River Plate – Tigres 3:0 (kon.)
konec
River Plate
3:0 (1:0)
Tigres UANL
Čtvrtek 06.08.2015, 03:00 • Estadio Antonio Vespucio Liberti, Buenos Aires (kapacita 65.645 diváků) • Pohár osvoboditelů • Finále
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 03:00.
     
    Příjemné, i když velice brzké čtvrteční ráno, všem fotbalovým fanouškům a fanynkám, pro které máme dnes nachystán odvetný duel jihoamerického Poháru osvoboditelů, ve kterém se stejně jako před týdnem utkají Tigres UANL a River Plate. My Vám jeho průběh přineseme v podobné online reportáži, která začne krátce před třetí hodinou ranní.
     
    Pohár osvoboditelů

    Pohár osvoboditelů je fotbalová soutěž klubů, konající se v Jižní Americe a Mexiku, obdobná evropské Lize mistrů. Její vznik se datuje do roku 1960 a pojmenována byla na počest osvoboditelů Jižní Ameriky od nadvlády Španělska. Do kvalifikace nastupuje šest dvojic, které se utkají vyřazovacím způsobem doma-venku. Ve druhé části je dvaatřicet mužstev rozlosováno do osmi skupin po čtyřech, nejlepší dva týmy z každé skupiny pak postoupí do klasického play-off, které se rovněž hraje způsobem doma-venku. Dva zápasy má na programu také finále. Do toho letošního se probojovaly celky Tigres UANL a River Plate, první finálový duel se již odehrál v Mexiku, odveta je na programu dnes na hřišti River Plate.
     
    Tigres UANL

    Mexičané se po loňském druhém místě v nejvyšší soutěži a úspěšném jaru v Poháru osvoboditelů v posledním měsíci poměrně trápí. V semifinále Copa Libertadores sice vyřadili brazilsky Internacional, jenže v lize to zatím hostům skřípe a po dvou porážkách v úvodu podzimní části sezóny se krčí u dna ligové tabulky.
     
    River Plate

    Argentinci jsou na tom se současnou formou přeci jen o něco lépe než jejich dnešní soupeř. Vícemistr domácí soutěže se po polovině letošní sezóny nachází na třetí příčce ligové tabulky jen s tříbodovou ztrátou na samotný vrchol, ale se zápasem k dobru. V poháru osvoboditelů se v semifinále probili přes paraguayské Guaraní a v součtu s ligou neprohrál dnes domácí celek již sedm zápasů v řadě.
    Na tomto nádherném fotbalovém stánku se dnes večer dovzvme jméno letošního vítěze Poháru osvoboditelů

     
    První utkání

    V úvodním duelu finále Copa Libertadores, které bylo na programu před sedmi dny, se diváci na mexickém stadionu branky nedočkali. Bezgólová remíza by za normálních okolností nahrávala více domácím, jenže v jihoamerické obdobě Ligy mistrů nemá gól vstřelený na hřišti soupeře větší cenu a tak v případě jakékoliv remízy bude následovat prodloužení, případně penaltový rozstřel. Sázkové kanceláře ale přeci jen favorizují domácí tým, který se v posledním měsíci prezentuje více než dobrou formou a navíc ho požene vpřed zaplněné domácí hlediště.
     
    Úvodní sestavy:

    River Plate: Barovero – Mayada, Maidana, Funes, Vangioni – Kranevitter – Sánchez, Ponzio, Bertolo – Alario, Cavenaghi.
    Náhradníci: Chiarini – É. Álvarez, Martínez, Saviola, González, Driussi, Pisculichi.

    Tigres UANL: Guzmán – Jimenez, Juninho, Rivas, Jorge Torres – Damm, Pizarro, Arévalo – Sóbis, Gignac, Aquino –
    Náhradníci: Palos – Guerrón, D. Álvarez, Dueñas, Briseño, Viniegra, Jose Torres.

    Rozhodčí: Ubriaco – Espinosa, Tarán (vš. Uruguay).
     
