Vyšehrad – Vlašim 2:1 (kon.) | Olomouc B – Ústí n. L. 0:2 (kon.) | Varnsdorf – Sokolov 0:1 (kon.)
konec
SK Sigma Olomouc B
0:2 (0:1)
FK VIAGEM Ústí nad Labem
Neděle 09.08.2015, 10:15 • Andrův stadion Olomouc. Kapacita: 12.566 míst. • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Další žlutá karta na straně hostí, protože za svůj faul vidí žlutý kartónek i Lukáš Vaněk.
     
    90
    V závěru utkání ještě vidí žlutou kartu hostující Michal Leibl, který zcela zbytečně poslal míč do olomoucké brány po odpískání.
     
    89
    Hosté unikali ve třech na jednoho, kde nakonec Eliáš přihrál Leiblovi, jehož zakončení domácí vyrazili až za postranní čáru.
     
    86
    Poslední změna v sestavě i na straně Ústí nad Labem, protože snad nejlepšího hráče nedělního utkání Jana Králíka na hřišti nahrazuje Lukáš Vaněk.
     
    86
    Sigma B měla k dispozici velmi zajímavou standartní situaci, kterou rozehrál Kalvach přímo na hlavu Chorému, který však nedokázal usměrnit míč do hostující brány.
     
    85
    Sigma B střídá svého posledního hráče, když Šimona Faltu nahradil Marek Schmidt.
     
    78
    Ústí nad Labem střídá svého dalšího hráče. Ze hřiště odchází střelec první branky utkání Tomáš Smola, kterého nahradí Petr Hošek.
     
    77
    První střídání i na druhé straně. Filipa Novotného totiž v sestavě Ústí nad Labem vystřídá Michal Leibl.
     
    76
    Sigma B střídá svého druhého hráče, protože hodně aktivního Jana Hladíka nahrazuje Lukáš Buchvaldek.
     
    75
    Tomáš Chorý to nyní přepískl se svým napadáním, když zajel do hostujícího brankáře a za svůj zákrok vidí zcela zaslouženou žlutou kartu.
     
    69
    Tak to byla obrovská šance Chorého! Olomoucký útočník už šel z levé strany zcela sám na Zachardu, kterého chtěl přelobovat, jenže do toho dal příliš síly a bránu nakonec překopl.
     
    62
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A tak se hosté prosazují po svém rychlém protiútoku, který vedl JAN KRÁLÍK, jenž nakonec sebral veškerou zodpovědnost na sebe, obešel Svozila a následně poslal míč přesně k levé tyči domácí brány.
     
    56
    Je tu první střídání utkání, když domácí tým posiluje svou ofenzívu, protože Jakuba Habustu nahrazuje Jakub Rolinc.
     
    53
    Zacharda nyní důležitým zákrokem podržel svůj tým! P. Ševčík se totiž odhodlal ke střele z hranice šestnáctky a hostující brankář jeho zakončení vyrazil snad konečky svých prstů.
     
    45
    Sigma B se postupně prokousala až do vápna Ústí n/L, kde nakonec Chorý nacentroval míč přímo na Habustu, jenže jeho hlavička letěla přímo do středu brány, kde byl připravený Zacharda.
     
    41
    Už to mohlo být o dvě branky! Zpoza šestnáctky se ke střele odhodlal hostující Králík a jeho rána skončila na pravé tyči Reichelovy brány.
     
    36
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté následnou standartní situaci rozehráli na krátko a několika přihrávkami chtěli dostat míč za obranu Olomouce, kde se k míči dostal domácí Kalvach, který však velice nešťastně přihrál míč zcela volnému TOMÁŠI SMOLOVI, jenž už se z bezprostřední blízkosti nemýlil.
     
    23
    Nyní už to však domácí vyšlo a Texl se dostal až do vápna hostí, kde chtěl ještě přihrát Chorému, jenže před olomouckým útočníkem zametl míč do zámezí Šnirc.
     
    7
    Králík dostal parádní přihrávku na hranici šestnáctky, kde nebyl nikým hlídán. Hostující záložník ještě poté obelstil jednoho z bránících hráčů, avšak do jeho následné střely se vložil Svozil.
     
    6
    Nyní bylo po centru Zemana pořádně horko před olomouckou bránou, kde se právě Smola dral do zakončení, ale obrana Sigmy B si nakonec se vším poradila.
     
    4
    A další skvělý obranný zákrok Zukiče, který zastavil přihrávku na Chorého, jenž už by následně byl zcela sám před Zachardou.

    Jan Matúš

    Branky: 36. Smola, 62. Králík

    Karty:   75. Chorý (OLB) – 90. Leibl (UNL), 90+1. Vaněk (UNL)


    SK Sigma Olomouc B: Reichl – Texl, Svozil (C), Habusta (56. Rolinc), Jemelka, Kalvach, Hladík (76. Buchvaldek), Štěrba, Chorý, Falta (85. Schmidt), P. Ševčík. Trenér: Augustin Chromý.
    Náhradníci: Buchvaldek, Schmidt, Rolinc, Hýbl, Richter, O. Ševčík, Spurný.

    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Zacharda – Zukič, Eliáš, Králík (86. Vaněk), Peterka, Miskovič, Momčilo, Smola (78. Hošek), Novotný (77. Leibl), Zeman (C), Šnirc. Trenér: Petr Neměc.
    Náhradníci: Vaněk, Hošek, Leibl, Bubeníček, Seidl, Pícha, Tvrdoň.

    Rozhodčí: Adámková – Hock, Arnošt

    Diváci: 314
    bahis siteleri