White Kings – Blue Sharks 9:5 (kon.)
konec
White Kings
9:5 (3:1, 3:4, 3:0)
Blue Sharks
Sobota 01.08.2015, 16:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Zápasy mládeže
Partner:
     
    58:49
    White Kings právě vstřelili branku! Oficiální zápas International Czech-Finnish Ice Hockey School 2015 vyhrají White Kings. DOMINIK VACÍK přidává devátý gól svého týmu, když si po buly najel před branku a vystřelil bekhendem. Puk se otřel o horní tyčku a zapadl do branky.
     
    58:29
    White Kings právě vstřelili branku! Je rozhodnuto. JESSE LAHTINEN získal ve středním pásmu puk a žabičkou či lobem, chcete-li, trefil opuštěnou klec. Asistence: Lukáš Dvořák.
    Martin ŠTOLA - 7:5
     
    43:09
    White Kings právě vstřelili branku! Smolný gól pro Tommiho Roslöfa. MARTIN ŠTOLA se dostal u jeho pravé tyče k puku a naznačil přihrávku na Filipa Klofáče. Gólman už se lehce přesouval ke své druhé tyči a nechal mezírku mezi pravou tyčí a betonem, kterou Martin Štola trefil přesně. Asistence: Filip Klofáč.
    Tomáš CHLUBNA - 6:5
     
    39:50
    Blue sharks právě vstřelili branku!
    Deset vteřin před koncem snižují Žraloci na rozdíl jednoho gólu. Kerber vyslal krásným pasem do brejku TOMÁŠE CHLUBNU, který zachytil puk před modrou čárou, řítil se sám na branku Rasmuse Ruusky a výstavní střelou do levého horního rohu vrátil svůj tým znovu do zápasu. Asistence: Michal Kerber, Patrik Vacík.
    Lauri OKSA - 6:4
     
    38:10
    Blue sharks právě vstřelili branku!
    Střelu Jiřího Doležala a následnou dorážku zblízka v podání Šimona Malenovského ještě stačil Rasmus Ruuska zneškodnit, ale proti třetímu dorážejícímu LAURI OKSOVI již byl krátký. Asistence: Šimon Malenovský, Jiří Doležal.
    Markus KOSKINEN - 6:3
     
    35:20
    White Kings právě vstřelili branku! U pravého kruhu si nejlépe počínala Kaltounková, která jej získala, sjela si po jeho obvodu k brance a mezi kruhy našla zcela volného MARKUSE KOSKINENA, jenž sice z první nevystřelil, ale přesto se trefil k pravé tyči gólmana Roslöfa. Asistence: Kristýna Kaltounková.
    Jere ISOSAARI - 5:3
     
    30:14
    White Kings právě vstřelili branku! White Kings přidávají další slepený gól, když se prosazují znovu z předbrankového prostoru, když Lahtinen u pravé tyče přihrál na JEREHO ISOSAARIHO, jenž se u tyče levé prosadil do volné branky. Asistence: Jesse Lahtinen.
    Patrik ČERMÁK - 4:3
     
    29:47
    White Kings právě vstřelili branku! Po pětapadesáti vteřinách se White Kings opět dostávají do vedení, když se po přihrávce Kaltounkové tentokrát už PATRIK ČERMÁK prosadil. Vyjel si zpoza branky mezi kruhy a přesně zavěsil. Asistence: Kristýna Kaltounková, Markus Koskinen.
    Michal KERBER - 3:3
     
    28:52
    Blue sharks právě vstřelili branku!
    Při signalizovaném trestu se prosazuje MICHAL KERBER, kterému přihrál puk k levé straně před branku Petr Brož a obránce Blue Sharks propálil Ruusku nad vyrážečku. Asistence: Petr Brož.
    Pyry JÄMSÄ - 3:2
     