    Oba týmy jsou již nastoupeny na hrací ploše stadionu v Buenos Aires. Jak vidíme, domácí nastupují k utkání v tradičních bílých dresech s červeným pruhem napříč, hosté odehrají odvetu finále ve žlutém.
     
    Rozehrávky na začátku první půle se ujmou domácí hráči, kteří již stojí ve středovém kruhu a čekají na pokyn hlavního sudího.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    První útok domácích neskončil úspěchem, hosté pokryli míč směřující za koncovou čáru a hrát tak bude jejich brankář Guzmán, který uvede balon zpět do hry od své branky.
     
    1
    Znovu se hnali domácí rychle vpřed, jenže slabá střela Cavenaghiho z levé strany šestnáctky skončila daleko vedle pravé tyče.
     
    2
    Argentinci začali pěkně zostra a znovu doráží na hostující obranu. Hráče ve žlutém dnes rozhodně nečeká žádná procházka růžovým sadem.
     
    3
    Sanchez hledal dlouhou přihrávkou podél levé čáry Ponzia, ten měl však balon na delší nohu a tak skončil až v zámezí.
     
    4
    Poprvé se tak k míči dostanou i hosté ve žlutém, zatím však hrají pouze v okolí středu hřiště.
     
    5
    Ponzio byl hlavním aktérem i dalšího okamžiku na hřišti, když šel do ostrého souboje s Aquinem, který se jen velice těžko zvedá z trávníku po kontaktu s domácím borcem.
     
    6
    Domácí však znovu rychle získali míč a po faulu jednoho z fotbalistů Tigres vybojovali přímý kop od pravé postranní čáry.
     
    6
    Argentinci rozehráli po zemi podél čáry, míč nakonec skončil mimo hrací plochu po zásahu jednoho z hráčů ve žlutém. Roh pro River Plate.
     
    7
    Hosté se však ubránili, nicméně domácí i nadále zůstanou u míče a poblíž pokutového území, když budou vhazovat nalevo od šestnáctky soupeře.
     
    7
    Z autového vhazování však nic dobrého pro River Plate nepřišlo a míče se ujme brankář Guzmán poté, co kulatý nesmysl skončil mimo hrací plochu.
     
    8
    Úvod zápasu však patří hráčům v bílých dresech, kteří jsou častěji u míče, jenže dostat se do pořádné šance stále nemohou.
     
    9
    Další tvrdý střet je k vidění na hřišti, když Alario zezadu poslal k zemi hodně nevybíravě jednoho z protihráčů. Žlutá karta zcela po právu.
     
    10
    Hosté kombinovali v prostoru půlící čáry, hodně aktivní domácí presing je ale velice brzy připravil o míč. Hraje se opravdu ve velkém tempu a nasazení hned od úvodních vteřin.
     
    11
    Argentinci opět okupují pokutové území svého soupeře, jenže jeho fotbalisté přistupují k bránění hodně aktivně a domácí nemají příliš mnoho času ani prostoru něco vymyslet.
     
    12
    A tak bude po další nedotažené akci hráčů River Plate opět odkopávat Guzmám od své branky.
     
    13
    Hosté se však u míče znovu dlouho neudrželi, napadání domácích fotbalistů je příkladné a hráči ve žlutém nemají ani malou chvilinku na zpracování balonu, natož snad na nějaký oddech.
     
    14
    Jenže je to zatím bez jakékoliv střelecké aktivity, domácí se prostě nemohou dostat k zakončení i přesto, že protihráčům dnes ještě vůbec nepůjčili míč.
     
    14
    Až nyní se hosté prokombinovali, i když trochu krkolomně až do vápna domácích, jenže Gignac padá po jednom z mnoha osobních soubojů a celá akce tak rychle končí.
     
