Třinec – N.Novgorod 3:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:4 (0:1, 1:2, 2:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
Úterý 11.08.2015, 17:30 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5200 míst) • STEEL CUP • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:20
    Hrňa si nezpracoval přihrávku od Krepse, ale tehdy už byla hra přerušena. Je tady nepříjemnost pro Třinec, na dvě minuty za vysokou hůl si odjíždí odpočinout David Nosek (TRI).
     
    47:52
    To je velká šance pro Třinec. Carter Ashton (NNO) je vyloučen na čtyři minuty za hru vysokou holí před brankou Aljapkina. Třinečtí budou hrát dlouhou přesilovku.
     
    20:26
    Jenže o dvanáct sekund později fauloval Rostislav Klesla (TRI) a Torpedo si zahraje v početní výhodě. Třinecký kapitán je vyloučen na dvě minuty za hrubost.
     
    17:42
    Na druhé straně to zahučelo po spolupráci Hrni s Krepsem, ale Aljapkin zasahovat nemusel. O chvilku později přichází další vyloučení. Za katr musí na dvě minuty Alexander Budkin (NNO) za podražení Draveckého.
     
    13:14
    Je tady už čtvrté vyloučení. Aby to bylo přesně na přeskáčku, jde si na dvě minuty odpočinou třinecký hráč. Marek Růžička (TRI) je vyloučen za vysokou hůl.
     
    10:41
    Oceláři si zahrají přesilovku. Na trestnou lavici musí na dvě minuty Maxim Osipov (NNO), a to za podražení útočícího Chmielewského.
     
    08:03
    Vyloučení také na třinecké straně a znovu za sekání. Potrestán dvěma minutami je Tomáš Linhart (TRI), jenž v obranné práci vysekl hokejku Ashtonovi.
     
    01:07
    Je tady první vyloučení. Na trestnou lavici míří hvězdný Sergej Kosticyn (NNO), který vysekl hůl unikajícímu Růžičkovi a je potrestán dvěma minutami.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 30. Plíhal (Rufer, Hrabal), 42. Dravecký (Růžička), 43. Matuš (Klesla, Nosek) – 6. Pepeljajev (Frolov), 22. Klingberg (Galuzin), 40. Kuljomin (Dvurečenskij), 56. Klingberg (Videll, Osipov)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Klesla (C), Nosek, M. Doudera, Hrabal, Linhart, Galvas (A), Adámek – Chmielewski, Kreps, Hrňa – Adamský, Růžička, Dravecký – Rákos, Matuš, Irgl – Cienciala, Plíhal, Rufer. Trenér: Jiří Kalous.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Aljapkin (Proskurjakov) – Jegoršev, Pepeljajev, Piganovič, Chomitskij, Budkin, Rybnickij, Aljajev, Osipov – Tolpeko, Galuzin, Videll – Frolov, Sjomin, S. Kosticyn – Klingberg, Mozer, Ashton – Kuljomin, Potapov (C), Dvurečenskij – Bogoslovskij. Trenér: Peteris Skudra.

    Rozhodčí: Roman Mrkva, René Trombik – Vít Lederer, Jiří Gebauer

    Diváci: 2472 (48 % celkové kapacity)
    bahis siteleri