Olomouc – Kometa Brno 3:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 2:1 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 5:4 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:5 (0:2, 1:0, 2:3)
HC Kometa Brno
Úterý 18.08.2015, 12:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    59:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. O poslední gól Komety se postaral DVOŘÁK, který zakončil stav utkání na 3 – 5. Asistence: Doltuan.
     
    51:53
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš! Tak přesně tak to nyní platí v tomto zápase, když se hra obrátila na druhou stranu ledové plochy, kde na dorážku GRÜNWALDA už Pospíšil nedostal. Asistence: Hroudný.
     
    44:05
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ale pozor! Mora obrala ve středním pásmu soupeře o puk a vrhla se na stage! Slavíček neměl proti ŠIMONU BETÁKOVI šanci a skóre je vyrovnené. Asistence: Rok Macuh, Tomáš Malý.
     
    41:40
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Na podruhé to už ale vyšlo a domácí zásluhou JIŘÍHO HORÁKA snižují stav na 2-3! Asistence: Matěj Tomek, Tomáš Markl.
     
    40:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Mora sice vyhrála buly, odvezla kotouč do bezpečí k vlastní bráně, ale nátlak Komety byl tak velký, že od hrazení odehrál jeden z forvardů kotouč na osamoceného KUPČÍK . Ten z nápřahu prostřelil Pospíšila. Asistence: Havránek
     
    35:50
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kropáč dokázal udržet kotouč za brankou Slavíčka. Objel branku a perfektně našel osamoceného JIŘÍHO HORÁKA, který bez problému zavěsil pod horní tyč.Asistence: Jan Kropáč.
     
    19:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa nějak ožila! HAVRDA se těsně před koncem první periody postaral o zvýšení skóre na 0 – 2 a Mora nyní bude muset hodně dotahovat. Asistence: Švéda.
     
    17:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přeci jen se ten nátlak hostů vyplatil. O první branku se postaral DVOŘÁK, kterému se podařilo doklepnout osamocený kotouč za záda Šoustala. Asistence: Havránek, Zukal.

    Matěj Langer

    Branky a nahrávky: 36. Horák (Kropáč), 42. Horák (Tomek, Markl), 45. Beták (Macuh, Malý) – 18. Dvořák (Havránek, Zukal), 20. Havrda (Švéda), 41. Kupčík (Havránek), 52. Grünwald (Hroudný), 60. Dvořák (Doltuan, Havránek)


    HC Olomouc: Šoustal (20. Pospíšil) – Škoda, Nesvadba (C), Kališ, Kolovratník, Metelka, Hes, Tomek – Fejko, Müller, Ministr – Beták, Macuch, Malý – Marek, Jeklič, Konečný – Horák, Kropáč, Markl.
    HC Kometa Brno: Slavíček – Švejda, Kupčík, Kadelka, Kubeš, Štancl, Zukal, Ctuna, Porler – Havránek, Dvořák, Kratochvíl – Garčík, Doltuan (C), Havlát – Nováček, Dudljakov, Havrda – Hroudný, Grünwald, Holek.

    Diváci: 50
    bahis siteleri