anglie: Bardsleyová – Raffertyová, Bassettová, Houghtonová, A.Scottová – Chapmanová, Williamsová, J.Scottová, Bronzeová – Whiteová, Aluková
    Náhradníci: Nobbsová, Carneyová, Mooreová, Chamberlainová, Grenwoodová, Stoneyová, Potterová, Dugganová, Taylorová, Sandersonová, Telfordová, Kirbyová

    Rozhodčí: Mitsiová – Kourompyliaová, Kyriaková.
    Šatny obou týmů jsou připraveny!

     
    Hymny obou států zazněly, za pár chvil utkání začne!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní sudí Thalia Mitsiová z Řecka právě zahájila dnešní utkání! Výhodu úvodního výkop měla k dispozici "domácí" Francie, která se hned postupnou kombinací přesouvá na útočnou polovinu.
     
    1
    Lucia Bronzeová dostala míč na levou stranu, kam si naběhla Eniola Aluková. Její postup však zastavila dobře načasovaným skluzem Georgesová.
     
    2
    Albion bude zahrávat první volný přímý kop tohoto zápasu. Na polovině Francie faulovala Le Sommerová, která poslal k zemi Williamsovou.
     
    3
    Anglie má od úvodní minut více ze hry a anglickým hráčkám se dokonce podařilo dosáhnout prvního rohového kopu v zápase!
     
    4
    Rohový kop rozehrála Lucie Bronzeová, jejíž centr se snášel na zadní tyč, kde se nacházela Whiteová. Těsně před ním však míč chytla do rukavic Bouhalddiová.
     
    4
    Francouzská gólmanka se pokoušela rychle rozehrát na pravou stranu, kde se nacházela Houaraová, ta však přihrávku nečekala a míč ji utekl do zámezí. U míče tak budou hráčky Albionu!
     
    5
    Nadějný průnik na pravé straně podnikla Amadine Henryová, která se vyhnula Bronzeové a odcentrovala. Její centr na zadní tyči nenašel nikoho, avšak míč se odrazil k Boulleauové, která se opřela do míče z první. Její střelu zablokovala na roh Whiteová.
     
    6
    První rohový kop Francie v tomto zápase však pro obranu Albionu žádné zvláštní nebezpečí neznamenal, avšak za vápnem se míč odrazil na francouzské kopačky a Les Blues pokračují v kombinaci.
     
    7
    Francouzsky se kombinovali na vlastní polovině. Následně se rozhodla o dlouhý pas za obranu Houraová, která dobře udělala. Našla totiž Le Sommerovou, který se dostala před Williamsovou, avšak již ne před Houghtonovou, která raději odkopla míč na rohový kop.
     
    8
    V pořadí již druhý rohový kop obrana Albionu odvrátila. Za vápnem se míč odrazil na nohu Houaraové, která našla ve vápně Abilyovou. Její hlavička však mířila mimo.
    Fotbalistky Francie mají na sociálních sítích velké množství fanoušků

     
    9
    Francouzsky v útoku neuspěly, avšak ve vhodný moment zařadily zpátečku a raději se vrací k postupné kombinaci. Albion je však velmi dobře zformovaný.
     
    10
    Le Sommerová hledala nadýchaným centrem ve vápně Necibovou. Ta však byla bráněná Scottovou a k hlavičce se nedostala.
     
    11
    Na pravé straně si nešikovně zpracovala míč Ellen Whiteová, které tak unikl míč do zámezí. Anglie tak velmi lacino ztrácí míč a vhazovat budou Francouzsky.
     
    12
    Le Sommerová zatím rozděluje míče velmi dobře. Poslední její příhrávka hledala za obranou Thomisovou. Před ní se však dostala Raffertyová, která dle názoru hlavní rozhodčí byla faulovaná. To však opakované záběry nepotvrdily!
     
    13
    Na levé straně u postranní čáry se Boulleauová dostala do tísně, neboť byla napadána Alukovou a raději zvolila zpáteční přihrávku k brankářce Sarah Bouhaddiové.
     
    14
    Pravá obránkyně Alexandra Scott oklamala na pravé straně Abilyovou a dostal možnost k centru. Tuto možnost využila, avšak její centr nebyl příliš povedený a dolétl do zámezí.
     
    15
    Na Moncton Stadium panuje hodně vlkhé počasí a lehce poprchává. Toto počasí by mohlo více vyhovovat Anglii, která je přecijen na tyto podmínky více zvyklá!
     
    16
    Anglie se postupně dostala až na útočnou polovinu. Na pravé straně kombinovala Scottová s Bronzeovou. To jejich přihrávky se však vložila Boulleauová, která míč poslal do zámezí.
     
