Poprad – Košice 1:3 (kon.) | Trenčín – Francie U23 4:1 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
Francie U23
sk Pátek 31.07.2015, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:01
    Francúzsko dalo gól!
    Dukla nezvládla odohrať puk z vlastného pásma a pykala. Valier bol zabudnutý za bránou, počkal si na to, kedy mu MATHIEU BRIAND nakorčuľuje pred bránu a poslal mu ideálny pas, ktorého premenenie prináša prvé prekonanie Erika Kompasa.
    Asistencia: Valier
     
    43:39
    Trenčín dal gól!
    Dukla vyhrala bully v útočnom pásme, puku sa zmocnil MARTIN JAKÚBEK a prudkou delovkou spoza hráčov zvýšil už na štvorgólový rozdiel.
    Asistencia: Holenda
     
    36:28
    Trenčín dal gól!
    Ďaľšia využitá presilovka Dukly. Z jej začiatku to bol boj, potom ukázal Koyš výborný prienik, ktorý rozglejil obranu Francúzov, spätná prihrávka dala šancu Holendovi, no ten sa neulakomil a ešte vylepšil pozíciu pre ANDREJA HATALU, ktorý z prvej umiestnil puk k žrdke. Asistencie Holenda, Koyš.
     
    32:37
    Trenčín dal gól!
    Domácemu tímu vyšla presilovka. Na modrej si vymenili obrancovia puk, z prvej vypálil Švéd Von Haugwitz a pred bránou tečoval puk nechytateľne JÁN ZLOCHA. Asistencie Von Haugwitz, Hochel
     
    12:01
    Trenčín dal gól!
    Hostia chybovali v rozohrávke a dopustili sa zakázaného uvoľnenia. Následné vhadzovanie vyhral v útočnom pásme Bylina, k puku sa dostal GORDY BONNEL a z pravého kruhu obstrelil nie príliš istého Ylonena.
    Asistencia: Gleb Bylina

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 13. Bonnel (Bylina), 33. Zlocha (Haugwitz, Hochel), 37. Hatala (Holenda, Koyš), 44. Jakúbek (Holenda) – 49. Briand (Valier)


    HK DUKLA Trenčín: E.Kompas – Holenda, Hochel, Von Haugwitz, Hatala, Palovič, Trška – Koyš, J.Zlocha ml., Michal Hlinka (C) – Jakúbek, Bylina, Bonnel – Pardavý ml., Toman, F.Šedivý
    Francie U23: Ylonen – Faure, Chakiachvili, Crinon, Llorca, Guillemain, Baazzi, Bourgeois, Dusseau – Briand, Valier, Rech – Metais,Thillet, Lamboley – Bouvet, Gutierrez, Kazarine – Chapuis, Abramov, Ville

    Rozhodčí: Krist – Nosek, Krajčík
    bahis siteleri