HBC Kladno – Kladno 4:1 (kon.)
konec
HBC ALPIQ Kladno
4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
Rytíři Kladno
Středa 22.07.2015, 18:00 • Hokejbalová aréna u ZS • Exhibiční utkání • Exhibiční utkání
Partner:
     
    41:28
    HBC Kladno právě vstřelilo branku!
    Po velkém závaru vidíme další branku. Šťastným autorem branky je PETR OGURČÁK, který dostal míček za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Kudela.
     
    40:41
    HBC Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí odskakují do dvoubrankového vedení. Šrámek našel z rohu MILANA SCHNAUBELTA, který se nemýlil. Asistence: David Šrámek.
     
    24:48
    HBC Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou poprvé v zápase do vedení! Příhoda vystřelil od mantinelu, jeho střelu vyrazil Švihálek jen do vzduchu, odkud doklepl míček za brankovou čáru MARTIN ŠPAČEK. Asistence: Jan Příhoda.
     
    18:18
    HBC Kladno právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! David Růžička z rohu rozehrával, jenže namazal puk do mezikruží domácímu RADIMU ŠTĚPÁNÍKOVI, jehož dělovka proletěla Švihálkovi mezi lapačkou a tělem. Bez asistence.
     
    07:00
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři jdou do vedení! Strnad vyslal do samostatného úniku VÁCLAVA KOLAŘÍKA, který nastřelil pouze gólmana domácích, jenže jeho dorážka už rozvlnila síť. Asistence: Jakub Strnad.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 19. Štěpáník, 25. Špaček (Příhoda), 41. Schnaubelt (Šrámek), 42. Ogurčák (Kudela) – 7. Kolařík (Strnad)


    HBC ALPIQ Kladno: Jirotka (23. Hájek) – Příhoda, Pospíšil, Kudela, Soukup, Dědič, Šícha, M. Hnízdil, Jelínek – Štěpáník, D, Hnízdil, Špaček – Šrámek, Pražák, Nosek – Kohout, Ogurčák, Schnaubelt – Šťastný, Vondrák.
    Rytíři Kladno: Švihálek (31. Karlík) – Kolařík, Růžička, Bunda, Zajíc, Kehar, Potěchin, Matula – Stach, Rudovský, Strnad, Šilhavý, Kružík, Havlůj, Janeček, Miura, Petrák.
    bahis siteleri