Vítkovice – HC Slovan 3:6 (kon.) | Chomutov – K. Vary 3:2 (kon.) | Trnava – SHK Hodonín 2:4 (kon.)
Most – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Znojmo – Plzeň 3:1 (kon.) | Slavia – Litoměřice 3:4 (0:1 po s.n.)
Ústí n/L – Kadaň 4:3 (2:1 po s.n.) | Vsetín – Šumperk 3:4 (kon.) | Prostějov – Havířov 3:0 (kon.)
Nový Jičín – Opava 6:3 (kon.) | Břeclav – Senica 5:2 (kon.) | Sokolov – Klášterec nO 4:2 (kon.)
Kolín – Žďár n/S 6:0 (kon.) | Děčín – Řisuty 7:4 (kon.) | Pelhřimov – Havlíčkův Brod 2:4 (kon.)
Frýdek-M. – Osvětim 5:3 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 3:1 (kon.)
konec
HC Děčín
7:4 (1:2, 3:0, 3:2)
HC Řisuty
Úterý 18.08.2015, 18:00Přípravné zápasy
Partner:
     
    56:11
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tak to byla další skvělá podívaná na straně Děčína. Volráb přenechal puk Haškovi, který ještě celou akci vyšperkoval přesným pasem na DAVIDA RUBEŠE, který prostřeluje Sováka. Asistence: Daniel Volráb, Jaroslav Hašek.
     
    55:10
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Teď už se jim to ale povedlo. Hosté dokázali projít až do blízkosti Káchy, kde se k puku dostal VOJTĚCH BUTOR a svým druhým přesným zásahem snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Michal Fortelka.
     
    51:35
    Síly na ledě se srovnají. Dvě minuty dostává Čejka za sekání.
     
    50:29
    Faigl inkasuje trest za podražení a Medvědi jdou znovu do čtyř.
     
    48:29
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Hosté se ale také prezentovali pěknou kombinační akcí. TOMÁŠ SLAVÍČEK se rozjel po pravé straně mantinelu a prudkou střelou nedal Káchovi žádnou šanci. Buldoci snižují na rozdíl tří branek. Bez asistence.
     
    47:14
    Děčín právě vstřelil branku!
    První děčínská formace nyní doslova rozebrala obranu hostí a JAROSLAV HAŠEK byl tím, kdo se jako poslední dotkl kotouče a poté ho přízemní střelou posílá do poloodkryté branky Řisut. Asistence: Daniel Volráb.
     
    45:51
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hned po konci hostující početní výhody se radují Medvědi z pátého gólu v síti Buldoků. Buďa skvěle našel úplně volného DAVIDA RUBEŠE, jenž z parádní akce zasouvá puk za Sovákova záda. Děčín vede o tři branky a zatím má velmi dobře nakročeno k prvnímu vítězství v přípravě. Asistence: Milan Buďa, Michal Oliverius.
     
    43:19
    Buďa inkasuje trest za faul kolenem a hosté mají k dispozici další přesilovou hru.
     
    36:31
    Za hákování odchází na trestnou lavici Buďa a hosté tak mají výhodu přesilové hry.
     
    34:34
    V hostujícím brankovišti dochází ke změně. Ilašenka vystřídal Sovák.
     
    30:51
    Děčín právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ FAIGL to nyní udělal hodně šikovně, kdy se u modré čáry obtočil dokola a zavezl puk až před hostující branku. Následnou střelou se mu podařilo celou akci dotáhnout až do konce. Ilašenko tak loví puk ze své sítě dnes již počtvrté. Asistence: Milan Buďa.
     
    29:27
    Děčín právě vstřelil branku!
    Je to tady. Medvědi si vrací své vedení zpět na svou stranu. Ve velké skrumáži před Ilašenkem se nejlépe zorientoval JAN KMENT a svou dorážkou dokázal zasunout puk do hostující branky. Medvědi znovu vedou rozdílem jedné branky. Bez asistence.
     
    24:40
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní už se Medvědi branky dočkali, a to z krásné akce. Faigl našel úplně volného MILANA BUĎU, který nekompromisní střelou doslova pověsil puk do hostující klece. Pro Milana Buďu je to první branka v dresu Děčína. Asistence: Tomáš Faigl.
     
    22:57
    Hašek měl na holi vyrovnání. Nejprve prověřil prudkou střelou Ilašenka, ten dokázal puk vyrazit před sebe. Z další akce se pak stejný hráč pokoušel šikovně tečovat puk znovu před Ilašenkem. Ale ani z této akce se gól nekoná!
     
    21:50
    Faigl pohotově pálil z mezikruží, Ilašenko musel vytasit další bravurní zákrok a má kotouč ve své moci. Díky svému zákroku podržel vedení hostí.
     
    18:56
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Nyní se Buldokům další útočný manévr povedl. Jdou totiž do jednobrankového náskoku a otáčejí stav zápasu ve svůj vlastní prospěch. VOJTĚCH BUTOR se dostal do přesného zakončení a Kácha tak inkasuje podruhé. Asistence: Petr Veselý.
     
    15:11
    Řisuty právě vstřelily branku!
    A máme vyrovnáno. Hosté se v posledních chvílích dostávali do šancí a to se jim vyplatilo. Je z toho první branka v síti domácího celku. PETR VESELÝ se dostal do samostatné akce a dokázal ji přetavit ve vyrovnávací gól. Bez asistence.
     
    14:05
    Vacek je znovu hodně aktivní. Nyní dvakrát dobýval hostující klec, ale Ilašenko byl proti jeho úmyslu.
     
    12:13
    Pěkná kombinace Buldoků. Brém si najel až před Káchu, kde jen těsně minul děčínskou branku.
     
    10:12
    Máme tu první vyloučení dnešního klání. Na trestnou lavici usedl Michajličenko za zdržování hry. Hosté si zahrají v početní výhodě.
     
    04:56
    Michal Oliverius si nabruslil k pravé tyčce branky Řisut, kde okamžitě vystřelil. Ilašenko bravurním zákrokem jeho projektil kryje!
     
    03:21
    Děčín právě vstřelil branku!
    Úvodní aktivita Medvědů nyní sklízí první úspěch. RADIM VACEK tak dlouho operoval v předbrankovém prostoru, až za záda Ilašenka propadla jeho přízemní střela. Medvědi se tak velmi brzy ujímají vedení. Asistence: Daniel Volráb.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Vacek (Volráb), 25. Buďa (Faigl), 30. Kment, 31. Faigl (Buďa), 46. Rubeš (Buďa, Oliverius), 48. Hašek (Volráb), 57. Rubeš (Volráb, Hašek) – 16. Veselý, 19. Butor (Veselý), 49. Slavíček, 56. Butor (Fortelka)


    HC Děčín: Kácha (Lavinger) – Klement, Molnár, Kaltenböck, Buďa, Kvaček, Michajličenko, Horčička – Hašek, Volráb, Vacek – Faigl, Oliverius, Rubeš – Bačák, Kment, Fojt – Bejšovec
    HC Řisuty: Ilašenko (35. Sovák) – Kužel, Muláček, Krejčík, Vacek, Klíma, Dostál, Raclavský, Slavíček, Čejka, Fortelka, Náprstek, Brém, Cukr, Butor, Veselý, Sladký
    bahis siteleri