Pjunik – Folgore 2:1 (kon.) | Lincoln – FC Santa Coloma 0:0 (kon.) | Crusaders – Levadia Tallinn 0:0 (kon.)
konec
Pjunik Jerevan
2:1 (1:0)
SS Folgore
Úterý 30.06.2015, 18:00 • Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht, Jerevan • Liga mistrů (předkola) • 1. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! FC Pjunik v první zápase prvního předkola Ligy mistrů porazil SS Folgore 2:1! Vzhledem k odvetě je však výsledek příznivější pro hosty!

    První poločas na stadionu v Jerevanu nabídl velmi zajímavou podívanou. Do utkání vstoupili aktivěji domácí, kteří hned v osmé minutě mohli jít do vedení. Jeremiah však mířil těsně mimo. O šest minut později pálil i Badojan, avšak ani on neuspěl. Hra se poté vyrovnala a na první branku jsme si museli počkat až do závěru poločasu. Ve vápně se míč odrazil na nohu Vardgese Satumjana, který si již věděl rady!

    Hned na začátku druhého poločasu Pjunik navýšil své vedení, když se trefil César Romero! Hra se následně vyrovnala, nicméně více ze hry měli domácí. V 71. minutě se však dočkali hosté. Po rohovém kopu Paciniho se hlavou trefil José Hirsch!

    Z mé strany je to vše a u dalších textových přenosů se těším brzy nashledanou! (19:57:11)
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Ke střele na branku se v samotném závěru ještě dostal aktivní César Romero. Jeho přízemní ráně však chyběla větší razance!
     
    90+5
    Hostující celek provádí poslední střídání tohoto zápasu! Ze hřiště odchází střelec jediné branky hostů Adolfo Hirsch, kterého nahrazuje Amici.
     
    90+4
    Pjunik se v závěru dostal k dalšímu rohovému kopu. Rozehrávky se ujal César Romero, který však neposlal ideální centr a hostující obrana míč odvrátila.
     
    90+3
    Rozehrávka se však hostujícímu celku nepovedla. Do protiútoku se dostal César Romero, kterého taktickým faulem poslal k zemi Hirsch. Za svůj zákrok vidí zaslouženě žlutou kartu!
     
    90+2
    U postranní čáry svedl tuhý boj Traini s Romerem. Vše končí hvizdem rozhodčího, který odpískal nedovolený zákrok domácího hráče.
     
    90+1
    Hlavní sudí nastavuje celkem pět minut nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Rozehrávky standardní situace se zhostil César Romero, který však mířil nad branku! Gólman Bicchiarelli zůstal ležet na zemi a přicházejí lékaři!
     
    89
    Střídající Casadei mohl do vyrazit do protiútoku, nicméně ještě před tím se provinil nedovoleným zákrokem útočník Traini a Pjunik má k dispozici standardní situaci!
     
    88
    Na trávníku zůstal ležet hostující útočník Traini, který má nějaké zdravotní potíže. Je otázka, zda-li pouze nešetří cenné sekundy!
     
    87
    Na druhé straně poslal z levé straně centr do vápna Hirsch, na který si naběhl Berardi. Jeho hlavička však nebyla vůbec přesná.
     
    85
    Pjunik vybojoval další rohový kop v tomto zápase. Rozehrávky se ujal Badojan, jehož centr našel ve vápně hlavu Harojana. Jeho hlavička mířila nad branku!
     
    84
    Dlouhý výkop gólmana Bicchiarelliho hledal na útočné polovině Trainiho. Ten si však pomohl v souboji faulem, což rozhodčí velmi dobře postřehl.
     
    83
    Z levé straně přilétl do vápna centr od Hajrapetjana, který však nikoho ze svých spoluhráčů nenašel. Stoper Mucchini odehrál míč na roh, nicméně jeho spoluhráč míč stihl a odkopl na autové vhazování!
     
    82
    Na útočné polovině se nedovoleným zákrokem prezentoval Ceschi, který poslal k zemi Harojana. Domácí však velmi rychle rozehráli a dostávají se do kombinace.
     
    80
    Domácí celek střídá dnes naposledy! Kouč Hovsepjan posílá ze hry Grigor Hovhannisjan. Na jeho místo nastupuje na posledních deset minut Shahinjan.
     
    79
    Hostující celek provádí druhé v tomto zápase! Ze hřiště odchází Perrota, kterého nahrazuje zkušený stoper Della Valle. Kouč Berardi je zjevně s výsledkem spokojený.
     
