Košice – N.Novgorod 3:4 (1:2 po s.n.) | Třinec – Vítkovice 3:2 (2:1 po s.n.)
po s.n. (1:2)
HC Košice
3:4 (3:1, 0:1, 0:1 - 0:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pátek 14.08.2015, 14:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 diváků) • STEEL CUP • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    70:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Torpedo Nižnij Novgorod.
    Bonusový bod Torpedu vystřelil VLADIMIR GALUZIN!
     
    58:39
    Košičtí málem šli opět do vedení! Bartánus zpoza branky našel volného Jakuba Suju, ten však z hranice brankoviště nedokázal prodecit puk skrz Aljapkinovu výstroj!
     
    53:44
    Potapov našel Klingberga, ten pálil z mezikruží. Melicherčík dokázal jeho pokus vyrazit, kotouč se však odrazil jen k volnému Potapovovi. Kapitán Torpeda ale nedokázal z bezprostřední blízkosti přehodit ležícího brankáře Košic.
    Velká šance hostů.
     
    52:04
    Sjomin našel nehlídaného Sergeje Kosticyna, ten se však dostal do příliš ostrého úhlu, aby mohl zamířit přesněji! Melicherčík i tak musel předvést těžký zákrok!
    Velká šance hostů.
     
    49:18
    Po Sujově zblokované střele se do protiakce dostal Cartor Ashton! Ashton nic nevymýšlel a střílel zápěstím! Melicherčík zasáhl betonem a udržel srovnaný stav!
     
    48:59
    Košice čeká početní výhoda. Vladimir Galuzin si nepohlídal svou hůl a trefil obličej Adama Lapšanského. Ruský forward si odsedí dvě minuty.
    CHOMICKIJ - 3:3
     
    45:57
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A máme srovnáno! Košičtí chvíli drželi útočnou třetinu, Aljapkina ale ohrozit nedokázali. Torpedo pak předvedlo bleskovou protiakci, kterou zakončuje střela VADIMA CHOMICKÉHO mezi Melicherčíkovy betony! Asistence: Jevgenij Mozer, Linus Videll.
    Velká šance hostů.
     
    38:03
    Neskutečné, ce teď Nižní Novogord nevyužil! Před Melicherčíkem se jako blesk z čistého nebe ocitl Dmitrij Sjomin, kličkou do bekhendu ale neuspěl! K odraženému puku se jako první dostal Alexandr Frolov, ten pro změnu nedokázal trefil odkrytou branku!
     
    37:14
    A další nepříjemnost pro Košice. Klingberg zavezl kotouč do pásma slovenského mistra, tam jej držel do doby, než ho sekl Jakub Suja. V dalších 57 vteřinách nás čeká hra ve čtyřech na obou stranách, Torpedo pak bude hrát minutovou přesilovku.
     
    36:36
    Nepřesná rozehrávka Bartánuse se stala kořistí pro Alexeje Potapova. Kapitán Nižního Novgorodu přebruslil hřiště, natlačil se před Melicherčíka a bekhendem zakončoval! Naštěstí pro Košice kotouč mířil mimo!
     
    36:11
    Úplně zbytečný faul v podání Maxima Kondratjeva. Ruský forward uhodil ležícího Bartánuse, od rozhodčích inkasoval dvě minuty za hrubost.
     
    34:28
    Košičtí se dostali do přečíslení dvou proti jednomu, Šoltés se rozhodl pro individuální zakončení. Brankář Aljapkin byl pozorný.
    Velká šance Novgoroda.
     
    34:05
    Hra nabrala na vysokém tempu, jedna akce střídá další! V obrovské šanci byl Vladimir Galuzin, který z mezikruží ale trefil jen tyč Melicherčíkovy klece!
     
    27:18
    Početní výhoda Torpeda bude pokračovat, neboť gól ruší předchozí Bartošův trest. Na trestnou lavici teď usedá Martin Dudáš, který sekl Ashtona. Dudáš odsedí dvě minuty.
    MOZER - 3:2
     
    27:18
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Nižní Novgorod využívá přesilovku a snižuje své manko! Při signalizované výhodě se před Melicherčíka natlačil Carter Ashton, zakončit však ještě nedokázal! Puk se ale poté odrazil k nehlídanému JEVGENIJI MOZEROVI, který zavěsil pod horní tyč! Asistence: Carter Ashton, Alexej Pepeljajev.
     
    26:21
    A přesilovku si zahraje také ruský celek. Na trestnou lavici usedá Peter Bartoš, který se provinil hákováním.
     
