Plzeň – Jekatěrinburg 0:5 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
0:5 (0:2, 0:1, 0:2)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Sobota 01.08.2015, 17:30 • Home Monitoring Aréna • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:50
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Ukázková branka a hosté dávají pátý gól! Arťjom Garejev nádhernou přihrávkou z otočky našel před brankou volného ALEXANDRA PANKOVA, který neměl problém s dopravením puku do odkryté klece! Asistence: Arťjom Garejev.
     
    56:44
    Kubka obrovsky chyboval a Anatolij Golyšev pádil sám na branku! Zvolil ovšem kličky a Machovského se mu nepodařilo vymíchat, domácí gólman poté pokryl i dorážku Torčenjuka.
     
    56:08
    Za sekání je vyloučen Pavel Turbin (JEK). Domácí celek tak dostává příležitost další přesilové hry.
     
    55:45
    Obrovské zmatky v plzeňské defenzivě mohl potrestat Alexandr Pankov, který se zjevil zcela osamocený před Matějem Machovským! Naštěstí pro Škodu ale branku přestřelil.
     
    53:23
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A už je to 4:0, s tímhle už domácí zřejmě nic nezmohou! Alexandr Pankov skvělou přihrávkou našel před brankou nikým nehlídaného ANATOLIJE GOLYŠEVA, který prostřelil Machovského! Asistence: Alexandr Pankov.
     
    49:27
    Dominik Kubalík se dostal do samostatného úniku, na Jakuba Kováře si ale nepřišel! Hostující gólman nadále drží čisté konto.
     
    47:35
    A další vyloučení na hostující straně! Alexandr Pankov (JEK) inkasuje dvě minuty za sekání. Avtomobilist bude hrát 27 sekund ve třech.
     
    46:02
    Další přesilová hra pro domácí. Za sekání je vyloučen Nikita Trjamkin (JEK).
     
    44:06
    Miroslav Preisinger nabil do dobré šance Lukáši Pulpánovi, jehož tvrdou střelu z voleje vyrazil výborně Jakub Kovář!
     
    42:33
    Nikita Trjamkin (JEK) dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    39:44
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A už je to o tři branky, Jekatěrinburg vstřelil tzv. gól do šatny! ALEXANDR PANKOV unikl domácím po pravém křídle a využil nepříliš dobrého výhledu Machovského, kterého skrze obránce prostřelil zápěstím! Bez asistence.
     
    34:28
    Za vražení na hrazení je vyloučen Jakub Lev (PLZ). Jekatěrinburg dostává početní výhodu a může odskočit na rozdíl tří branek.
     
    31:49
    Nyní se Matěj Machovský vytáhl parádním zákrokem! Anatolij Golyšev se dostal do samostatného úniku a zkusil bekhendovou kličku, domácí gólman se ale roztáhl po brankovišti a puk dokázal vyrazit! Posléze chytil do své lapačky i dorážku z těžkého úhlu.
     
    19:24
    Z předbrankového prostoru nebezpečně dorážel Alexandr Torčenjuk, nicméně branku domácích přestřelil!
     
    18:13
    Za nedovolené bránění je vyloučen Jaroslav Kracík (PLZ). Domácím fanouškům se to moc nelíbí, ale už s tím nic nezmohou.
     
    13:05
    Za hákování na trestnou lavici putuje Alexandr Pankov (JEK). První přesilovku si tak vyzkouší domácí.
     
    09:26
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hostující celek využil dvojnásobnou přesilovku a vede 2:0! Střelu Anatolije Golyševa Machovský pouze vyrazil a na brankovišti se nejlépe zorientoval IGOR VELIČKIN, jenž dopravil kotouč do branky! Asistence: Anatolij Golyšev.
     
    08:50
    Michal Moravčík (PLZ) při odpálení puku přestřelil mantinel a je vyloučen. 1 minutu a 12 vteřin tak budou hrát hosté přesilovou hru 5 na 3!
     
    08:02
    Za vražení na hrazení putuje na trestnou lavici Patrik Marcel (PLZ). Jekatěrinburg si tak zahraje druhou přesilovou hru.
     
    04:49
    Prvním vyloučeným hráčem zápasu je Petr Kadlec (PLZ). Inkasuje dvě minuty za držení protihráče.
     
    03:37
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Ruský celek se dostává do vedení 1:0! ALEXEJ DOSTOJNOV do branky dorazil střelu Lebeděva, kterou Machovský jen propustil mezi svými betony za záda. Asistence: Kirill Lebeděv a Vladislav Voropajev.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 4. Dostojnov (Lebeděv, Voropajev), 10. Veličkin (Golyšev), 40. Pankov, 54. Golyšev (Pankov), 59. Pankov (Garejev)


    HC Škoda Plzeň: Machovský (Polívka) – Jeřábek "A", Kadlec "A", Pulpán, Moravčík, Marcel, Kubka, Chalupa – Schleiss, Bližňák, Kratěna "C" – Johnson, Preisinger, Sýkora – Lev, Kracík, Indrák – Poletín, Pitule, Hollweg – Kubalík
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Fomin) – Kivistö "A", Trjamkin "A", Titov, Voropajev, Vasilevskij, Timašov, Turbin, Žuravljov – Golyšev, Torčenjuk, Veličkin – Lebeděv, Popov, Dostojnov – Garejev "C", Jemelin, Pankov – Alexejev, Točitskij, Černikov – Zykov

    Rozhodčí: Valenta, Zubzanda – Malý, Tvrdík

    Diváci: 1547
    bahis siteleri