Sparta – Riga 6:1 (kon.) | Třinec – CSKA Moskva 1:4 (kon.) | Vítkovice – Minsk 4:2 (kon.)
K. Vary – Blues 4:3 (1:0 po s.n.) | Sparta – Vítkovice 7:3 (kon.) | Třinec – K. Vary 8:6 (kon.)
Riga – Minsk 2:7 (kon.) | CSKA Moskva – Blues 9:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
1:4 (0:0, 0:1, 1:3)
CSKA Moskva
Pátek 07.08.2015, 08:30 • WERK ARENA • President Cup
Partner:
     
    51:50
    Hned několik hráčů Moskvy mohlo dorážet do odkryté branky, ale neuspěl ani jeden z nich. O chvíli později pak Gubil netrefil po přihrávce svého spoluhráče prázdnou klec.
     
    51:18
    Třinec právě vstřelil branku!
    Do brejku se dostal MICHAL KVASNICA, překonal Rybalkina a Oceláři tak alespoň snižují náskok svého soupeře. Bez asistence.
     
    49:31
    Za menší potyčku jsou vyloučení Michálek a Shlyaruk, oba dvě minuty za hrubost.
     
    48:01
    Po ráně Kvasnicy se Rybalkin marně natahoval, naštěstí pro něj ale mířila mimo. O chvíli později pak nechal třinecký útočník vyniknout lapačku hostujícího gólmana.
     
    42:43
    CSKA právě vstřelilo branku!
    No a tohle už je pro třinecké mladíky až příliš krutý výsledek. Do útočného pásma se prodral LEV KOMISSAROV a jeho střela skončila za zády Ochmana. Bez asistence.
     
    41:37
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A Rusové přidávají další gól. Garevskikh nahodil kotouč před branku, kde si jej sebral DAMIR BILYALOV a vstřelil tak druhý gól rusů během necelých dvou minut. Asistence: Aleksei Garevskikh, Yuriy Shklyaruk.
     
    40:21
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Krátce po startu závěrečné části se hosté dostávají do dvoubrankového vedení, poté, co střelou z vrcholku kruhů překonal Ochmana VLADIMIR KOTKOV. Asistence: Pavel Koreshkov, Georgiy Merkulov.
     
    36:13
    A hosté mohli vést o dvě branky, když se před branku prokličkoval také Bilyalov, jeho zakončení ale nakonec třinecký gólman zastavil.
     
    35:30
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Krátce před koncem druhé dvacetiminutovky jsme se dočkali první branky, NIKITA RTISCHEV se protáhl až před Ochmana a zřejmě mezírkou mezi jeho betony poslal puk do sítě. Asistence: Vladimir Oparko.
     
    25:59
    Poprvé v dnešním utkání zvoní tyč, kterou trefil domácí Kvasnica.
     
    07:41
    Hru v početní výhodě si vyzkoušejí také hráči CSKA, Kvasnica si odpyká dvě minuty.
     
    07:22
    Kotkov byl v dobré pozici před Ochmanem, proti jeho střele z otočky ale dokázal třinecký gólman vytasit beton.
     
    04:09
    Hosté jsou zatím aktivnějším týmem, to se ale může změnit. Byshrin totiž míří na dvě minuty na trestnou lavici za hákování.
     
    02:39
    Dvě dobré šance hostů. Střelu Oparka dokázal Ochman zlikvidovat a radost z gólu sebral třinecký gólman také Komissarovi po ráně z mezikruží.

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 52. Kvasnica – 36. Rtischev (Oparko), 41. Kotkov (Koreshkov, Merkulov), 42. Bilyalov (Garevskikh, Shklyaruk), 43. Komissarov


    HC Oceláři Třinec: Ochman – Adámek, Patlevič, Michálek, Srníček, Konderla, Homola, Radzienciak, Bulawa, O. Cienciala – Rybnikár, Čmiel, Plandor, Kvasnica, Indrst, Szmek, Pszczółka, J. Cienciala, Korčák, Peterek, Tománek, Marguš, Mikler, Raška
    CSKA Moskva: Rybalkin – Oparko, Lebedev, Gusarov, Davtyan, Byshrin, Kalinichenko, Komarov, Gubil – Koreshkov, Merkulov, Kotkov, Komissarov, Bilyalov, Rumyancev, Shklyaruk, Sorkin, Rtischev, Dolgopyatov, Garevskikh, Filippov
    bahis siteleri