    78
    Výkop Bicchiarelliho našel na útočné polovině Casadeie, který však nedokázal vysoký míč zpracovat a Pjunik se dostává do kombinace.
     
    77
    Před vápnem byl faulovaný César Romero Bollinim a Pjunik zahrával volný přímý kop. Americký útočník se sám postavil k rozehrávce, avšak jeho střela mířila mimo.
     
    76
    Lehké problémy při rozehrávce měl Hovhannisjan, nicméně vše vyřešil zpětnou přihrávkou k Ajvazovi. Pjunik se tak postupně dostává na útočnou polovinu.
     
    74
    Do zajímavé pozice se na pravé straně dostával Hovhannisjan. Jeho odvážný průnik však zastavil Berardi, který výborně načasoval svůj skluz!
     
    72
    Hostující tým provádí první střídání v tomto zápase! trenér Berardi musí upravit taktiku a stahuje ze hry Paciniho, kterého nahrazuje středpolař Casadei!
    Adolfo HIRSCH - 2:1
     
    71
    Folgore/Falciano právě vstřelilo branku!
    Hosté však i v oslabení snižují a dávají velmi důležitou branku! Pacini zahrával rohový kop a poslal nadýchaný centr do vápna. Míč se snesl na hlavu ADOLFO HIRSCHE, který přesnou hlavičkou nedal Ajvazovovi šanci!
     
    70
    Druhou žlutou kartu navíc dostává hostující Ceschi! To je velká komplikace pro hostující celek!
     
    69
    Žlutou kartu nakonec vidí Kamo Hovhanisjan a také hostující Manuel Mazzola, který měl nějaké slovní připomínky!
     
    68
    Haronjan teď velmi ostře zajel do Paciniho, který zůstává ležet na trávníku! Uvidíme, jak tuto situaci vyřeší rozhodčí!
     
    67
    Folgore však míč dlouhou neudrželo a Pjunik se pokoušel ohrozit branku hostů. Hovhannisjan hledal za obranou Satumjana, který však špatně načasoval náběh a míč na hrací ploše nestihl.
     
    66
    César Romero se pokoušel přejít přes dvojici protihráčů, to se mu však nepodařilo a Pjunik ztrácí míč.
     
    65
    Pjunik Jerevan provádí necelou půlhodinu předkoncem druhé střídání! Ze hřiště odchází Jeremiah, kterého nahrazuje Razmik Hakobyan!
     
    63
    Rozehrávky se zhostil César Romero, který však překvapil a poslal míč na hranici vápna, kam si naběhl Hajrapetjan. Jeho rána však mířila mimo.
     
    62
    Na levé straně podnikl zajímavý průnik levý obránce Hajrapetjan, kterého poslal k zemi Bollini. Pjunik tak má k dispozici zajímavou standardní situaci!
     
    60
    Hosté krátce kombinovali na útočné polovině, nicméně dlouho u míče nezůstali. Momentálně je již na útočné polovině Pjunik, který se dostává na dostřel branky Bicchiarelliho.
    59. Skvělý obranný zákrok Mucciniho


     
    59
    Domácí svého soupeře opravdu "mačkají"! Z pravé strany poslal do vápna centr Hovhannisjan, který našel Badojana, který se pokoušel ještě vylepšit pozici pro Jeremiaha. Těsně před ním však míč odpálil Muccini.
     
    58
    Na levou stranu dostal zajímavou přihrávku Traini, který se chystal vpřed. Míč mu však sebral skvěle načasovaným skluzem sebal Voskanjan.
     
    57
    Další žlutou kartu dnešního utkání dostává hostující Fabio Ceschi, který poslal k zemi Hajrapetjana.
     
    55
    Bicchiarelli je již v pořádku a hra pokračuje. U míče jsou momentálně domácí fotbalisté, kteří kombinují na útočné polovině.
     
    54
    Na zemi zůstal ležet hostující gólman Bicchiarelli, který má zjevně nějaké zdravotní potíže a žádá si příchod lékařů.
     
    53
    Rozehrávky se ujal opět César Romero. Centr se mu však nevydařil, nicméně míč se dostal ne levé straně k Badojanovi. Ten se však nedokázal dostat přes Mazzolu.
     