    17
    Útok Albionu však neskončil zakončením a do protiútoku šla Francie. Houaraová se pokoušela najít za obranou Thineyovou, na tu byl však míč příliš dlouhý!
     
    18
    Francie se nikam nežene a vyčkává na vlastní polovině. Nahrává ji i lehkovážné napadání hráček Albionu, které také vyčkávají na polovině hřiště.
     
    19
    Elodie Thomisová se opět dostala do souboje se stoperkou Raffertyovou. Ta však odvádí zatím výbornou práci a již podruhé během dnešního zápasu byl na ni odpískán nedovolený zákrok!
    Francouzské fotbalistky podporuje na Twitteru u francouzská tenistka Caroline Garciaová!

     
    20
    Francie bude mít nyní k dispozici zajímavou standardní situaci! Hodně nešikovně si na levé straně počínala v souboji s Le Sommerovou Williamsová!
     
    21
    Exekuce standardní situace se zhostila Elodie Thomisová, která se pokoušela překvapit gólmanku Bardsleyovou přímou střelou. Ta však byla pozorná a míč vyboxovala!
     
    22
    Nějaký zdravotní problém má zřejmě Eniola Aluková, která zůstalal ležet na trávníku a drží se za pravý kontík. Po krátkém lékařském ošetření odchází za postranní čáru a měla by pokračovat.
     
    23
    Po autovém vhazování Houaraové z pravé strany se míč ve vápně odrazil k Le Sommerové, která se do míče opřela z první. Její ránu však zblokovala na rohový kop Williamsová.
     
    24
    Rohového kopu se ujala Abilyová, jejíž centr našel zprvu jen rukavice gólmanky Bardsleyové. Míč se však odrazil na kopačku Georgesové, té však rána nesedla a obrana Albionu si poté již poradila!
    Nepřehledná situace ve vápně Albionu
     
    25
    Angličanky jsou zatím v zakončení hodně pasivní. Zatím žádná akce Albionu neskončila střelou! Francouzsky této situace využívají a jsou daleko více u míče!
     
    26
    Teď však dostala za obranu nádherný pas Eniola Aluková, která měl proti sobě Georgesovou. Ta míč viditelně tečovala do zámezí a Anglie měla zahrávat rohový kop. Rozhodčí však rozhodla jinak a bude se odkopávat od branky Francie!
     
    27
    Ani postupný útok francouzských hráček nedospěl do zakončení. Míč je momentálně u gólmanky Bardsleyové, která se chystá vykopávat.
     
    28
    Tak to byla první zajímavější šance z pohledu francouzských hráček! Boulleauová našla na hranici vápna Thineyovou, která se obtočila a vystřelila k tyči. Bardsleyová však byla na místě!
     
    29
    Francie právě vstřelila branku!
    Francouzsky se po necelé půlhodině hry dostávají do vedení! Při rozehrávce udělala obrovskou chybu Bassettová, který vyslala do protiútoku EUGENIE LE SOMMEROVOU, ta akci vzala na sebe a poslala velmi rychlou střelu, na kterou Bardsleyová byla krátká!
    Eugenie Le SOMMER - 1:0
     
    30
    Anglie se dostává do postupné kombinace na vlastní polovině. Francouzsky se po úvodní brance lehce zatáhly a vyčkávají na vlastní polovině.
     
    31
    Bronzeová nyní u postranní čáry poslal k zemi nic netušící Henryovou, která ošklivě spadla a potřebuje lékařské ošetření. Měla by však být schopna pokračovat!
     
    32
    Amadine Henryová je již zpět ve hře a nyní rozjela francouzskou akci. Svým dobrým pohybem prošla až před vápno, zde se pokoušela prostrčit míč na Le Sommerovou. K té však míč nedošel, stoperka Bassettová míč odkopla.
    Krásné panorama Moncton Stadium

     
    34
    Anglie je zatím velmi pasivní a potvrzují se předzápasové předpoklady. Tým Albionu zatím nepředvedl nic kloudného a v kolonce střel svítí Anglii nula!
     
    35
    Ve středu pole se prezentovala nedovoleným zákrokem Lucia Bronzeová, která poslala k zemi Henryovou a Les Blues zůstávají u balónu!
     
    36
    Aluková namazala svou špatnou rozehrávkou Le Sommerové, která postupovala po levé straně vpřed. Následně poslala míč do středu, kde se nacházel Houaraová. Ta se pokoušela své spoluhráčce míč vracet, avšak přihrávka neprošla.
     
