USA U18 – Rusko U18 2:5 (kon.) | Kanada U18 – Švédsko U18 2:0 (kon.) | SR 18 – Finsko U18 2:4 (kon.)
Česko U18 – Švýcarsko U18 5:3 (kon.)
konec
USA U18
2:5 (1:1, 0:2, 1:2)
Rusko U18
Úterý 11.08.2015, 14:00 • Zimní stadion Ondreje Nepely, Bratislava • Hlinka Gretzky Cup • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:24. Alexandr IJAKOVENKO - 2:5
     
    47:24
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové ale nakonec i tuto zkrácenou přesilovku využívají! Zpoza branky adresoval kotouč Verijajev, ten si našel ALEXANDR IJAKOVENKO, který lehkým dloubnutím dopravil kotouč za Rasmussenova záda. Ijakovenko se do listiny střelců zapsal v dnešním utkání již podruhé. Asistence: Danil Verijajev, German Rubtcov.
    42:15. Kailer YAMAMOTO - 2:4
     
    42:15
    USA právě vstřelilo branku!
    Krátce nato ale dokázali Američané znovu upravit na rozdíl dvou branek. Rossini našel s trochou štěstí svou nahrávkou útočníka KAILERA YAMAMOTA, který si už poradil a zavěsil puk do horní části branky. Suchačev už nestihl zasáhnout. Asistence: Samuel Rossini.
    41:41. Georgij IVANOV - 1:4
     
    41:41
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové využívají hru čtyři na čtyři ke vstřelení své čtvrté branky v utkání. Bekhendový blafák se podařilo dotáhnout do zdárného konce GEORGIJI IVANOVOVI. Asistence: Nikita Popugajev, Nikita Makejev.
    39:58. Nikita POPUGAJEV - 1:3
     
    39:58
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak to je studená sprcha pro Američany. NIKITA POPUGAJEV si vzal kotouč na svou hůl, projel kolem levého hrazení, a nakonec byť tísněn dokázal šikovnou střelou dostat puk do sítě USA. Asistence: Radik Achmetgalijev.
    39:40. Igor GERASKIN - 1:2
     
    39:40
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové oproti Američanům umí se svými přesilovkami naložit. I svou druhou branku dnešního střetnutí střílí v přesilovce. Po nahrávce Alexejeva vypálil z otočky IGOR GERASKIN, Rasmussenovi prošel puk pod betonem. Asistence: Dmitrij Alexejev, Michail Meščerjakov.
    19:46. Benjamin LOWN - 1:1
     
    19:46
    USA právě vstřelilo branku!
    Už se zdálo, že si Rusové odnesou do kabin jednobrankové vedení, nakonec je ale vše jinak. Andrew Peeke nahodil puk zezadu přímo do brankoviště. Kotouč uvízl někde v Suchačevově výstroji, CASEY MITTELSTADT černou gumu ale stále viděl, píchl do ni a ta skončila v síti. Máme vyrovnáno. Asistence: Andrew Peeke.
    16:10. Alexandr IJAKOVENKO - 0:1
     
    16:10
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusko na rozdíl od Američanů využili hned první poskytnutou příležitost hry v převaze. Dělovou ránou od modré čáry se prezentoval ALEXANDR IJAKOVENKO a díky výborné práci jeho spoluhráčů před brankářem Rasmussenem se tak sborná raduje z vedení. Asistence: Artur Kajumov, Georgij Ivanov.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 20. Mittelstadt (Peeke), 43. Yamamoto (Rossini) – 17. Ijakovenko (Kajumov, Ivanov), 40. Geraskin (Alexejev, Meščerjakov), 40. Popugajev (Achmetgalijev), 42. Ivanov (Popugajev, Makejev), 48. Ijakovenko (Verijajev, Rubtcov)


    USA U18: Rasmussen (Dhillon) – Peeke, Rossini, Eliot (C), Gleason, Farmer, Dineen, Perunovich – Yamamoto, Mittelstadt, Gettinger – Lown, Tufte, Harper – Leonard, Rymsha, Berger – Knierim, McGing, Wait.
    Rusko U18: Suchačev (Kalijajev) – Achmetgalijev, Makejev (C), Afanasev, Gromov, Alexejev, Ijakovenko, Švyrev, Ryženkov – Avramjenko, Meščerjakov, Geraskin – Ivanjuženkov, Ševčenko, Verijajev – Popugajev, Ivanov, Kajumov – Bajn, Rubtcov, Verba.

    Rozhodčí: Novák, Lokšík – Výleta, Šefčík

    Diváci: 421
    bahis siteleri