    52
    Domácí tým do druhého poločasu nastoupil velmi aktivně. Po dvou minutách si vybojoval další rohový kop!
     
    49
    Pjunik se hned po druhé brance dostal k rohovému kopu. Rozehrávky se ujal César Romero, jehož centr však odvrátila domácí obrana.
     
    48
    Pyunik právě vstřelil branku!
    Pjunik se hned po třech minutách druhého poločasu a dostává se do dvoubrankového vedení! CÉSAR ROMERO si narazil na hranici vápna s Satumjanem a přesnou střelou nedal Bicchiarellimu šanci!
     
    47
    Domácí tým poprvé střídá! Ze hřiště jde Hovsepjan, kterého nahrazuje americký hráč Romero.
     
    46
    Hlavní sudí Masias právě zahájil druhý poločas. Úvodní výkop měli domácí, kteří se hned dostávají do kombinace na útočné polovině.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas na stadionu v Jerevanu nabídl velmi zajímavou podívanou. Do utkání vstoupili aktivěji domácí, kteří hned v osmé minutě mohli jít do vedení. Jeremiah však mířil těsně mimo. O šest minut později pálil i Badojan, avšak ani on neuspěl. Hra se poté vyrovnala a na první branku jsme si museli počkat až do závěru poločasu. Ve vápně se míč odrazil na nohu VARDGESE SATUMJANA, který si již věděl rady!

    Druhý poločas začne přibližně v 19:02!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+2
    První poločas skončil.
    Vardges SATUMJAN - 1:0
     
    45+2
    Pyunik právě vstřelil branku!
    Domácí celek se v samotném závěru prvního poločasu dostává zaslouženě do vedení! Z pravé strany poslal do vápna centr Hovhannisjan, který se od stopera Bolliniho odrazil přímo k nohám VARDGESE SATUMJANA, který přesnou střelou k tyči poslal domáíc do vedení!
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje dvě minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    44
    Rozehrávky se ujal Pacini, jehož nadýchaný centr se málem dostal k nabíhajícímu Berardimu. Ten to však měl na dlouhou nohu a míč na hrací ploše nestihl.
     
    43
    Po pravé straně unikal hostující útočník Traini, kterého však taktickým faulem zastavil Voskanjan. Folgore tak bude mít k dispozici standardní situaci.
     
    42
    Míč za obranu směřoval a Hovhannisjana, který se však nacházel v jasném ofsajdu. Poprvé v zápase jsme tak viděli pomezního rozhodčího v akci!
     
    41
    Taktický faulem uprostřed hřiště se prezentoval Harojan, který nedovoleným způsobem zastavil Ceschiho. Hlavní rozhodčí v tomto případě žlutou kartu neudělil.
     
    40
    Další ránu domácího celku vyslal Kamo Hovsepjan. Bicchiarelli však zasahovat nemusel, neboť střela mířila mimo.
     
    39
    Arménský mistr zatím nedokázal navázal na úvodní tlak a i nadále je stav nerozhodný! První poločas se blíží ke svému konci a šťastnější jsou jistě fotbalisté Folgore.
     
    38
    Hostující celek se po faulu Satumjana na Paciniho dostali k první standardní situaci v zápase. Rozehrávky se ujal Muccini, který však mířil nad branku.
     
    37
    Kamo Hovhannisjan si navedl míč do středu a vypálil. Jeho střelu však obětavě zablokoval pravý obránce Mazzola.
     
    36
    Hostující celek se postupně rozkoukal a dokázal se dostat ke druhému rohovému kopu v zápase. Rozehrávky se ujal Pacini, jehož centr však skončil přímo v rukavicích gólmana Ajvazova.
    Zákrok Hovsepjana na Bolliniho
     
    35
    Žlutou kartu nyní dostává i domácí hráč Rumjan Hovsepjan, který zajel pod nohy Bolliniho. V tomto případě byla žlutá karta zasloužená!
     
    34
    Čtvrtého rohového kopu domácího týmu se ujal opět Badojan, jehož přízemní centr na přední tyči nedokázal odvrátit Berardi, který promáchl. Mucchini již však míč odkopl!
     
    33
    Do vápna dostával přihrávku Jeremiah. Před útočníka domácích se dokázal dostat stoper Mucchini, který odkopl míč na rohový kop.
     
    32
    Pjunik se velmi rychle přesunul na útočnou polovinu a pokoušel se dostat na dostřel branky hostů. Na pravé straně si však nerozuměl Hovhannisjan s Hovsepjanem a domácí ztrácejí míč.
     
