Mladá Boleslav – Sparta 4:8 (kon.)
konec
FC Malibu Mladá Boleslav
4:8 (3:4)
Sparta Praha
Středa 12.08.2015, 20:00 • Sportovní hala Mladá Boleslav • Přípravný zápas
     
    50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen. Domácí si přeci jen připisují i čtvrtý gól, jehož autorem je ZDENĚK BĚLÍK, který se trefil z desetimetrového kopu a zaznamenal tak v dnešním utkání hattrick.
     
    50
    Sedmý akumulovaný faul hostů. Následuje desetimetrový kop Malibu.
     
    48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Autorem branky je MIROSLAV ROTT, který po Holečkově nahrávce zcela unikl domácí obraně a v souboji jeden na jednoho proti Tvarohovi nedal domácímu brankářovi jedinou šanci. Asistence: Michal Holeček.
     
    47
    Bělík teď hledal před bránou zcela volného Pechance. K němu ale míč vůbec nedoputoval. Hosté se ke smůle domácích ubránili.
     
    45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Autorem branky z desetimetrového kopu je ONDŘEJ HAVRDA, který nedal Tvarohovi žádnou šanci a dělovou ránou pálil přímo do levého horního rohu domácí brány.
     
    45
    Sedmý akumulovaný faul domácích. Následuje desetimetrový kop Sparty.
     
    43
    Sparta právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ERVIN KUČ, který využívá tlaku hostů před brankou brankáře Tvaroha a zvyšuje už na rozdíl tří branek Asistence: David Frič.
     
    41
    Žlutou kartu dostává Rott (AC Sparta Praha).
     
    35
    Tak to byla další obrovská šance domácích, konkrétně Zdeňka Bělíka, který se po dobré akci "růžových rytířů" trefil jen do levé tyče Pytlounovy brány.
     
    27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Autorem páté branky hostů je ONDŘEJ HAVRDA, který využil zmatků v domácí obraně a popáté dnes rozvlnil domácí branku. Asistence: David Frič.
     
    26
    Střídání v týmu FC Malibu Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Kroupa, přichází Tvaroh.
     
    25
    Sparta právě vstřelila branku!
    V samém závěru první půle se dostává Sparta opět do vedení. Autorem branky je MICHAL HOLEČEK, který využil chyby domácího brankáře a počtvrté dnes rozvlnil síť "růžových rytířů". Asistence: Miroslav Rott.
     
    24
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je opět vyrovnáno. Holeček poslal míč před bránu domácích a MILAN BIACEK nedal ve skluzu Krausovi žádnou šanci. Asistence: Michal Holeček.
     
    21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Autorem branky je JIŘÍ VOLF, který nádherným gólem zužitkoval perfektní přihrávku od Pavla Krále. Asistence: Pavel Král.
     
    17
    Jošt velmi nebezpečně pálil na Krause, který se vytasil dobrým zákrokem a vytěsnil míč za svou branku.
     
    15
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ZDENĚK BĚLÍK, který po rozehrání standardky obdržel míč od Maňase a svou střelo nedal Pytlounovi žádný nárok na úspěch. Asistence: Marek Maňas.
     
    10
    Sparta právě vstřelila branku!
    A hosté jsou opět ve vedení. Autorem branky je DAVID FRIČ, který získal míč od Havrdy, jenž ho získal laxním přístupem domácích borců na půlce. Frič míč poté ze střední vzdálenosti poslal za Kroupova záda. Asistence: Ondřej Havrda.
     
    6
    Teď se znovu hnal do šance Král, ale Sop ho ke smůle domácích futsalistů zastavil skluzem.
     
    5
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Odpověď domácích futsalistů ale na sebe nenechává dlouho čekat. Maňas dobře na vlastní polovině ubránil jednoho z hostujících hráčů a poslal míč dopředu ZDEŇKU BĚLÍKOVI, který vyrovnal. Asistence: Marek Maňas.
     
    4
    Sparta právě vstřelila branku!
    Autorem branky je DAVID JOŠT, který po pěkném signálu po rohu překonal dnes poprvé brankáře Kroupu. Asistence: Martin Doša.

    Josef Zdobinský


    Hledáme zpravodaje pro tým FC Malibu Mladá Boleslav. Více informací zde.

    Branky: 5. Bělík (Maňas), 15. Bělík (Maňas), 21. Volf (Král), 50. Bělík (10 m kop) – 4. Jošt (Doša), 10. Frič (Havrda.), 24. Biacek (Holeček), 25. Holeček (Rott), 27. Havrda (Frič), 43. Kuč (Frič), 45. Havrda (10 m kop), 48. Rott (Holeček)

    Karty:   41. Rott (SPA)


    FC Malibu Mladá Boleslav: Kroupa (26. Tvaroh) – Bělík, R. Kohnhäuser, Maňas, Maryška – Volf, Korejza, Král, Razák – M. Dvořáček, Boško, Pechanec, Rudzan.
    Sparta Praha: Pytloun – Havrda, Kuč, Vobořil, Frič, Vodecký, Rott, Biacek, Holeček, Mažári, Sop, Doša, Jošt.

    Rozhodčí: Kroupa Jan, Nagy Zdeněk.

    Diváci: 85