    37
    Gaëtane Thineyová se dostala k míči na pravé straně, nicméně měla proti sobě hned dvojici protihráček a míč příliš dlouhou neudržela!
     
    38
    Thineyová byla v akci opět a na pravé straně svedla souboj s Raffertyovou. Francouzská útočnice sice neodcentrovala, nicméně vybojovala rohový kop!
     
    39
    Rozehrávku si vzala na starost Louisa Necibová, které se centr příliš nepovedl a gólmanka Bardsleyová míč vyboxovala. Na pravé straně se však k míči dostala opět Necibová, která kombinovala s Thineyovou. Nakonec se exekutorka rohového kopu dostala ke střele, ta však mířila mimo.
     
    40
    Francouzská kapitánka Wendie Renardová musela do souboje s Eniolovou. Úspěšnější byla francouzská hráčka, která dostala míč do zámezí.
     
    41
    Z následného autového vhazování však Anglie zahrozila! Scottová poslal do vápna míč, který vyboxovala Bouhaddiová. Míč se dostal k Champanové, která však odkrytou branku netrefila!
    Chapmanové se nepovedla trefil odkrytá branka
     
    42
    Velmi rychlou akci předvedla na pravé straně Houaraová, která si narazila míč s Le Sommerovou a upalovala do vápna. Zde odcentrovala, nicméně její centr byl přetažený a nikoho z francouzských hráček ve vápně nenašel.
     
    43
    Thineyová se provinila nedovoleným zákrokem na polovině Albionu, když přišlápla nohu Ellen Whiteové. Anglie tak může zahájit postupný útok.
     
    44
    Na druhé polovině se však opět dostaly do útoku Francouzsky. Thineyová hledala kolmicí Boulleauovou, přihrávka však byla příliš dlouhá a levá obránkyně francouzského týmu se dostala do tísně. Nicméně vybojovala alespoň rohový kop.
     
    45
    První rozehraný rohový kop nevyšel, nicméně Necibová měla možnost si svůj centr zopakovat. Ani druhý však nevyšel dle představ, neboť míč do rukavic zachytila Bradsleyová.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem jednu minutu nad rámec základní hrací doby!
     
    45+1
    První poločas skončil.
    Francouzská radost po první brance Eugenie Le Sommerové!

     
    První poločas na Moncton Stadium nenabídl nikterak úchvatnou fotbalovou podívanou. Do první vážnější šance se dostala Georgeosová, které však střela z "desítky" nesedla. Ve 29. minutě už radovala Francie! Eugenie Le Sommerová využila chyby anglické rozehrávky a krásnou střelou překonala Bardsleyová! Anglie toho v prvním poločase příliš nepředvedla, nicméně v 41. minutě mohla vyrovnat. Chapmanová však odkrytou branku netrefila!

    Angličanky tak mají ve druhém poločase co dohánět. Ten začne přibližně v 20:01!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Druhý poločas byl právě zahájen! Úvodní výkop druhé půlky měly k dispozici hráčky Anglie. Ani jeden z trenérů zatím k žádnému střídání nesáhl!
     
    47
    Do zajímavé příležitosti hned zkraje poločasu se dostala Eugenie Le Sommerová, která i přes hradbu dvou protihráček dokázala vypálit. Její střele však scházela razance a Bardsleyová zasáhla!
     
    49
    V druhém poločase je zatím velmi aktivní Francie, která se pokouší navýšit své vedení!
     
    51
    Do zajímavé příležitosti se dostala Francouzska Le Sommerová, která střílel z levé strany. Její střela však mířila hodně mimo!
     
    54
    Anglie nyní kombinuje na vlastní polovině. Hráčky Albionu prohrávají 0:1, nicméně nikterak aktivně se dopředu neženou!
     
    56
    Gólmanka Bouhaddiová se chtěla ulehčit práci přihrávkou na stoperku Renardovou, avšak míč poslala kousek za brankovou čáru a Anglie se dostává zadarmo k rohovému kopu!
     
    57
    Z následného rohového kopu však žádné nebezpečí pro branku Bouhaddiové nevzniklo. Naopak si přivodila nějaké zranění Jill Scottová, která po ošetření odchází za postranní čáru!
     
    58
    Francie teď v klidu kombinuje na vlastní polovině a nikam se nežene! Anglie je i ve druhém poločase velmi pasivní a tímto stylem se k vyrovnání nedostane.
     
    60
    Trenér Mark Sampson potřeboval oživit hru, a tak provádí první střídání! Ze hřiště stahuje Ellen Whiteovou, na její pozici nahrazuje Toni Dugganová!
     
