Slavia – Hvězda Praha 4:3 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:3 (0:1, 2:1, 2:1)
HC Hvězda Praha
Pondělí 03.08.2015, 11:45Přípravné zápasy mladšího dorostu
Partner:
     
    58:47
    Slavia právě vstřelila branku!
    PAVEL VOJINOVIČ byl úplně sám před Švehlákem, kterého po pěkné kličce bez problému překonal! Zřejmě tak rozhodl o vítězi utkání! Asistence: Robin Všetečka a Jakub Zderadička.
     
    48:05
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po buly ve středním pásmu se kotouče zmocnil JAKUB ZDERADIČKA, najel si do výhodné pozice a tvrdou ranou rozvlnil síť za Švehlákem! Asistence: Robin Všetečka.
     
    40:42
    Hvězda právě vstřelila branku!
    ŠIMON VLČEK se rozjel poměrně pomalu, dokázal však skvěle zamířit mimo dosah Dusila!
     
    32:36
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! DAMIEM HRADIL se dokázal na místě zbavit obránce, když se najednou ocitl před Švehlákem, který sice napoprvé uspěl, poté ale už puk za svá záda propustil! Asistence: Jakub Janča.
     
    29:53
    Slavia právě vstřelila branku!
    Vaniš pěknou přihrávkou mezi obránci našel MAXIMA HAVRDU, který odrazem o obránce dokázal dostat puk do sítě! Asistence: Jiří Vaniš.
     
    27:00
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Po špatné přihrávce sešívaných na útočné modré se do samostatného úniku dostal MAREK ŠONSKÝ, který vypálil přesně k bližší tyči, a navýšil tak vedení svého týmu! Bez asistence.
     
    17:22
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Střela Patočková byla sice příliš vysoká, puk se ale odrazil přesně k JAN JANIUREK, který se štěstím protlačil kotouč do sítě! Asistence: Barbora Patočková.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 30. Havrda (Vaniš), 33. Hradil (Janča), 49. Zderadička (Všetečka), 59. Vojinovič (Všetečka, Zderadička) – 18. Janiurek (Patočková), 27. Šonský, 41. Vlček (TS)


    HC Slavia Praha: Pánek (31. Dusil) – J. Najman, Střeštík, Holý, Mareček, Zwahlen, Zderadička, Srdínko, Kučera, V. Houška, Všetečka, Petrák, Křenek, Hradil, Vojinovič, Havrda, Rulc, Janča, Klapka, Vaniš, Kižlin
    HC Hvězda Praha: J. Jeřábek (31. Švehlák) – Searle, Šiller, Šonský, Koštoval, Vokurka, Kulich, Fiala, Skalík, Klepáček, Patera, Vlček, Janiurek, Patočková, V. Jeřábek, Slavík, Hašek, Cikhart, Kasanda, Hes, Richtr
    bahis siteleri