Česko – USA 7:0 (kon.) | Česko – Mexiko 6:0 (kon.)
konec
Česko
7:0 (5:0, 2:0)
USA
Čtvrtek 11.06.2015, 02:35 • Estadio Cubierto del Club Provincial, Rosario • Mistrovství světa v inline hokeji juniorů • Skupina B
Partner:
     
    Z dějiště šampionátu v argentinském Rosariu se loučíme. Na shledanou. (03:45:41)
     
    Ve čtvrtfinále se český tým střetne s Mexikem, které skončilo ve skupině A na čtvrtém místě. Utkání se odehraje od 22:15 SEČ.
     
    Je hotovo. Češi jednoznačně přejeli po Švýcarech i USA a do vyřazovacích bojů jdou z prvního místa. O vítězství bylo rozhodnuto již v první polovině, po které Češi vedli 5:0. Ve druhé části utkání česká reprezentace jen kontrolovala výsledek a navrch přidala další dvě branky. Frodl dnes příliš mnoho práce neměl, ale vychytanou nulu si zasloužil.
     
    40:00
    Konec zápasu.
     
    39:36
    Češi kontrolují hru a po dalším faulu drží kotouč na holi a i bez Frodla, který vyjel z branky utkání dohrají s nulou a druhým vítězstvím ve skupině.
     
    38:51
    Graham Rex se zjevil až před Frodlem, ale ve velké příležitosti zamířil jen nad českou branku, která zůstává stále bez újmy.
     
    37:48
    Američané jsou poněkud agresivnější a po strkanici před Leacoxem míří z každého týmu jeden hráč vychladit svou hlavu za hrubost na čtyři minuty.
     
    37:48
    Kazlepka viděl rozjetého Christova, kterému kotouč ihned nabídl a druhý jmenovaný ostrým zakončením provětral Leacoxe.
     
    36:25
    Zahradníčkova skrytá rána byla sice nebezpečná, ale cestu do americké branky si nenašla.
     
    35:14
    Poměr sil na ploše se srová. Christopher Caldwell podrazil Kobylíka a už míří na lavici hanby.
     
    34:49
    Ani v početní výhodě si hráči USA nevědí rady s pevnou defenzívou českého týmu.
     
    34:17
    Americký kapitán Caldwell se pošťuchoval s Hronkem, ale sudí situaci dokázal rychle uklidnit.
     
    33:52
    Bureš oslabuje český tým, který se bude nyní bránit. Vyloučen je za hrubost.
     
    33:06
    Češi pokračují v přesilové hře a nadále operují před americkou brankou. Leacox se rychle přemístil proti Zahradníčkově střele z pravé strany.
     
    32:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Leacox dlouho s čistým štítem nevydržel. První pokus z hole RICHARDA KOBYLÍKA ještě dokázal vyrazit, ale podruhé byl již proti nekompromisní pumelici bezmocný – 7:0. Asistence: Jan Vyoral, Tomáš Pavlůsek.
     
    31:47
    Americký kouč David Inouye si bere oddechový čas a zároveň střídá i brankáře. Bretta Epsteina po šesti inkasovaných gólech nahradí Nicolas Leacox.
     
    31:47
    Až teď se hra přerušuje a americká obrana bude mít spoustu práce, aby posedmé neinkasovala. Trestnou lavici zahřeje Hunter Bell, k němuž přisedá i Caleb Hermle.
     
    30:41
    Signalizovaná výhoda pro český tým a Frodl míří na střídačku, aby se do hry dostal pátý bruslař.
     
    29:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Kazlepka posunul na hůl VÍTA CHRISTOVA, jenž nadvakrát dokázal dopravit kotouč pod padajícího Epsteina – 6:0. Asistence: František Kazlepka.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 6. Vyoral (Kobylík), 7. Voženílek (Christov), 8. Drobný (Hronek), 15. Vráblík (Hronek), 19. Vráblík (Hronek), 30. Christov (Kazlepka), 33. Kobylík (Vyoral, Pavlůsek)


    Česko: Frodl (Haloda) – Kobylík, Vyoral, Pavlůsek, Valášek – Zahradníček, Voženílek, Christov, Kazlepka – Hronek, Bureš, Vráblík, Drobný. Trenéři: Ladislav Vlček, Pavel Würtherle.
    USA: Epstein (od 32. Leacox) – Caldwell, Claunch, J. Mali, Rex, Ridout, Wilde, Eng, Sommerville, S. Mali, Chen, Bell, Hermle. Trenér: David Inouye.
    bahis siteleri