    61
    Na pravé straně se nedokázala prosadit Scottová, které se nepodařilo proniknout do úniku, a tak raději zařadila zpátečku a Anglie kombinuje na vlastní polovině.
     
    63
    Po chybě v rozehrávce se ve středu pole dostala k míči Thineyová, která si však na střelu netroufla, a tak raději předala míč na pravou stranu, kam si naběhla Houaraová. Její pokus o centru však zablokovala Scottová a Francie bude zahrávat rohový kop.
     
    64
    Z rohového kopu však žádné nebezpečí pro branku Karen Bardsleyové nevzniklo. Obrana Albionu si centr Necibové pohlídala a míč odkopla Bassettová!
     
    65
    Máme za sebou již dvacet minut druhého poločasu a žándou zajímavou příležitost jsem zatím neviděli. Mrzet to nemusí Francii, která vede 1:0, nicméně Anglie by měla zabrat.
     
    66
    První žlutou kartu dnešního utkání dostává Katie Chapmanová, která brnkla o nohu Le Sommerové! Francie má navíc zajímavou standardní situaci!
     
    67
    Rozehrávku si vzala na starost Louisa Necibová, jejíž centr hledal za obranou Le Sommerovou a Georgeosovu. Obě hráčky měly k hlavičce velmi blízko, nicméně míč jen těsně nezasáhly!
     
    68
    Do zajímavého úniku se dostala Le Sommerová, kterou však křížovala stoperka Albionu Stephanie Houghtonová. Ta odvedla výbornou práci a pohlídala, aby míč doběhl do zámezí!
     
    69
    trenér Mark Sampson reaguje na špatný vývoj dalším střídáním! Ze hřiště odchází Alex Scottová, kteoru nahrazuje Francesca Kirbyová!
     
    70
    Zajímavá situace se odehrála ve vápně Anglie! Po zásahu loktem do hlavy skončila na zemi Houghtonová, avšak rozhodčí faul neodpískal a hra pokračovala dál. Míč se po několika odrazech dostal na nohu Camille Abilyové, která však napálila pouze ležící hráčku!
    Závar v pokutovém území Anglie!
     
    71
    První změnu provádí i tým Francie! Ze hřiště jde Elodie Thomisová, která předvedla velmi dobrý výkon. Na její pozici nastupuje Kenza Daliová!
     
    72
    Francie kombinovala na útočné polovině. Jejich kombinaci zastavil nedovolený zákrok Williamsové, která poslal na zem Alukovou. Kombinace Francie tak může pokračovat.
     
    74
    Abilyová se pokoušela uvolnit zajímavým obloučkem svou spoluhráčku Le Sommerovou. Proti však byla Houaraová, která míč zablokovala do zámezí!
     
    75
    Ke střele z hodně velké vzdálenosti se odhodlala Le Sommerová, která nám již dnes ukázala, že z velkých dálek umí! Tentokrát však její střela nemířila přesně!
     
    76
    Tým Albionu provádí poslední dnešní střídání! Svůj pobyt na hřišti končí Katie Chapmanová, na její pozici nastupuje mladá záložnice Jade Mooreová!
     
    77
    Francie nyní v poklidu kontroluje míč na vlastní polovině a nikam se nežene! Anglie navíc nikterak aktivně nenapadá!
     
    78
    Stoperka Renardová se pokoušela vysunout dlouhým míčem Louisu Necibovou. Na tu byl však míč příliš dlouhý, nicméně ve skluzu dokázala míč poslal alespoň na aut.
     
    79
    "Domácí" Francie kontroluje míč a poměrně v poklidu drží jednobrankové vedení! Angličanky mají již posledních třináct minut na to, aby vyrovnaly!
     
    80
    Francie deset minut před koncem základní hrací doby provádí druhé střídání zápasu! Svůj pobyt na hřišti ukončila zatím jediná hráčka Euigenie Le Sommerová, kterou nahrazuje Elise Bussagliaová.
     
    82
    Francouzsky vymyslely zajímavou přihrávku na levou stranu, kam si nabíhala Laure Boullaeauová. Ta však rychlý míč nestihla na útočné polovině a vhazovat bude Anglie.
     
    83
    Z pravé strany posílala do vápna zajímavý centr Gaëtane Thineyová. Její centr však zachytila ve vápně Bassettová, ta vyváží míč dopředu.
     
    84
    Střídající Elise Bussagliaová dostala ve středu hřiště opravdu hodně prostoru, a tak udělala dva tři kroky a tvrdě vystřelila. Její přízemní střela však mířila mimo!
    Jeden z fanoušků trvdí, že Anglie potřebuje střílet na branku a dostat gólmanku Bouhaddiovou pod tlak!