    15
    Sobis se nyní dostal zcela nepozorovaně za domácí obranu a dokonce i dostal přihrávku, jenže zpracování hostujícího ofenzivního hráče bylo mizerné a tak měl nakonec k míči nejblíže domácí gólman Barovero.
    15. Sobis (TIU)
     
    16
    Hosté se po úvodním tlaku domácích trochu probrali a také se pokouší s balon něco málo vymyslet. Jenže ani jim se nedaří příliš často překvapit domácí defenzivu a tak stále marně čekáme na první střelecký pokus.
     
    17
    Israel Jimenez (TIU) zajel zepředu nepříjemně do Sancheze a ani on se nevyhne karetnímu napomenutí za svůj zákrok.
     
    18
    Domácí se pomalu dostávali do zakončení, jenže sražená střela jednoho z jejich hráčů nakonec pomaličku doskákala přímo do náruče připraveného Guzmána.
     
    19
    Sudí Espinosa se s tím příliš nepáře a jelikož se mu zdálo, že Juninho se příliš nemá k rozehrávce, přešel rovnou k napomenutí žlutým kartónkem.
     
    20
    Tigres vybojovalo zajímavou standardní situaci kousek od levého rohu domácí šestnáctky.
     
    20
    Nic těžkého pro Baroveru. Hlavička ze šestnáctky byla příliš slabá a skončila přímo v rukavicích domácího brankáře.
     
    21
    Jimenez přidržel Bertola a je znovu pískáno. Hostující obránce by si však měl dávat velký pozor, jednu žlutou kartu již dostal.
     
    22
    Hraje se hodně tvrdě. Gignac (TIU) tvrdě naskočil do jednoho ze soupeřů a i on vidí před svýma očima žlutou kartu. Pokud bude utkání pokračovat v podobném duchu i nadále, všichni aktéři se jeho konce nedočkají.
     
    23
    Aquino se dostal do dobré pozice a zpoza vápna už se chystal vystřelit, dráhu letu míče však na poslední chvíli dokázal odklonit domácí defenziva.
     
    24
    Zpracování míče zatím kazí veškeré možnosti zakončení hostujících fotbalistů a nyní tomu bylo zrovna tak. Hosté byli ve čtyřech ve vápně, nedokázali však zkrotit neposedný míč.
     
    25
    Hostující gólman vyběhl proti balonu až k rohovému praporku, zde se stal obětí faulu a hrát tak budou hosté.
     
    25
    Další žlutá pro hosty. Jose Rivas (TIU) je dalším potrestaným hráčem a tři ze čtyř obránců Tigres již mají žlutou kartu na svém kontě.
     
    26
    Následný přímý kop domácím hráčům příliš nevyšel, soupeři dokázali zastavit míč ještě předtím, než se dostal do vápna.
     
    27
    Další tvrdý faul na Sancheze u pravé postranní čáry, kde to vypadalo na loket Torrese, sudí ale tentokrát netrestal.
     
    28
    Tak příliš fotbalové zábavy jsme za necelou půlhodinu neviděli, zato tvrdých střetů je opravdu požehnaně. Kdyby se obě statistiky prohodily, rozhodně bychom se nezlobili.
     
    28
    Domácí to zkusili dlouhým nákopem k levé lajně na nabíhajícího Bertola, míč však letěl příliš rychle a navíc poměrně vysoko na to, aby jej domácí plejer ještě stihl na hřišti.
     
    29
    Další přihrávka vzduchem letěla směrem k vápnu hostů, ti jej však dokázali zastavit. Pokračující akce River Plate ale končí dalším nedovoleným zákrokem a míče se tak ujmou hráči ve žlutém.
     
    30
    Ti jej však jako správně vychovaní návštěvníci jen poslušně odkopli přímo do náruče Barovera.
     
    31
    Bertolo se pěkně protáhl podél levé lajny skoro až ke koncové čáře, stihl však ještě přihrát napravo od sebe do vápna tam však míč nikdo z jeho spoluhráčů nepřevzal.
     
