Motor ČB – Třebíč 2:1 (kon.) | Kladno – Jihlava 6:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
6:2 (2:0, 3:0, 1:2)
HC Dukla Jihlava
Čtvrtek 20.08.2015, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Regionální pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:54
    Dukla právě vstřelila branku!
    A zničehonic se hosté podruhé prosazují! Hosté předvedli rychlé přejití před bránu a následně JOSEF SKOŘEPA dostal kotouč do sítě. Asistence: Vojtěch Zadražil.
     
    51:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    DAVID STACH si krásně sjel po pravé straně a svižnou střelou vymetl bližší růžek! Domácím se dnes přesilové hry opravdu daří! Asistence: David Růžička.
     
    46:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    A z rychlé akce Dukla střílí svoji první branku v zápase! JAKUB FLEK se dostal do úniku a pěkným individuálním zakončením překonal Cikánka. Bez asistence.
     
    39:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí vyslyšeli přání fanoušků a završili "bůra"! Veliký tlak před brankovištěm přeměnil v pátou branku TOMÁŠ HORNA. Asistence: Václav Skuhravý a Patrik Machač.
     
    26:25
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A domácí přišli s dalším rychlým útokem, po kterém končí puk za Brožovými zády! Pod čtvrtou branku Rytířů v dnešním utkání se podepisuje BRENDON NASH, který si sjel od modré čáry a dělovou ranou už prostřelil vše. Fanoušci si po svých oblíbencích žádají "bůra". Asistence: Václav Skuhravý.
     
    22:12
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A vteřinu před návratem Štebiha z trestné se domácí prosazují! Jurij Repe vypálil tvrdě z první, což Brož ještě vytáhl betonem, ale poté se dostal k dorážce DAVID STACH, který dometl kotouč do brány! Asistence: Jurij Repe.
     
    15:07
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí nyní prošli do rychlého protiútoku a radují se podruhé! Tomáš Horna se dostal do přečíslení dvou na jednoho, zvolil stahovačku přes soupeře a vypálil, proti čemuž Brož ještě dokázal zasáhnout! Následně se ale puk odrazil před volnou klec, kde byl MICHAL LUKÁČ, který už neměl těžkou práci. Asistence: Tomáš Horna a David Růžička.
     
    01:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Marek Posmyk dostal k modré čáře nabídku na střelu z první, ale místo toho ještě chytře přihrál do mezikruží, kde už se jen vytočil VÍTĚZSLAV BÍLEK, který prostřelil gólmana Honzíka. Asistence: Marek Posmyk a David Stach.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 2. Bílek (Posmyk, Stach), 16. Lukáč (Horna, Růžička), 23. Stach (Repe), 27. Nash (Skuhravý), 40. Horna (Skuhravý, Machač), 52. Stach (Růžička) – 47. Flek, 53. Skořepa (Zadražil)


    Rytíři Kladno: Cikánek (Mensator) – Růžička, Posmyk, Nash, Repe, Gutwald, Zajíc, – Rudovský, Skuhravý, Machač – Čurda, Stach, Bílek – Redlich, Lukáč, Horna – Miura, Křepelka, Kružík
    HC Dukla Jihlava: Honzík (3. Brož) – Zadražil, Štebih, Dobrovolný, Šimek, Kvapil, Dundáček, Šafář, Hořava – Melenovský, Diviš, Jícha, Prokš, Březina, Malec, Flek, Skořepa, Důras, Anděl, Harkabus, Alexejev

    Rozhodčí: Ondráček – Pokorný, Koželský

    Diváci: 760
    bahis siteleri