Tlačová konferencia ŠK Slovan Bratislava (kon.) | Tlačová konferencia FC Krasnodar (kon.)
konec
Tlačová konferencia FC Krasnodar pred odvetou 3. predkola Európskej ligy

sk Středa 05.08.2015, 18:00 • Press centrum, Pasienky • Tiskové konference
     
    P. Sagan a jeho nový imidž s dlhými vlasmi
    ,,Tinkoff išiel na Tour s ružovými vlasmi preto, lebo vyhrali Giro. Ak by som mal mať ružové vlasy, tak možno hej (smiech). Nie je čas sa ostrihať, rýchla doba, aj preto mám dlhšie vlasy." (10:44:45)
     
    P. Sagan o spolupráci v tíme:
    ,,Preteky sa nevyhrajú prvý deň, ale môžu sa vtedy prehrať. Celá koncentrácia tímu ide ide na lídra pre celkové poradie, teda na Alberta Contadora. Je to dobrá skúsenosť byť v takomto silnom tíme, bolo to veľmi dobré."
     
    Aký je vzťah P. Sagana a majiteľa tímu O. Tinkoffa (otázka od Onlajny.eu?
    ,,Myslím, že veľmi dobrý, je zapálený pre cyklistiku. Aj posledné tweety z jeho strany boli pozitívne."
     
    Tlačová konferencia Krasnodaru nemala dlhé trvanie, tréner aj kapitán hovorili o cieľoch v zajtrajšom zápase i o hráčoch Slovana, na ktorých si ruský celok musí dať v odvetnom zápase pozor. Nižšie nájdete všetky podrobnosti, ja sa s vami zatiaľ lúčim a prajem príjemný zvyšok dňa.
     
    Na ktorých hráčov Slovana si musí dať Krasnodar najväčší pozor?

    Odpovedá Oleg Kononov:
    ,,Ak usudzujem podľa zápasu v Krasnodare, veľmi dobre hral v útoku Róbert Vittek a výborne chytal Ján Mucha. Slovan je veľmi dobre organizovaný a od každého môžeme očakávať dobrú hru."

    Odpovedá A. Granqvist:
    ,,Slovan hral u nás veľmi organizovane, musíme si na nich dať pozor. Myslím, že kapitán tímu Marko Milinkovič bude pre nás najväčšou hrozbou, ak mu vyjde prihrávka, tak musíme byť vzadu pripravení a skonsolidovaní. Nerád by som však hovoril o hráčoch súpera, v prvom rade sme prišli hrať futbal."
    Tlačová konferencia
     
    Oleg Kononov o zajtrajšom zápase:
    ,,Nemali sme jednoduché stretnutie v Krasnodare, Slovan veľmi dobre bránil a mal rýchle útoky, vytvoril si tri dobré šance, čo nám spôsobilo problémy. S jedným sa vysporiadal brankár a dve išli mimo, boli to výborné akcie. Rezerva vo forme dvoch gólov teraz nič neznamená, pretože tu zo strany Slovana očakávame urputný boj o postup a dobrú hru.
    Sme pripravení na zápas, chceme predviesť kvalitný výkon a dosiahnuť úspešný výsledok."
     
    Práve prišli zástupcovia FC Krasnodar, tlačová konferencia sa môže začať!
     
    Príjemný dobrý deň vám prajem z tlačového strediska na bratislavských Pasienkoch. O niekoľko minút sa začne tlačová konferencia ruského tému FK Krasnodar pred zajtrajším odvetným zápasom 3. predkola Európskej ligy medzi Slovanom a Krasnodarom,.

    Na tlačovej konferencii sa zúčastnia tréner Oleg Kononov a kapitán tímu Anders Granqvist. My vám z tlačovej konferencie prinesieme všetko podstatné v krátkych písaných vstupoch, ktoré budú doplnené fotografiami.
     
    FC Krasnodar zvíťazil v prvom zápase 3. predkola Európskej ligy nad bratislavským Slovanom 2:0 a vytvoril si výbornú pozíciu do odvety. Ruský favorit cestuje do Bratislavy s cieľom potvrdiť postup a priblížiť sa tak ku skupinovej fáze, v ktorej hral Krasnodar aj minulý rok. Očakávania od zápasu či iné zaujímavé informácie poskytnú zástupcovia klubu na tlačovej konferencii, kde nebudeme chýbať a prinesieme vám priamy prenos.

    Krasnodar je prezývaný aj ako ,,ruská Barcelona" a herný prejav tímu tomu v prvom zápase aj odpovedal. Rusi skvele kombinovali, predvádzali akcie na jeden dotyk a Slovan uchránili od vyššej prehry najmä zákroky Muchu. Ukázalo sa však, že ruský celok má medzery v defenzíve, pri nedôraznom bránení mohli skórovať Kubík či Milinkovič, svoje šance ale nevyužili. Práve tam by mohla viesť pre Slovan cesta k úspechu.

    Ďalšou slabinou silného Krasnodaru je v tomto ročníku streľba. V troch zápasoch ruskej Premier ligy dal tento tím len jediný gól, aj to ešte v 1. kole pri výhre 1:0 v Perme. V druhom kole doma podľahol Spartaku Moskva, a počas uplynulého víkendu remizoval v Rostove 0:0.

    Krasnodar patrí medzi ruskú špičku a my sme zvedaví, čo na tlačovej konferencii povie tréner Oleg Kononov a zástupca z kabíny. V stredu od 18:00 sa vám z Pasienkov pri prenose z tlačovej konferencie prihlási Tomáš Schügerl.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 18:00.

    Účastníci tlačovej konferencie:
    Oleg Kononov - tréner mužstva
    Andreas Granqvist - kapitán Krasnodaru
    bahis siteleri