    32
    Bojovnost a velké nasazení nemůžeme upřít žádnému z dvaadvaceti fotbalistů na hřišti, rádi bychom však viděli i nějakou tu šanci, ale to jsme zatím nejspíš na špatném zápase.
     
    33
    Sobis se dokázal pěkně protancovat s míčem až do vzdálenosti dvaceti metrů od domácí branky, aby jeho střela zaplula do branky, k tomu by však potřeboval klec rugbyových rozměrů.
     
    34
    Domácí hráči se dostali k vhazování napravo od šestnáctky, po něm se míč ale trochu krokolomně dostal až do náručí Guzmána. Jeden z obránců Tigres sice zahrál rukou při snaze o zpracování míče, bylo to však zcela neúmyslně.
     
    35
    Další ojedinělá akce hostů končí velice rychle a ke zklamání mexických fanoušků i velice nepřesně. Balon tak od své branky rozehraje gólman Barovero.
     
    36
    Znovu je pískáno. U levé postranní čáry se dopustil faulu Juninho a i ten by se měl již dávat veliký pozor.
     
    37
    Centr do pokutového území v podání Ponzia odvrátili hosté jen za cenu rohového kopu.
    37. Branku jsme zatím neviděli, i tak ale panuje v hledišti parádní atmosféra.

     
    38
    Po něm se dostal k zakončení zpoza vápna Mayada, ale ani jemu nestačila branka fotbalových rozměrů. Vysoko nad letěl balon po jeho střele.
     
    39
    Ve chvilkovou záležitost se proměnilo držení míče v podání hostujících hráčů, kteří se navíc nedostali dál než pár metrů za půlku. Pak už se o míč nepřesnou přihrávkou sami připravili
     
    40
    Na parádní kolmici do vápna si nabíhal Cavenaghi a Guzmán musel hodně rychle ven z branky, aby byl u míče první. Povedlo se a tak ani nyní se nedočkáme nějakého vzrušení před brankou hostů.
     
    41
    Hraje se ve velkém tempu, ale těch střel, těch je opravdu jako onoho pověstného šafránu. Chtělo by to přidat.
     
    42
    A tak se pro změnu fauluje. na zemi leží Vangioni, který přepadl přes jednoho z protihráčů. Každopádně dobrá standardka pro River Plate bude následovat.
     
    42
    Ponzio nevyslal špatný pokus, jenže ten se zastavil o hlavu jednoho z obránců Tigres na malém vápně.
     
    43
    Hra však pokračovala dále a vyústila v další faul. Domácí tentokrát rozehrají z pravé strany.
     
    43
    A Sánchez to zkusil podobně jako před chvílí Ponzio zleva, balon se však povedlo hostům tentokrát poslat rovnou za autovou čáru.
     
    44
    Torres se vydal na útočný výlet podél levé lajny a jeho přehnanou aktivitu odnesl nějakým tím šrámem pravý bek domácích Mayada. Hostující obránce ale opět unikl karetnímu nepomenutí.
     
    45
    River Plate právě vstřelilo branku! Tak konečně to přišlo a hned první vážnější šance končí brankou! Perfektní práci předvedl na začátku celé akce obránce Vangioni, který si pohrál s protihráčem a dostal se blíže k brance soupeře, následně vyslal nádherný centr do pokutového území, kde se v prostoru penalty položil do míče LUCAS ALARIO a hlavou jej poslal přesně mimo dosah brankáře Guzmána k pravé tyči!
    45. Lucas ALARIO - 1:0
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Dlouho, předlouho, jsme čekali v první půli na úvodní šanci utkání, ale když už přišla, hned se měnilo skóre a to zásluhou přesné hlavičky Lucase Alaria. Jinak jsme příliš fotbalové krásy ale neviděli a velké nasazení všech hráčů končilo častými fauly a takřka celá obrana hostů již hraje s jednou žlutou kartou na kontě.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 04:02.
     
