USA – Slovensko 6:0 (kon.) | Finsko – Česko 7:3 (kon.)
konec
Finsko
7:3 (0:0, 5:1, 2:2)
Česko
Pondělí 06.07.2015, 17:00 • Tampere, Hakametsa Arena • Mistrovství světa v inline hokeji IIHF • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jimi PALANTO - 7:3
     
    47:57
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto! Před hostující brankou dostal puk JIMI PALANTO, který střelou do prázdný branky završil hattrick. Asistence: Kristian Kuusela.
    Zdeněk KUBICA - 6:3
     
    36:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    A hosté ihned zkraje čtvrtiny snižují a dramatizují zápas. Autorem branky je ZDENĚK KUBICA, který se s ničím nepáral a krásnou střelou snížil. Asistence: David Hrazdira a Tomáš Demel.
    Janne LAAKKONEN - 6:2
     
    28:12
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Domácí se dostávají opět do čtyřbrankového vedení. Trochu se štěstím, ale přeci jen dostrkal puk za čáru JANNE LAAKKONEN, který tak dlouhou šermoval hokejkou až nakonec Halodu prostřelil. Asistence: Mikko Pukka.
    Michal ŠIMO - 5:2
     
    25:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tohle bude ještě hodně zajímavý zápas. Krásnou kolmici dostal před branku MICHAL ŠIMO, který si obehrál jednoho hráče a následně zakončil bekhendem. Asistence: Patrik Šebek a Pavel Strýček.
    Michal ŠIMO - 5:1
     
    22:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    A přeci jen se česká reprezentace dočkává branky. Na hranici modré čáry se napřáhl ke střele MICHAL ŠIMO, který svoji dělovkou propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Patrik Šebek a Martin Vozdecký.
    Markus JOKINEN - 5:0
     
    20:31
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A tohle už je pátá branka. Palanto krásně naservíroval kotouč MARKUSU JOKINENOVI, který svoji střelou z první nedal hostujícímu brankáři šanci. Asistence: Jimi Palanto a Juha Taponen.
    Jimi PALANTO - 4:0
     
    18:48
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Uběhla přesně minuta a domácí se dostávají do čtyřbrankového vedení. JIMI PALANTO se dostal z pravé strany do samostatného úniku, před brankou následně zakončil krásným bekhendovým blafákem. Bez asistence.
    Kari LOHTANDER - 3:0
     
    17:48
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové vzali druhou čtvrtinu za správný konec. Po jednom odrazu od brusle se v mezikruží dostal k puku KARI LOHTANDER, ten už následně neměl problém se zakončením. Asistence: Jouni Aalto a Markus Jokinen.
    Kari LOHTANDER - 2:0
     
    15:59
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tak na další branku jsme tedy dlouho čekat nemuseli. KARI LOHTANDER dostal krásnou kolmici do pravého kruhu, odkud následně vymetl levý horní růžek Halodovy branky. Asistence: Markus Jokinen a Sami Markkanen.
    Jimi PALANTO - 1:0
     
    14:55
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A máme tady úvodní branku. Ke kotouči se dostal JIMI PALANTO, který si najel z levé strany, prokličkoval až mezi kruhy a krásnou střelou pod horní tyč otevřel skóre dnešního duelu. Asistence: Sami Markkanen a Petri Partanen.

    Adam Soukup

    Branky a nahrávky: 15. Palanto (Markkanen, Partanen), 16. Lohtander (Jokinen, Markkanen), 18. Lohtander (Aalto, Jokinen), 19. Palanto, 21. Jokinen (Palanto, Taponen), 29. Laakkonen (Pukka), 48. Palanto (Kuusela) – 23. Šimo (Šebek, Vozdecký), 26. Šimo (Šebek, Strýček), 37. Kubica (Hrazdira, Demel)


    Finsko: Taponen (Hovi) – Partanen, Saarinen, Palanto, Kuusela – Pukka, Markkanen, Laakkonen, Joki-Erkkilä – Aalto, Penttinen, Jokinen, Lohtander, Lappalainen, Virtala
    Česko: Haloda (Jirkův) – Strýček, Šebek, Vozdecký, Šimo – Demel, Obdržálek, Kubica, Hrazdira – Zahradníček, Zbořil, Rubeš, Kuťák

    Rozhodčí: Ulrich Erd (AUT) – Crt Kralj (SLO)
    bahis siteleri