    24:16
    Potapov hledal Ashtona, ten však nedokázal zkrotit skákavý pas. Nicméně uvidíme první početní výhodu, kterou si zahrají Košice. Carter Ashton ve snaze opět získat puk fauloval, odsedí si proto dvě minuty za hákování.
     
    16:38
    Tři góly za tři minuty byly pro Lisutina dost, proto raději přenechal své místo Maximu Aljapkinovi.
    JENČÍK - 3:1
     
    16:38
    Košice vstřelily branku!
    Tak to jsou neuvěřitelné tři minuty v podání slovenského mistra! Košice dokonale využily zaváhání obrany Torpeda a jdou do dvoubrankového trháku! RICHARD JENČÍK si nabruslil na vrchol kruhu pro vhazování a nechytatelnou pumelicí vymetl pavučinky v levém horním rohu Lisutinovy branky! Asistence: Adam Lapšanský.
    DUDÁŠ - 2:1
     
    14:41
    Košice vstřelily branku!
    A slovenský mistr otáčí vývoj první třetiny! Košičtí se po chybě hostující obrany dostali do přečíslení dvou proti jednomu, to, po přihrávce Tomáše Hričiny, zakončil střelou z voleje MARTIN DUDÁŠ! Kotouč zamířil do horního rohu Lisutinovy branky! Asistence: Tomáš Hričina.
    BARTÁNUS - 1:1
     
    14:05
    Košice vstřelily branku!
    Košice se přeci jen trefují a srovnávají krok! Torpedu se sice povedlo rychle dostat puk do střední třetiny, další útok Košic už končí brankou! MAREK BARTÁNUS si z rohu kluziště vybruslil do ideální střelecké pozice a střelou na bližší tyč propálil brankáře Lisutina! Asistence: Eduard Šedivý.
    KLINGBERG - 0:1
     
    12:31
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Máme tady první branku zápasu, do vedení jde Nižní Novgorod! Torpedo uzamklo svého soupeře v jeho pásmu, členové třetí formace si několikrát vyměnili puk! Vše končí střelou Alexeje Potapova od modré a chytrou tečí CARLA KLINGBERGA, který vychýlil kotouč mimo Melicherčíkův dosah! Asistence: Alexej Potapov.
    Velká šance na obou stranách.
     
    11:48
    Dvě slibné šance na obou stranách! Hričina nejprve sebral puk Sergeji Kosticynovi a před brankou hledal najíždějícího Richarda Lelkeše. Ten nebyl schopný trefit prudký pas. Na druhé straně pak z protiakce mohl zahrozit Dmitrij Sjomin, Melicherčík však zmenšil střelecký úhel a vykryl Rusův pokus.
     
    06:38
    Torpedo se chybou Košic dostalo do přečíslení tří proti jednomu! Igor Rudenkov hledal před branku najíždějícího Alexeje Pepeljajeva! Tomu stačilo pouze usměrnit puk do odkryté branky, touš mu však sjel z čepele a zamířil vedle branky!

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 15. Bartánus (Šedivý), 15. Dudáš (Hričina), 17. Jenčík (Lapšanký) – 13. Klingberg (Potapov), 28. Mozer (Ashton, Pepeljajev), 46. Chomickij (Mozer, Videll), rozh. náj. Galuzin

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Bartánus (KOS)
    0:1   Sjomin (NNO)
    2. série:
    1:1   Jenčík (KOS)
    1:2   Galuzin (NNO)
    3. série:
    1:2   Suja (KOS)


    HC Košice: Melicherčík (Riečický) – Štrbák (C), Slovák, Šedivý, Philipp (A), Dudáš, Cebák, Macejko – Jenčík, Bartoš (A), Lapšanský – Šoltés, Suja, Bartánus – Lelkeš, Boltun, Hričina – Češík, Chovan, Sojčík – Bortňák. Trenér: Peter Oremus.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Lisutin (od 17. min Aljapkin) – Jegoršev, Pepeljajev, Rybnickij (A), Chomickij, Makarov, Budkin, Kondratjev, Belochvostikov – Mozer, Galuzin (A), Videll – Frolov, Sjomin, S. Kosticyn – Klingberg, Potapov (C), Ashton – Šurakov, Iljin, Rudenkov – Bogoslovskij. Trenér: Peteris Skudra.

    Rozhodčí: Vlado Baluška, Jakub Koziol – Vladan Bojda, Tomáš Mikler
    bahis siteleri