Blues – K. Vary 2:4 (kon.) | Vítkovice – Sparta 6:3 (kon.) | Minsk – Riga 7:1 (kon.)
CSKA Moskva – Třinec 9:2 (kon.) | All-stars – CSKA Moskva 2:8 (kon.)
konec
Espoo Blues
2:4 (0:2, 1:0, 1:2)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 09.08.2015, 08:00 • Stará WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5200 míst) • President Cup • O 5. - 6. místo
Partner:
     
    59:59
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovy Vary zablokovaly střelu Rautialy a potom se s pukem dostaly až do středního pásma! Vikmana tam přehrál THEODOR PIŠTĚK a zamířil po ledu přesně do odkryté klece – 2:4! Bez asistence.
     
    55:15
    Espoo právě vstřelilo branku!
    Ale pozor, Blues pět minut před koncem snižují a dramatizují zápas! Räihä vytasil po těsně nepřesné střele další skvělou akci, objel karlovarského obránce a bekhendem přihrál před prázdnou branku ANTONU HOLMOVI, který měl úlohu jednoduchou – 2:3! Asistence: Eelis Räihä.
     
    43:16
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Kuriózním gólem navyšují Karlovy Vary své vedení! Energie ujela do přečíslení, Křemen přihrál DOMINIKU ŠEDIVÉMU, jenž si zprava najel na střed kluziště a trefil odkrytou branku! Ta byla odkrytá kvůli podklouznutí brankáře Ukonnena, který tak daroval Západočechům gól – 1:3! Asistence: Adam Křemen.
     
    34:20
    Espoo právě vstřelilo branku!
    Blues se poprvé v zápase gólově prosazují a snižují náskok Energie! Räihä získal kotouč u hrazení v útočné třetině, okamžitě jej poslal na MORTENA JURGENSE, a ten střelou z první našel mezeru mezi betony Kašpara – 1:2! Asistence: Eelis Räihä.
     
    15:37
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovy Vary přidávají druhý gól, přestože Espoo nijak nepřehrávají! Klejna vybojoval puk v útočném pásmu, přihrál volnému DOMINIKU ŠEDIVÉMU, který měl dost času si kotouč srovnat a zamířit přesně k tyči – 0:2! Asistence: František Klejna.
     
    06:14
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Přestože byly Karlovy Vary v posledních momentech pod tlakem, jsou to právě ony, kdo otevírá skóre! Blues chybovali v rozehrávce a nabídli puk Šedivému. Ten přihrál před branku přesně na hůl OTAKARA ŠIKA, který usměrnil za záda Torppy – 0:1! Asistence: Dominik Šedivý.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 35. Jurgens (Räihä), 56. Holm (Räihä) – 7. Šik (Šedivý), 16. Šedivý (Klejna), 44. Šedivý (Křemen), 60. Pištěk


    Espoo Blues: Torppa (od 31. Ukkonen) – Grönross, Häkkinen, Jungara, Juvanen, Keinänen, Mäkinen, Rautiala, Savolainen – Hassinen, Holm, Jurgens, Karenius, Laaksonen (C), Lindroos, Mäkiaho, Puolakka, Räihä, Tamminen, Väisänen, Vikman. Trenér: Heikki Tiihonen.
    HC Energie Karlovy Vary: Kašpar (Radosta) – Cankov, Doubek, Kořán, Klejna, Poizl, Ptáček, Kursa, Stejskal, Zavřel – Černý, Holub, Hudečka, Jílek, Jiskra, Křemen, Maydl, Novotný, Šik, Šťastný, Šedivý (C), Pištěk. Trenér: Lukáš Lomický.

    Rozhodčí: René Trombik – Vladan Bojda, René Tomis
    bahis siteleri