    23:45
    Blue sharks právě vstřelili branku!
    Blue Sharks se dostávají zpět do zápasu. Králové po buly ztratili puk a celek hrající oslabení vyrazil do útoku. Chlubna zavezl puk za branku, podíval se, našel mezi kruhy najíždějícího PYRY JÄMSÄ a ten propálil poprvé Rasmuse Ruusku. Asistence: Tomáš Chlubna.
    Martin ŠTOLA - 3:1
     
    19:05
    White Kings právě vstřelili branku! Během minuty a půl střílí White Kings tři branky! Viitanen našel ve středním pásmu rozjetého Klofáče, který poslal puk před branku na MARTINA ŠTOLU a ten měl již úlohu jednoduchou – poslat puk do odkryté klece. Asistence: Filip Klofáč, Anton Viitanen.
    Lukáš DVOŘÁK - 2:1
     
    17:49
    White Kings právě vstřelili branku! Během osmi vteřin je stav otočen! Hned po buly sebral puk LUKÁŠ DVOŘÁK, vybruslil si na levý kruh a vystřelil. Jeho střelu zřejmě Filip Krejčí neviděl, takže mu propadla pod výstrojí do sítě. To je šok pro Blue Sharks, kteří zatím měli v zápase lehce navrch. Bez asistence.
    Dan FIALA - 1:1
     
    17:41
    White Kings právě vstřelili branku! To bylo ale výborně provedené trestné střílení. DAN FIALA si navedl puk na bekhend a poté nejen krásně propálil Filipa Krejčího, ale ještě oslavil gól ve stylu Jaroslav Špaček, když po něm zapádloval po vzoru českého hokejového hrdiny. Bez asistece, trestné střílení.
    Patrik VACÍK - 0:1
     
    13:50
    Blue sharks právě vstřelili branku!
    Nyní již vidíme úvodní branku zápasu. Před dvaceti vteřinami ještě odpálil jeden z hráčů White Kings puk před prázdnou svatyní do rohu, ale po chvíli se k touši dostal Chlubna, našel mezi kruhy PATRIKA VACÍKA (3+6) a ten prostřelil Jasperi Jokinena po ledě mezi betony. Asistence: Tomáš Chlubna (11+5).

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 18. Fiala (TS), 18. Dvořák, 20. Štola (Klofáč, Viitanen), 30. Čermák (Kaltounková, Koskinen), 31. Isosaari (Lahtinen), 36. Koskinen (Kaltounková), 44. Štola (Klofáč), 59. Lahtinen (Dvořák), 59. D. Vacík – 14. Vacík P. (Chlubna), 24. Jämsä (Chlubna), 29. Kerber (Brož), 39. Oksa (Malenovský, J. Doležal), 40. Chlubna (Kerber, P. Vacík)


    White Kings: Jasperi Jokinen (21. Rasmus Ruuska, 41. Tomáš Falta) – Anton Viitanen, Tomáš Doležal, Casper Sippola, Dominik Vacík, Antti Vihonen, Lukáš Dvořák, Joonas Virtanen – Miikka Roslöf, Patrik Čermák, Markus Koskinen, Jesse Lahtinen, Kristýna Kaltounková, Jere Isosaari, Dan Fiala, Olli Lehtinen, Niilo Liminka, Filip Klofáč, Martin Štola, Tomáš Racek.
    Blue Sharks: Filip Krejčí (30. Tommi Roslöf) – Michal Kerber, Lauri Oksa, Lukáš Koňařík, Niko Veittikoski, Michal Poledna, Niilo Heiska, David Matula, Santeri Vuorinen – Nikke Paunila, Jiří Doležal, Tomáš Chlubna Antti Kaivanto, Aaro Alho, Petr Brož, Jakub Egart, Patrik Vacík, Lauri Lähteenmäki, Topi Peltovako, Samuli Tallgren, Šimon Malenovský, Pyry Jämsä.

    Rozhodčí: Pekka Kempinen, Tomáš Veselý – Michal Antonín, Jan Vašíček
    bahis siteleri