Manchester City – Real Madrid 1:4 (kon.)
konec
Manchester City
1:4 (1:3)
Real Madrid
Pátek 24.07.2015, 12:00 • Melbourne Cricket Ground (Melbourne) • International Champions Cup
Předzápasové kurzy
    73. Denis ČERYŠEV - 1:4
     
    73
    Real právě vstřelil branku!
    Real se prosazuje počtvrté v tomto zápase! Parádně to udělal na pravé straně Isco, který si narazil s Lucasem Silvou a následně poslal před branku přízemní centr, na který si naběhl DENIS ČERYŠEV a uklidil míč do branky!
    45+4. Yaya TOURÉ - 1:3
     
    45+4
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Citizens v samotném závěru poločasu snižují na rozdíl dvou branek! K penaltě se postavil YAYA TOURÉ, který penaltu zkušeně proměnil!
    44. PEPE - 0:3
     
    44
    Real právě vstřelil branku!
    Bilý balet vede již o tři branky! Real se propracoval k druhému rohovému kopu v tomto zápase, kterého se ujal Isco. Centr španělského hráče našel ve vápně hlavu PEPEHO, který přesnou hlavičkou nedal Hartovi šanci!
    25. Cristiano RONALDO - 0:2
     
    25
    Real právě vstřelil branku!
    Po čtyřech minutách se Bílý balet prosazuje podruhé! Nádherný pas za obranu vymyslel Karim Benzema, který našel CRISTIANA RONALDA. Portugalská hvězda nepředvedla ideální zakončení a Hart si na míč sáhl, nicméně nakonec došel za obrankovou čáru!
    21. Karim BENZEMA - 0:1
     
    21
    Real právě vstřelil branku!
    Máme zde úvodní branku tohoto zápasu! Výborně to udělal na pravé straně Daniel Carvajal, který oklamal Samira Nasriho a poslal míč na pravou stranu, kde se nacházel Gareth Bale. Přesný centr velšského záložníka našel ve vápně KARIMA BENZEMU, který přesným zakončení k tyči otevírá skóre!

    Jan Havlovic

    Branky: 45+4. Touré (pen.) – 21. Benzema (Bale), 25. Ronaldo (Benzema), 44. Pepe (Isco), 73. Čeryšev (Isco)


    Manchester City: Hart – Sagna, Denayer, Humphereys-Grant, Kolarov – Fernando, Touré (C), Delph – Nasri, Sterling, David Silva
    Náhradníci: Manuel Garcia, Jesús Navas, Jovetič, Zuculini, José Ángel Pozo, Horsfield, Ünal, Roberts, Wright, Evans, Caballero, Barker, Marcos Lopes, Džeko, Clichy, Iheanacho

    Real Madrid: Navas – Carvajal, Ramos (C), Pepe, Marcelo – Modrič, Kroos – Bale, Isco, Ronaldo – Benzema
    Náhradníci: Carlos Lazo, Casemiro, Lucas Silva, Jesé, Danilo, Cheryšev, Pacheco, Illarramendi, Lucas Vázquez, Varane, Marcos Llorente, Arbeloa, Nacho, Rubén Yánez, Kiko Casilla, Ødegaard

    Rozhodčí: Hiroyuki Kimura (JPN)

    Diváci: 99382
    bahis siteleri