    Statistiky utkání po první půli

    Střely na branku: 2 – 0
    Střely celkem: 5 – 3
    Rohové kopy: 2 – 0
    Ofsajdy: 0 – 0
    Fouly: 11 – 10
    Žluté karty: 1 – 4
     
    Hráči obou týmů se již pomalu vrací zpět na hrací plochu a to znamená jediné,druhý poločas začne již za několik málo okamžiků.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hosté rozehráli míč na začátku druhé půle, rychle však o něj přišli a hrát můžou znovu domácí fotbalisté.
     
    47
    fotbalisté ve žlutém však začínají přeci jen o něco aktivněji a tlačí se k brance soupeře.
     
    47
    Do šance se sice nedostali ,ale hrát budou i nadále. Sudí totiž nejprve ponechal výhodu po faulu Funese na Sobise, který později ocenil žlutou kartou.
     
    48
    Aquino byl však zastaven čistým způsobem při své individuální akce a o míč přišel kousek před šestnáctkou domácích.
     
    49
    Tak to muselo bolet. Aquino nechtěně šlápl do bolestivých míst domácího Mayadu, o úmysl nešlo a tak jeho zákrok sudí nijak trestat nebude.
     
    50
    Domácí hráči se dostanou k zajímavé standardní situace malý kousek od levého rohu pokutového území.
     
    51
    Centr mířící do vápna Tigres však hosté dokázali s přehledem odvrátit a balon rychle mizí mimo jejich šestnáctku.
     
    52
    Argentinci pokračují v aktivní hře a dlouho drží míč v okolí soupeřovy šestnáctky. Po dalším faulu se navíc znovu bude kopat proti brance Mexičanů.
     
    53
    Ponzio směřoval svůj centr od pravé postranní čáry do prostoru penalty, tam však dobře zasáhl jeden z hostů a míč rychle míří pryč ze šestnáctky Tigres.
     
    54
    Hosté se mohli pokusit o postupný útok, ten však končí po nepřesné přihrávce Sobise na pravou stranu hřiště.
     
    54
    Ponzio však v následném souboji o míč s Pizarrem fauloval a žlutí tak dostanou šanci na reparát.
     
    55
    Dlouho obléhají hosté pokutové území domácích a když už se dostali ke střele, nevyšlo to. Gignac to zkusil z první ze sedmnácti metrů, jenže rána mu příliš nesedla a míč vyletěl vysoko nad branku River Plate.
     
    56
    Domácí pomalu dorovnávají statistiku žlutých karet a po faulu Cavenaghiho ztrácí již pouze jednu na svého soupeře.
     
    57
    Hosté pomalu přebírají aktivitu a čím dál častěji drží míč, zatím se však tak děje jen ve středu hřiště a tam do domácím příliš vadit nebude.
     
    58
    A poté, co přišel velice nepřesný centr do vápna, který skončil až už Barovera, se budou zlobit jistě ještě o něco méně.
     
    59
    Tak tempo hry oproti první půli značně opadlo a z velké části za to mohou domácí fotbalisté, kteří jsou hodně pasivní v posledních minutách. Bránit výsledek již takto brzy by se jim ale nemuselo vyplatit.
     
    60
    Za postranní čarou se pomalu rozcvičuje Javier Saviola, kterého dobře známe z jeho působení v Evropě před mnohými lety. Tak uvidíme, kdy a zda vůbec se dnes dostane na hřiště.
     
    61
    Domácí se dostali do ojedinělé akce ve druhé půli, Jimenez trochu zaváhal v obranné činnosti na pravé straně, takže Vangioni měl dost času na centr do vápna, ten byl však přetažený a skončil až na opačné straně hřiště.
     
    62
    Pizarro dostal míč do volného prostoru před šestnáctkou soupeře a jelikož nevěděl, co s ním, tak prostě vystřelil. Jeho nepříliš prudká střela po zemi však nemohla Barovera příliš vystrašit, jelikož letěla přímo doprostřed branky,
    62. Střela Pizarra nemohla branku domácích ohrozit.
     
