Chrudim – Hr. Králové 4:1 (kon.)
konec
MFK Chrudim
4:1 (3:0)
FC Hradec Králové
Sobota 01.08.2015, 10:30 • Městský fotbalový stadion Za Vodojemem, Chrudim • Přípravný zápas
     
    87
    Domácí si přece jen chtěli vzít poslední slovo, Ondřej Hauf skvěle projel až do pokutového území, kde se snažil o přehození brankáře Lindra. Ten ale jeho úmysl dokonale vystihl a zabránil tím páté chrudimské radosti!
     
    84
    Rázem to mohlo být už pouze o dvě branky! A to poté, co Řezníčka předčil v osobním souboji Tomáš Malinský, který následně táhl protiakci ve čtyřech proti dvěma. Chrudimský odchovanec to nakonec vzal na sebe, nasadil jesle Radoušovi a následně přestřelil odkrytou část chrudimské branky!
     
    83
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    I třetí pokutový kop dnešního mače je proměněn, PETR SCHWARTZ nedal Trojanovi šanci zasáhnout a snížil na rozdíl tří branek – 4:1!
     
    82
    S pokutovými kopy se roztrhl pytel! Tomáš Malinský byl faulován ve vápně Radoušem, penaltu si vyzkouší také Hradec!
     
    76
    Jiří Janoušek měl na hlavě snížení, z dobré pozice ale o centimetry minul vzdálenější tyč Trojanovy branky! Velká škoda pro Hradec!
     
    70
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak to již pro Hradec Králové začíná být hodně propastné! David Sixta již na hrací ploše není, na penaltu ho ale ukázkově zastoupil ONDŘEJ HAUF, který po zemi poslal balon přímo k tyči. Lindr sice vystihl stranu, na přesné zakončení ale nedokázal dosáhnout – 4:0!
     
    70
    Rozhodčí Drahoslav Drábek podruhé nabízí Chrudimi možnost pokutového kopu! Tentokrát byl ve vápně faulován Ondřej Kesner!
     
    68
    Do hry se po dvacetiminutové pauze vrací Ondřej Kesner, který nahradí Davida Sixtu.
     
    64
    Hradečtí fotbalisté zatím rozhodně nešetří chrudimské hráče, za další zákrok vyfasoval žlutou kartu Petr Mareš.
     
    57
    Jiří Lindr si hodně troufale vyzkoušel kličku proti Davidu Sixtovi. Jeho úmysl mu ale vůbec nevyšel, chrudimský záložník ho obral o balon, jeho zakončení ale zamířilo pouze do boční sítě hradecké branky!
     
    42
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak to nejlepší možná odpověď z chrudimské strany! Na levé straně nejprve nedokázal odcentrovat Malinský, jeho práci na druhé straně skvěle napravil Jan Luptovský, jehož centr našel neomylně na malém vápně TOMÁŠE VÁCHU! Chrudimský forvard trkl do balonu a navýšil nečekané vedení domácích na tři branky – 3:0!
     
    40
    Petrus si naskakoval v dobré pozice, letící míč ale nedokázal ideálně zasáhnout!
     
    36
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Na penaltový puntík si balon postavil DAVID SIXTA, s ničím se nerozpakoval a poslal míč neomylně pod břevno Lindrovy svatyně – 2:0!
     
    35
    Hlavsa zatáhl v pokutovém území za dres Krčála, Chrudimští budou kopat pokutový kop!
     
    31
    Petr Rybička se po skvělé individuální akci Sixty ocitl sám před brankářem, Lindr ale rychle vyběhl a zakončení mladého chrudimského útočníka bravurně vyrazil!
     
    29
    Okamžitě dochází ke střídání, zraněného Kopeckého nahradí na hrací ploše Martin Malinský.
     
    28
    A další likvidační zákrok na Lukáše Kopeckého po odehraní míče, chrudimský záložník je na nosítkách odnášen ze hřiště!
     
    26
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hradečtí nyní dovolili Chrudimským až příliš, za což byli po zásluze potrestáni! Balon poskakoval dlouho na malém vápně, čehož využil ONDŘEJ KESNER, který lehkou ranou jen o milimetry dostal míč za brankovou čáru! Lindr dělal, co mohl, ale balon již před brankovou čarou nezachytil – 1:0!
     
    22
    Velké neshody v hradecké rozehrávce mohl potrestat Tomáš Vácha, který měl spoustu prostoru na zakončení! Zpoza vápna vyslal zajímavou střelu, která ale proletěla zhruba metr od pravé tyče Lindrovy branky!
     
    12
    Zatím největší příležitost chrudimského týmu vypracoval pro Lukáše Kopeckého jeho jmenovec Lukáš Mastík! Nejlepší střelec loňského ročníku České fotbalové ligy se zjevil na levé straně sám před Lindrem, snažil se ho obstřelit. Spolu s ním, ale minul i branku Hradce Králové!
     
    4
    Chrudimský odchovanec Tomáš Malinský na levé straně hodně šikovně zakombinoval s Adamem Vlkanovou, který se dostal do stoprocentní příležitosti! Jeho skvělé zakončení však předčil ještě lepším zákrokem brankář Mrázek!

    Petr Dejnožka

    Branky: 26. Kesner, 36. Sixta (pen.), 42. Vácha, 70. Hauf (pen.) – 83. Schwartz (pen.)

    Karty:   64. Mareš (HKR)


    MFK Chrudim: Mrázek (46. Trojan) – Krčál, Radouš, Luptovský (46. Řezníček), Mastík (46. Adámek) – Kesner (46. Hauf), Kopecký (29. Malinský M.), Sixta (68. Kesner), Langr – Vácha (46. Opina), Rybička
    Náhradníci: Trojan, Řezníček, Malinský, Hauf, Drahoš, Opina, Adámek

    FC Hradec Králové: Lindr – Hlavsa, Chleboun, Bederka, Mareš – Janoušek, Schwarz – Petrus, Vlkanova, Malinský T. – Pázler
    Náhradníci: Ottmar, Zorvan, Trubač

    Rozhodčí: Drábek – Starý, Vodrážka

    Diváci: 630
    bahis siteleri