     
    85
    Vstupujeme do poslední pětiminutovky základní hrací doby! Zajímavé bude sledovat, kolik minut nastaví hlavní arbitr dnešního utkání!
     
    86
    Středopolařka Jill Scottová se dostala k odraženému míči a pokoušela se ho pohotově vracet do vápna na nabíhající Alukovou. Zde však byla pozorná gólmanka Bouhaddiová, která míč chytila do rukavic!
     
    87
    Francie využívá poslední možnost střídání! Hřiště opouští Louisa Necibová, která své místo přepouští Claire Lavogezové!
     
    88
    U míče je momentálně Francie, která drží míč na útočné polovině. Anglie se v posledních minutách k míči prakticky nedostává!
     
    89
    Les Blues zvládají závěr utkání na jedničku! Trenér Philippe Bergerroo zvládl své svěřenky výborně připravit!
     
    90
    Camille Abilyová se mohla vydat vpřed a založit protiútoku, nicméně takticky výborně zvolila zpáteční přihrávku na stoperku Renardovou.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby! Anglie tak má ještě čas na vyrovnání.
     
    90+1
    Eniola Aluková si narazila ve středu hřiště míč Scottovou a dostala se před vápnem ke střele. Ta však branku Bouhaddiové nedostala, neboť mířila vysoko nad branku!
     
    90+2
    Míč je momentálně u gólmanky Bouhaddiové, která takticky drží míč a vyčkává s výkopem! Francie tak ušetřila cenné vteřinky!
     
    90+3
    Na útočné polovině se navíc výborně pohybovala střídající Kenza Daliová, která podnikla únik na pravé straně, nicméně její postup zastavila Raffertyová. Vhazovat bude tým Francie!
     
    90+3
    Francie se nikam zbytečně nežene a drží míč na svých kopačkách! Anglie napadá zatím zbytečně, neboť Francouzsky si dokážou v kombinaci vypomoci.
     
    90+4
    Zajímavý pas za obranu dostala od Alukové střídající Amel Majriová, která si však míč špatně zpracovala a ten ji utekl do zámezí!
     
    90+4
    Konec zápasu.
    Francouzské fotbalistky vstoupily do šampionátu vítězně a Anglii porazily 1:0!

     
    Dnešní zápas je u konce! Francie dokázala vstoupit do šampionátu vítězně a Anglii porazila nejtěsnějším možným rozdílem 1:0!

    První poločas na Moncton Stadium nenabídl nikterak úchvatnou fotbalovou podívanou. Do první vážnější šance se dostala Georgeosová, které však střela z "desítky" nesedla. Ve 29. minutě už radovala Francie! Eugenie Le Sommerová využila chyby anglické rozehrávky a krásnou střelou překonala Bardsleyová! Anglie toho v prvním poločase příliš nepředvedla, nicméně v 41. minutě mohla vyrovnat. Chapmanová však odkrytou branku netrefila!

    Druhý poločas už toho tolik zajímavého nenabídl! Jedinou vážnější šanci měly Francouzsky v 70. minutě, kdy střílela Abilyová, avšak trefila pouze hráčku Albionu. Domácí Francie zvládla závěr zápasu na jedničku a Anglii prakticky k ničemu nepustila!

    To je z mé strany vše a u dalšího (nejen) fotbalového přenosu se těším brzy nashledanou! (20:55:15)

    Jan Havlovic

    Branky: 29. Sommer

    Karty:   66. Chapmanová (ENG)


    Francie: Bouhaddiová – Boulleauová, Renardová, Georgesová, Houaraová – Necibová (87. Lavogezová), Abilyová, Henryová, Thomisová (71. Daliová) – Le Sommerová (81. Bussagliaová), Thineyová
    Náhradníci: Devilleová, Delannoyová, Daliová, Lavogezová, Dianiová, Bussagliaová, Delieová, Nkaová, Butelová, Gérardová, Majriová, Hammraouiová

    Anglie: Bardsleyová – Raffertyová, Bassettová, Houghtonová, A.Scottová (68. Kirbyová) – Chapmanová (76. Mooreová), Williamsová, J.Scottová, Bronzeová – Whiteová (60. Dugganová), Aluková
    Náhradníci: Nobbsová, Carneyová, Mooreová, Chamberlainová, Grenwoodová, Stoneyová, Potterová, Dugganová, Taylorová, Sandersonová, Telfordová, Kirbyová

    Rozhodčí: Mitsiová – Kourompyliaová, Kyriaková
    bahis siteleri