Olomouc – Mountfield HK 3:2 (2:0 po s.n.) | Jihlava – Pardubice 2:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:4 (2:1, 0:1, 0:2)
HC Dynamo Pardubice
Úterý 11.08.2015, 14:15 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    50:54
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nedáš dostaneš. Jihlavský Dufek jel sám na hostujícího gólmana, ale neproměnil a po rychlém protiútoku se prosazují hosté díky teči ŠKLÍBY. Asistence: Martínek.
     
    44:13
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A Pardubice si berou své vedení opět na svoji stranu. ROHLÍK se výborně prokličkoval kolem obránců a pak už jen zasunul kotouč za bezmocného Brože. Asistence: Beran.
     
    30:36
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je tu opět vyrovnáno! Pardubice vyhráli buly v útočném pásmu a ihned po buly vyslal na bránu prudkou dělovku ROHLÍK, který prostřelil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Hoskovec.
     
    19:35
    Dukla právě vstřelila branku!
    A pozor Dukla otáčí vývoj zápasu ve svůj prospěch, když se dnes po druhé trefil Jan MARCILIS, který vyzkoušel pozornost brankáře od mantinelu z velkého úhlu a kotouč propadl až do brány. Bez asistence.
     
    14:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    A máme tu vyrovnáno! Jan MARCILIS se nyní krásně dostal před hostujícího beka a zasunul kotouč pod víko Kloučka. Asistence: Kadlec.
     
    5:54
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A hosté dostávají do vední v dnešním zápase. Panna nahrál ke kruhu JAKUBU HOSKOVCI, který střelou vymetl pravý růžek Brožovi branky. Asistence: Panna.

    Ondřej Terber

    Branky a nahrávky: 15. Marcilis (Kadlec), 20. Marcilis – 6. Hoskovec (Panna), 31. Rohlík (Hoskovec), 45. Rohlík (Beran), 51. Šklíba (Martínek)


    HC Dukla Jihlava: Brož – Pospíchal, Půža, Hohl, Kadlec, Váňa, Vlček, Pražák, Balaštík, Dvořák, Dufek, Peschout, Vala, Bambula, Kolouch, Marcilis (C), Kousal.
    HC Dynamo Pardubice: Klouček – Červený, Procházka, Kučera, Faltys, Martínek, Sklíba, Benýšek, Beran, Panna, Hoskovec, Rohlík, Dušek, Voženílek, Barkoci, Kopečný, Musil, Krejčík.
    bahis siteleri