Chomutov – Kadaň 4:2 (kon.) | Most – Litoměřice 5:1 (kon.) | Kometa Brno – Trenčín 4:2 (kon.)
K. Vary – Plzeň 2:3 (0:1 po s.n.) | Znojmo – Zlín 4:6 (kon.) | Havířov – Prostějov 5:4 (2:1 po s.n.)
Nový Jičín – SK Karviná 3:2 (kon.) | Přerov – Šumperk 8:3 (kon.) | Opava – Poruba 2011 4:4 (kon.)
SHK Hodonín – Piešťany 4:7 (kon.) | Břeclav – Trnava 3:1 (kon.) | Děčín – Bílina 8:3 (kon.)
Pelhřimov – Žďár n/S 4:3 (kon.) | Jindř. Hradec – Mor. Budějovice 0:7 (kon.) | Frýdek-M. – Jastrzębie 4:3 (2:0 po s.n.)
Ústí n/L – Chabarovsk 2:4 (kon.) | Klášterec nO – Řisuty 7:3 (kon.)
konec
HC Děčín
8:3 (5:2, 2:0, 1:1)
HC Draci Bílina
Čtvrtek 20.08.2015, 18:00Přípravné zápasy
Partner:
     
    53:55
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tak to byla parádní akce první děčínské formace. Vacek šikovně zatáhl puk do pásma, přihrál Haškovi, který ještě celou akci vyšperkoval na úplně volného DANIELA VOLRÁBA, jenž nekompromisní střelou nedává Sljusarčukovovi žádnou šanci. Asistence: Jaroslav Hašek, Radim Vacek.
     
    52:17
    Draci právě vstřelili branku!
    Z následného protiútoku se pěknou akcí prezentovali hokejisté Bíliny, kteří dávají svou třetí branku. VLADIMÍR KÝHOS se prudkou střelou nemýlil a Lavinger tak musí lovit potřetí puk ze své sítě. Asistence: Vítězslav Nedrda.
     
    28:57
    Děčín právě vstřelil branku!
    Ale nyní se už druhá pětka znovu prosazuje. Před bílinskou svatyní došlo k velkému zmatku a nejlépe se zorientoval MICHAL OLIVERIUS, který zasouvá puk za záda Sljusarčuka. Děčínské publikum se dožaduje "desítky". Asistence: Tomáš Faigl, Štěpán Kuchynka.
     
    23:25
    Děčín právě vstřelil branku!
    Děčínská druhá formace opět úřadovala. Po vyšachování hostující obrany dostal pěknou přihrávku na svoji hůl ŠTĚPÁN KUCHYNKA a jeho střela následně skončila za zády Sljusarčuka. Medvědi jdou do čtyřbrankového trháku. Asistence: Tomáš Faigl, Jan Kaltenböck.
     
    17:12
    Děčín právě vstřelil branku!
    Jenže Medvědi takřka po buly dávají pátou brankou. DANIEL VOLRÁB pálil z vrcholu pravého kruhu a Sljusarčuk nemohl s jeho přesně mířenou střelou vůbec nic dělat. Asistence: Radim Vacek, Jaroslav Hašek.
     
    15:54
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté opět snižují na dvoubrankový rozdíl. FUČÍK se dokázal uvolnit, poté dostal přesnou přihrávku na svoji hůl a vzdušnou střelou posílá puk do medvědí klece. Asistence: Miroslav Polák.
     
    12:55
    Děčín právě vstřelil branku!
    Série branek pokračuje. MICHAL OLIVERIUS stál osamocen v blízkosti hostující branky a z velkého úhlu posílá puk do odkryté branky. Další pohledná akce děčínské druhé formace. Asistence: Štěpán Kuchynka, Tomáš Faigl.
     
    11:53
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté po inkasovaném gólu snižují na rozdíl dvou branek. KOLÍSEK se dostal do blízkosti Lavingera a dokázal ho prostřelit. Asistence: Zdeněk Petráš.
     
    10:56
    Děčín právě vstřelil branku!
    Další pěkná akce na straně Děčína. Michal Oliverius v levém rohu kluziště zamíchal pukem a poté ho poslal na úplně volného JANA KALTENBÖCKA, který svým druhým přesným zásahem v dnešním utkání překonává Sljusarčuka. Asistence: Michal Oliverius, Štěpán Kuchynka.
     
    08:10
    Děčín právě vstřelil branku!
    Další pěkná akce, ze které se Medvědi prosazují. Michajličenko namazal TOMÁŠI FAIGLOVI, který svou střelou překonává Sljusarčuka. Medvědi tak jdou do dvoubrankového náskoku. Asistence: Petr Michajličenko.
     
    01:11
    Děčín právě vstřelil branku!
    Ale z další akce se už Medvědi ujímají vedení. Druhá formace rozebrala obranu Bíliny, kde zblízka pálil Oliverius. Jenže brankář Sljusarčuk vyrazil puk pouze k připravenému JANU KALTENBÖCKOVI, pro kterého nebyl vůbec žádný problém zasunout puk do odkryté klece. Asistence: Štěpán Kuchynka, Michal Oliverius.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 2. Kaltenböck (Kuchynka, Oliverius), 9. Faigl (Michajličenko), 11. Kaltenböck (Oliverius, Kuchynka), 13. Oliverius (Kuchynka, Faigl), 18. Volráb (Vacek, Hašek), 24. Kuchynka (Faigl, Kaltenböck), 29. Oliverius (Faigl, Kuchynka), 54. Volráb (Hašek, Vacek) – 12. Kolísek (Petráš), 16. Fučík (Polák), 53. Kýhos (Nedrda)


    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Havlíček, Molnár, Kaltenböck, Michajličenko, Kvaček, Klement, Horčička – Hašek, Volráb, Vacek – Faigl, Oliverius, Kuchynka – Drnec, Chládek, Kment – Rubeš
    HC Draci Bílina: Sljusarčuk (Horák) – Polák, Brettschneider, Nedrda, Kýhos, Böhm, Fučík, Křepelka, Řezníček, Trubenecker, Čmolík, Plichta, Kolísek, Petráš, Štěpánek, Vrba, Piewak
    bahis siteleri