    63
    Cavenaghi se hnal směrem k brance Tigres za dlouhou přihrávkou, na poslední chvíli před ním ale míč odehrál parádním skluzem Rivas.
     
    65
    Střídání v týmu Tigres UANL: ze hřiště odchází Arevalo Rios, přichází Jesus Dueñas.
     
    66
    Utkání nám pomalu vstupuje do své poslední čtvrtiny a hosté zatím nevymysleli zhola nic, čímž by ohrozili domácí fotbalisty v cestě za pohárem.
     
    67
    Pizarro poměrně nešťastně zakopl o Bertola a je mu pískán faul. Tohle bylo hodně přísné rozhodnutí hlavního sudího, ale domácím nevadí. Bertolo pošetřil mnoho času poleháváním na trávníku.
     
    68
    Damm se pěkně protáhl podél levé čáry až do vápna, kde si poradil i s bránícím Vangionem a poslal centr na vzdálenější tyč na Aquina, ten však hlavičkoval v záklonu a tak míč zákonitě skončil vysoko nad brankou.
    68.
     
    69
    Domácí hráči naopak dál poměrně úspěšně zdržují a jeden z jejich hráčů se nechal odvézt vozítkem až mimo hrací plochu.
     
    70
    Alario však neležel na trávníku jen tak a nakonec je střídán Driussim.
     
    71
    Driussi se hned po svém příchodu na hřiště nabízel do volné pozice, jenže při přiklepnutí míče pro svého spoluhráče se dostal do ofsajdové pozice.
     
    72
    Hosté se už už dostávali do šance, jenže před sprintujícím Rivasem, který se hnal za volným míčem ležícím před vápnem, stihli domácí míč na poslední chvíli odkopnout.
     
    72
    Tak i z poslední z obranné čtveřice Tigres se nakonec dočkal "své" žlutí karty a tak to má hostující obrana zkompletované.
     
    73
    Byla nařízena penalta pro River Plate!
     
    73
    Aquino sestřelil zezadu nabíhajícího Sancheze a domácí mohou potvrdit své vedení!
    73. Penalta pro River Plate!
     
    75
    River Plate právě vstřelilo branku! CARLOS SANCHEZ poslal míč do horní poloviny branky a Guzmánovi skákajícímu na druhou stranu nedal sebemenší šanci!
    75. Carlos SANCHEZ - 2:0
     
    76
    Žlutou kartu dostává Carlos Sanchez (River Plate).
     
    76
    Domácí chystají první střídání, ze hřiště půjde kapitán Cavenaghi,
     
    77
    Střídání v týmu River Plate: ze hřiště odchází Fernando Cavenaghi, přichází Leonardo Pisculichi.
     
    77
    Střídání v týmu Tigres UANL: ze hřiště odchází Israel Jimenez, přichází Joffrey Guerron.
     
    78
    Do konce zápasu sice ještě zbývá něco málo přes dvanáct minut, domácí fanoušci však již začali slavit v ochozech stadionu.
     
    79
    River Plate právě vstřelilo branku! Zdá se, že je o držiteli letošního Poháru osvoboditelů jasno! RAMIRO FUNES si naběhl nikým nehlídán na hranici malého vápna, kde se opřel hlavou do centru od rohového praporku a dnes potřetí rozjásal domácí fanoušky!
    79. Ramiro FUNES - 3:0
     
    80
    Hosté se dostali ke standardní situaci nalevo od vápna, jenže centr Sobise dokázali domácí zastavit.
     
    81
    Hosté vybojovali další standardu a bude to z dobré pozice, jen malý kousek před pokutovým územím.
     
    82
    Střídání v týmu River Plate: ze hřiště odchází Matias Kranevitter, přichází Lucho Gonzalez.
     
    83
    Hostům se však vedlo prachbídně při standardní situace a rychle se míč ocitl na jejich obranné polovině, kde se k přímému kopu po dalším faulu hostů naopak dostanou domácí hráči.
     
