Vlašim – Sokolov 1:1 (kon.) | Č. Budějovice – Táborsko 2:2 (kon.) | Znojmo – Třinec 5:2 (kon.)
konec
FC Graffin Vlašim
1:1 (1:0)
FK Baník Sokolov
Pátek 21.08.2015, 17:30 • Kollárova ulice, Vlašim • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Střídání v týmu FC Graffin Vlašim: ze hřiště odchází Nečas, přichází Jícha.
     
    85
    Martin Nový fauloval u postranní čáry Kosaka a jelikož viděl už svou druhou žlutou kartu, pakuje se předčasně pod sprchy. Další nepříjemnost pro Vlašim.
     
    84
    Sokolov právě vstřelil branku!
    A je to tady, domácí mohou litovat neproměněných šancí. Na rohový kop Dvořáka si naskočil bývalý hráč Vlašimi JAN KOSAK a přesnou hlavičkou k tyči srovnal na 1:1.
     
    83
    Urma si šikovně obhodil protihráče ve vápně a jeho tečovaná rána poté skončila na boční síti.
     
    81
    Václav Prošek sestřelil u postranní čáru Ondřeje Průchu a viděl žlutou kartu.
     
    77
    Střídání v týmu FK Baník Sokolov: ze hřiště odchází Pouček, přichází Vaněček.
    Střídání v týmu FC Graffin Vlašim: ze hřiště odchází Hronek, přichází Vebr.
     
    76
    Obrovská šance hostů. Tři hráči Baníku mířili sami na bránu Vlašimi, Urma z levé strany odcentroval na Procházku, před nímž však zasáhl brankář Budínský. Skvělé čtení hry slovenského gólmana.
     
    74
    Hronek obral o míč váhajícího stopera Vondráčka a posunul jej na Nečase. Ten dva metry před vápnem vystřelil, jenže minul. Další promarněná šance Graffinu, jen aby to domácí v závěru nemrzelo.
     
    71
    Panajotis Kucalas, mimochodem bývalý hráč Vlašimi, zajel uprostřed hřiště do protihráče a viděl žlutou kartu.
     
    69
    Tarczal nádherně vysunul Nečase, který si ve vápně obhodil míč kolem bránícího stopera a vystřelil. K jeho smůle však mířil doprostřed brány a Belaň jeho střelu nadvakrát kryl.
     
    69
    Ondřej Průcha fauloval Víta Vrtělku a i on je dalším žlutě potrestaným.
     
    66
    Domácí nyní zazdili obrovskou šanci, která byla však tak trochu se štěstím. K balonu se totiž na malém vápně nedostal Tarczal, obránce Baníku však míčem trefil Průchu před prázdnou bránou, od něhož se míč odrazil nad Belaňovu svatyni.
     
    65
    Nečas si obhodil balon kolem Vrtělky a mířil vpřed, ale než se stačil rozeběhnout, stáhl jej k zemi kapitán hostů Vrtělka. Zasloužená žlutá karta.
     
    63
    Vlašim znovu hrozila. Průcha s Nečasem běželi dva na jednoho, prvně jmenovaný však následnou přihrávku namířil do nohou obránce Baníku. Ten tak trochu se štěstím překazil domácím nebezpečnou akci.
     
    61
    Sokolov podruhé střídá. Zápas končí pro Bidje Manziu, na hřišti jej střídá Jiří Procházka.
     
    59
    Belaň vyběhl mimo vápno a stihl míč před napadajícím Průchou, jenže ho odkopl tak nešťastně, že se odrazil k Petru Hronkovi. Ten neváhal a ihned zkusil levačkou trefit prázdnou bránu, jenže nepřesně.
     
    56
    Balon až do vápna nyní zavezl Jakub Nečas a poté vystřelil zhruba metr a půl vedle Belaňovy svatyně.
     
    54
    Žlutou kartu viděl hostující Vojtěch Machek.
     
    52
    Poprvé střídají také hosté. Hřiště opouští Laco Takács, kterého nahrazuje Jan Kosak.
     
    51
    Průchovu přihrávku z levé strany do vápna mohl usměrnit do poloprázdné brány Hronek, ale pas byl příliš dlouhý. Domácí nakonec vybojovali roh.
     
    50
    Reiter je hodně vidět! Nyní na pravé straně, řečeno fotbalovou terminologií, „udělal“ Urmu a Nečasovu hlavičku kryl Belaň. Poté nepřesnou rozehrávku vystihl znovu Nečas, který však Belaně znovu nepřekonal. Mohl přihrávat na lépe postaveného Hronka, ale nepřihrál.
     
    46
    Domácí opravdu střídají. Na hřiště míří Rudolf Reiter, který nahrazuje Ladislava Jandu.
     
    38
    Po standardce hlavičkoval mimo Vondráček, ale Manzia ještě stihl balon na hřišti a z velkého úhlu prověřil Budínského. Domácí se následně ubránili.
     
    37
    Urma byl faulován Novým a poté měl na srdci mu ještě vyčinit. Baník bude kopat standardku z větší vzdálenosti a Nový viděl žlutou kartu.
     
    34
    Bidje Manzia už se řítil do šance, mohl jít sám na bránu, ale zezadu přiběhl Tomáš Matějka a čistě jej obral o míč.
     
    28
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Tak jsem to zakřikl a domácí se dostávají do vedení po nádherné akci. Tarczal krásným pasem vysunul na pravém křídle Jandu, který následně odcentroval do vápna. Nabíhající Nečas sice na míč nedosáhl, ale za ním ONDŘEJ PRŮCHA nechytatelnou ranou z voleje poslal domácí Graffin do vedení.
     
    20
    V následném protiútoku sestřelil Nečase hostující Urma a standardku budou kopat i domácí. Levý bek Baníku navíc viděl žlutou kartu od rozhodčího a na své tváři červenou barvu, protože mu teče krev.
     
    19
    A domácí mohli inkasovat! Standardku rozehrál Machek přesně na hlavu stopera Vondráčka, který mířil těsně vedle.
     
    18
    Velkou šanci si vypracoval i Baník. Na Machkův centr si ve vápně naskočil Takács a jeho hlavička zamířila do tyčky, která za bránou napíná její síť.
     
    15
    První větší šance zápasu! Kucalas špatně odkopl balon ve vápně a namazal přímo Nečasovi, který ještě hledal na penaltě Hronka. Jeho střela však byla zablokována a na bránu vůbec neprošla.
    Branky: 28. Průcha – 84. Kosak

    Karty:   37. Nový (VLA), 69. Průcha (VLA) – 20. Urma (SOK), 54. Machek (SOK), 65. Vrtělka (SOK), 71. Kucalas (SOK), 81. Prošek (SOK)   85. Nový (VLA)


    FC Graffin Vlašim: Budínský – Nový, Matějka, Štochl, Vondra – Tarczal (c) – Janda (46. Reiter), Hronek (77. Vebr), Hašek, Průcha – Nečas (90. Jícha).
    Náhradníci: Vorel – Brejcha, Vebr, Jícha, Vopat, Reiter.

    FK Baník Sokolov: Belaň – Prošek, Vondráček, Kucalas, Urma – Vrtělka (c), Takács (52. Kosak) – Machek, Dvořák II., Pouček (77. Vaněček) – Manzia (61. Procházka).
    Náhradníci: Dvořák I. – Tůma, Vaněček, Blažek, Kosak, Dřížďal, Procházka.

    Rozhodčí: Berka – O. Černý, Myška.

    Diváci: 492
    bahis siteleri