    30
    Hostující SS se po půlhodině hry dostalo k prvnímu rohovému kopu v zápase! Rohového kopu se ujal Pacini, jehož centr směřoval na hranici malého vápna. V tomto prostoru fauloval Traini a Folgore přichází o míč.
     
    29
    Satumjan si chtěl narazit před vápnem s Jeremiahem, avšak zpáteční přihrávku zachytil stoper Mucchini a Folgore míří vpřed.
     
    28
    Na konci útočné akce Pjuniku byl tentokrát Hovsepjan, který se opřel do míče z dobrých třiceti metrů. Jeho rána však letěla hodně mimo!
     
    27
    Folgore se snad poprvé v tomto zápase dostala ke kombinaci na útočné polovině. Aktivní napadání Pjuniku však znamenalo brzkou ztrátu míče.
     
    25
    Velmi aktivní Badojan prošel na levé straně přes Mazzolu a postupoval do vápna. Následně poslal přihrávku na hranici vápna, kde se nacházel Jusbashjan, nicméně tomu nevyšlo zpracování a ke střele se nedostal.
     
    24
    Domácí tým momentálně kombinuje na útočné polovině a pokouší se najít cestu k brance Bicchiarelliho. Folgore však zatím hraje velmi dobře takticky!
     
    23
    Rozehrávky standardní situace se ujal Hajrapetjan, který svým přetaženým centrem našel na zadní tyči Hovsepjana. Jeho hlavička však mířila mimo.
     
    22
    První žlutou kartu tohoto zápasu dostává hostující kapitán Simone Pacini, který poslal k zemi Hovhannisjana. Pjunik má navíc k dispozici zajímavou standardní situaci!
     
    20
    K další střele se odhodlal Hajrapetjan, nicméně Bicchiarelli mohl zůstat v klidu. Míč letěl úplně mimo branku!
     
    19
    Na levou stranu dostal přihrávku Badojan, který míč posílal na hranici vápna. Do tohoto prostoru si naběhl Jusbashjan, jehož rána skončila těsně mimo!
     
    18
    Rozehrávky rohového kopu se ujal Badojan, jehož centr nebyl vůbec špatný. Ve vápně se však dopustil nedovoleného zákroku Voskanjan.
     
    17
    Hovhannisjan dokázal na pravé straně přejít přes Berardiho a odcentrovat. Jeho centr srazil na roho stoper Bollini.
     
    16
    Míč byl u gólmana Bicchiarelliho, který poslal hodně dlouhý výkop. Za míčem šel Traini, nicméně jej na hrací ploše nestihl.
     
    15
    Do vápna Folgore přílétl o pár sekund později další centr. Na ten si naskočil opět Badojan, nicméně jeho hlavičce chyběla razance!
    Ani střela Badojana brankou neskončila
     
    14
    Další velká šance Pjuniku! Na pravé straně dobře zapracoval Jeremiah, který přesnou přihrávkou našel na hranici vápna Badojana. Jeho rána z první však mířila pouze do míst, kde se nacházel gólman Bicchiarelli!
     
    13
    Na počátku útočné akce domácích stál Jeremiah, který přenechal míč do jízdy Hovsepjanovi. Střední záložník se vyhnul dvojici protihráčů a následně předal míč na levou stranu. Badojan se pokoušel najít ve vápně Jeremiaha, nicméně na toho byla přihrávka příliš dlouhá.
     
    12
    Pjunik se rychlou kombinací dostal až na dostřel branky. Do vápna poslal zajímavý centr Jusbashjan, nicméně brankář Bicchiarelli šel z branky a pro míč si došel.
     
    11
    Hra je přerušena, neboť ve středu hřiště se prezentoval nedovoleným zákrokem Traini v souboji s Hovsepjanem.
     
    9
    K další střele domácího celku se dostal Jusbashjan, který však branku Bicchiarelliho minul.
    Jeremiah ve stoprocentní šanci minul
     
    8
    Domácí tým se teď dostal do stoprocentní šance! Hovsepjan poslal míč za obranu, který se dostal až do míst, kam si naběhl Jeremiah. Domácí útočník šel sám na gólmana Bicchiarelliho, nicméně minul!
     
    7
    K další střele tohoto zápasu se dostal Badojan, nicméně nerozhodný stav udržel gólman Bicchiarelli. Domácí tým je však zatím jasně lepší a je jen otázkou času, kdy Pjunik poprvé skóruje.
     