    83
    I hráči v bílém se však nedokázali prosadit, jenže za aktuálního stavu je to asi příliš trápit nebude.
     
    84
    Hosté jsou zastaveni po útočném faulu Guerrona, který až příliš aktivně bojoval o míč v rohu útočné poloviny.
     
    85
    Pět minut dělí domácí fotbalisty od výhry v dnešním duelu a i v celé soutěži těch nejlepších jihoamerických klubů, upřímně již sám nevěřím, že by se hosté zmohli na obrat. Argentinci totiž dnes svého soupeře nepustili do jediné vyložené šance.
     
    86
    Hráči ve žlutém to ještě zkouší, ale v jejich hře je nyní až příliš mnoho nepřesností. V ochozech stadionu se zatím rozjíždí jedna velká party a tahle noc, ta bude v Buenos Aires opravdu dlouhá.
     
    88
    Domácí již jen odkopávají balony, které směřují na jejich polovinu, jenže i to jim v tuto chvíli bohatě stačí.
     
    89
    Guzmán už byl na půli cesty z vlastní branky, aby podpořil své spoluhráče v samotném závěru utkání na útočné polovině. Rychle však musel zpátky, jelikož po levé straně hřiště vyvážel míč jeden z domácích fotbalistů.
     
    90
    Začíná poslední minuta základní hrací doby a pokud se nestane zázrak, tak i letošního Poháru osvoboditelů.
     
    90+1
    Běží již nastavený čas a přiznám se, že jsem ohromen parádní atmosférou ani nepostřehl jak dlouho se ještě bude hrát.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    Zazněl závěrečný hvizd a na trávník stadionu právě vyběhli všichni fotbalisté domácího celku, který slaví první triumf v Copa Libertadores od roku 1996!
     
    River Plate dokázalo po bezbrankové remíze v úvodním duelu finále letošního Poháru osvoboditelů porazit na domácím hřišti svého mexického soupeře a po výsledku 3:0 se zasloužene raduje z vítězství. Domácí nasměroval k dnešní výhře v závěru první půle přesně hlavičkující Alario, pojistku pak přidali v závěru první půle Sanchez z penalty a rovněž hlavičkující obránce Fuenas po rohovém kopu.
     
    Ode mne je to pro tuto chvíli již vše a s konstatováním, že vítězem letošního ročníku Poháru osvoboditelů se stali fotbalisté argentinského River Plate se s Vámi loučím a přeji Vám krásný start do nového dne. (04:59:24)

    Daniel Kubelka

    Branky: 45. Alario, 75. Sanchez (pen.), 79. Funes

    Karty:   9. Alario (RIV), 47. Funes (RIV), 56. Cavenaghi (RIV), 76. Sanchez (RIV) – 17. Jimenez (TIU), 19. Juninho (TIU), 22. Gignac (TIU), 25. Rivas (TIU), 72. Torres (TIU)


    River Plate: Barovero – Mayada, Maidana, Funes, Vangioni – Kranevitter (82. González) – Sánchez, Ponzio, Bertolo – Alario (70. Driussi), Cavenaghi (77. Pisculichi).
    Náhradníci: Chiarini – É. Álvarez, Martínez, Saviola, González, Driussi, Pisculichi.

    Tigres UANL: Guzmán – Jimenez (77. Guerron), Juninho, Rivas, Jorge Torres – Damm, Pizarro, Arévalo (65. Dueñas) – Sóbis, Gignac, Aquino -
    Náhradníci: Palos – Guerrón, D. Álvarez, Dueñas, Briseño, Viniegra, Jose Torres.

    Rozhodčí: Ubriaco – Espinosa, Tarán (vš. Uruguay)
    30.07.2015
    Tigres - River Plate 0:0

    Karty:   32. Sobis (TIU), 54. Damm (TIU) – 4. Vangioni (RIV), 43. Mercado (RIV), 64. Ponzio (RIV)

    bahis siteleri