Sparta – Riga 6:1 (kon.) | Třinec – CSKA Moskva 1:4 (kon.) | Vítkovice – Minsk 4:2 (kon.)
K. Vary – Blues 4:3 (1:0 po s.n.) | Sparta – Vítkovice 7:3 (kon.) | Třinec – K. Vary 8:6 (kon.)
Riga – Minsk 2:7 (kon.) | CSKA Moskva – Blues 9:1 (kon.)
konec
Dinamo Riga
2:7 (1:3, 0:3, 1:1)
HC Dinamo Minsk
Pátek 07.08.2015, 17:45 • Stará WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5200 míst) • President Cup
Partner:
     
    58:21
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Minský kapitán přidává sedmý zásah do rižského sebevědomí! MIKITA PYŠKAJLA zcela bez pozornosti rižských beků vyjel zpoza Šilovse a z pravého kruhu vystřelil přesně do horního rohu – 2:7! Bez asistence.
     
    46:23
    Riga právě vstřelila branku!
    Ale paradoxně zrovna tuto přesilovku Lotyši využívají! Polcs přihrál do jízdy PATRIKSU MARCINKEVIČSOVI, který si nabruslil mezi kruhy a střelou zápěstím na zadní tyč překonal Bylinského – 2:6! Asistence: Rudolfs Polcs.
     
    39:18
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Riga se teď dlouho nemohla dostat z obranného pásma a je potrestána šestou brankou! Paznjakovovu střelu Šilovs dokázal jen vyrazit a ILJA FALBA měl lehkou úlohu, když mu stačilo doklepnout puk do prázdné branky – 1:6! Asistence: Pavel Paznjakov.
     
    31:17
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Minsk přidává pátou branku a asi definitivně rozhoduje o svém vítězství! Bělorusům vyšla kombinace v útočné třetině, Stěpanov přihrál mezi kruhy MIKITU PYŠKAJLOVI, na jehož střelu byl Šilovs krátký – 1:5! Asistence: Daniil Stěpanov, Artsjom Kanavalov.
     
    24:50
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Minsk se začal stahovat k Šilovsově brance a vytěžil čtvrtou branku! NAZAR PALCHOVSKIJ se na brankovišti zorientoval ze všech nejlépe a nejrychleji a uklidil puk za Šilovse – 1:4! Bez asistence.
     
    11:43
    Riga právě vstřelila branku!
    Ale s tou bohorovností zase pozor, Dinamo Riga totiž nádherným gólem snižuje! PATRIKS MARCINKEVIČS dostal přihrávku do jízdy a zleva postupoval sám na Konjuchova. Běloruského gólmana přelstil ranou o břevno, dává svůj druhý gól na turnaji a zatím je jediným střelcem svého týmu – 1:3! Bez asistence.
     
    04:13
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    To je pořádná nálož ze strany Bělorusů! Znovu se po buly vydali do útoku, Pyškajla nabil na pravý kruh ARSENIJOVI KALBASINOVI, jenž prostřelil bezmocného Bruverise potřetí – 0:3! Asistence: Mikita Pyškajla, Pavel Paznjakov.
     
    03:59
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hned po vhazování se Minsk rozjel do útoku a přidává druhou branku! Pyškajla nabil v útočné třetině PAVLU PAZNJAKOVOVI, a ten prostřelil Bruverise podruhé – 0:2! Asistence: Mikita Pyškajla, Arsenij Kalbasin.
     
    03:46
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Na závěr přesilové hry se Minsk přeci jenom gólově prosazuje a po zásluze jde do vedení! Bakunovič přihrál vpravo do jízdy KIRYLU FJADOSOVOVI, který se z úhlu trefil přesně k vzdálenější tyči – 0:1! Asistence: Artsjon Bakunovič.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 12. P. Marcinkevičs, 47. P. Marcinkevičs (Polcs) – 4. Fjadosov (Bakunovič), 4. Paznjakov (Pyškajla, Kalbasin), 5. Kalbasin (Pyškajla, Paznjakov), 25. Palchovskij, 32. Pyškajla (Stěpanov, Kanavalov), 40. Falba (Paznjakov), 59. Pyškajla


    Dinamo Riga: Bruveris (od 5. Šilovs) – Barovskis, Mežnieks, Milbergs (C), Lininš, Brikmanis, Rudzajs, Matejko, Vilcinš, Rostoks, Plostnieks – Konstantins, P. Marcinkevičs, D. Marcinkevičs, Rozmianecs, Jelenskis, Pontags, Grundmanis, Geldners, Prohorenkovs, Raivis Kristians, Polcs, Rudzitis. Trenér: Juris Ozols.
    HC Dinamo Minsk: Konjuchov (od 32. Bylinskij) – Maskaljov, Kasinskij, Rusenka, Platonov, Sevastsenkevič, Listopadov, Bakunovič – Kalbasin, Pyškajla (C), Paznjakov, Stěpanov, Kurilovič, Čaplin, Jeramejčyk, Krylovič, Palchovskij, Falba, Hahijev, Fjadosov, Kanavalov. Trenér: Artsjom Batvjankov.

    Rozhodčí: Pavel Mikula – René Trombik, Lukáš Puczok
    bahis siteleri