    5
    K zajímavé střele ze zhruba 25 metrů se dostal Satumjan, nicméně míč poslal těsně mimo branky Bicchiarelliho.
     
    4
    Zajímavý průnik středem hřiště provedl Jusbashjan, který následně předal míč do běhu Hovsepjanovi. Ten se pokoušel najít na pravé straně Hovhannisjana, nicméně ten svůj náběh špatně načasoval a míč na hrací ploše nestihl.
     
    3
    Rozehrávky druhého rohového kopu domácích se zhostil opět Badojan, avšak žádné nebezpečí pro branku Biccharelliho nevzniklo.
     
    2
    Pjunik na svého soupeře doslova vlétl a po minutě má k dispozici další rohový kop.
     
    2
    Domácí tým se hned ve druhé minutě dostal k rohovému kopu. Rozehrávky se zhostil Badojan, kerý našel ve vápně Satumjana. Bicchiarelli si připsal první zákrok večera!
     
    1
    Hlavní rozhodčí Demetris Masias s Kypru právě zahájil dnešní utkání!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    FC Pjunik: Ajvazov – Hajrapetjan, Voskanjan, Harojan, G.Hovhannisjan – Badojan, Jusbashjan, Hovsepjan, K.Hovhannisjan – Jeremiah, Satumjan
    Náhradníci: Romero – Gagik Poghosjan, Razmik Hakobjan, Ghukas Poghosjan, Manukjan, Shahinjan, Kartashjan

    SS Folgore: Bicchiarelli – Berardi, Bollini, Mucchini, Mazzola – Hirsch, Pacini, Bollini, Perrotta – Ceschi, Traini
    Náhradníci: Ottaviani, Della Valle, Aluigi, Casadei, Amici, Bartoli, Contato

    Rozhodčí: Masias – Demetriades, Nikita.
     
    Hezký úterní podvečer! Vítám vás u textového přenosu prvního předkola Ligy mistrů! My se společně zaměříme na první utkání mezi týmy FC Pjunik a SS Folgore. Úvodní výkop je naplánován v 18:00 a u textového onlajnu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    FC PJUNIK
    Pjunik ovládl tabulku arménské ligy s náskokem jedenácti bodů a vybojoval si možnost účasti v předkole Ligy mistrů. V prvním předkole je arménský mistr jasným favoritem a měl by projít dál.

    SS FOLGORE
    Folgore je klub ze San Marina, který ovládl místní ligu a rovněž si zajistil právo startu v prvním předkole. Pro klub z malého státu uprostřed Itálie je však první předkolo ve většině případů konečnou a dle papírových předpokladů by tomu tak mělo být i letos.

    Jan Havlovic

    Branky: 45+2. Satumjan (Hovhannisjan), 48. Romero (Satumjan) – 71. Hirsch (Pacini)

    Karty:   35. Hovsepjan (PYU), 69. Hovhanisjan (PYU) – 22. Pacini (FFF), 57. Ceschi (FFF), 69. Mazzola (FFF), 90+3. Hirsch (FFF)   70. Ceschi (FFF)


    Pjunik Jerevan: Ajvazov – Hajrapetjan, Voskanjan, Harojan, G.Hovhannisjan (80.Shahinyan) – Badojan, Jusbashjan, Hovsepjan (46.Romero), K.Hovhannisjan – Jeremiah (65.Hakobjan), Satumjan
    Náhradníci: Romero – Gagik Poghosjan, Razmik Hakobjan, Ghukas Poghosjan, Manukjan, Shahinjan, Kartashjan

    SS Folgore: Bicchiarelli – Berardi, Bollini, Mucchini, Mazzola – Hirsch (90+5.Amici), Pacini (72.Casadei), Bollini, Perrotta (80.Della Valle) – Ceschi, Traini
    Náhradníci: Ottaviani, Della Valle, Aluigi, Casadei, Amici, Bartoli, Contato

    Rozhodčí: Masias – Demetriades, Nikita
    Úterý 07.07.2015
    Folgore - Pjunik 1:2

    Branky: 66. Traini (Hirsch) – 6. Hovhannisjan, 44. Satumyan (Badoyan)

    Karty:   42. Bollini (FFF), 45+3. Pacini (FFF), 57. Muccini (FFF), 73. Brardi (FFF) – 11. Haroyan (PYU), 42. Yusbashyan (PYU), 90+4. Romero (PYU)

    bahis siteleri