Moser Medical Graz 99ers – Junosť Minsk 5:4 (kon.) | Poprad – Slavia 3:7 (kon.)
konec
HK Poprad
3:7 (1:2, 0:1, 2:4)
HC Slavia Praha
sk Pátek 21.08.2015, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Pavel Kašpařík odchádza na trestnú lavicu za nedovolené bránenie, hra sa teda na záverečné sekundy zápasu presťahuje pred Hyláka.
     
    59:29
    Slavia ešte v závere bude hrať presilovku. Hráčska lavica Popradu dostáva dve minúty za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche. Odchádza si to odsedieť Tomáš Török.
     
    55:45
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti priniesli ešte napokon radosť aj pre svojich fanúšikov. MATEJ SÍKELA si našiel miesto pred bránou a Bajaruns mu pekne adresoval puk ku pravej žrdi, no a so zakončením nemal už Síkela problém!
    Asistencia: Lauris Bajaruns.
     
    54:55
    Tím Slavia práve strelil gól!
    Hokejisti Slavie majú radosť z hokeja a už to vyzerá na debakel Popradu. VÁCLAV TOMEK získal puk v medzikruží a okamžite z otočky pálil na bránu, Sedlačko si nejako neustrážil bránu a inkasoval takmer podobný gól.
    Asistencia: Jan Veselý.
     
    54:42
    Tím Slavia práve strelil gól!
    Slavia si opäť vracia svoje troj-gólové vedenie! Na modrej čiare sa k puku dostal PAVEL KOLAŘÍK, Sedlačko mal zakrytý výhľad, a tak inkasoval strelou ku pravej žrdi.
    Asistenciu si pripísal Tomáš Micka.
     
    47:57
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti strieľajú druhý gól. Štrauch najprv z ľavej strany vystrelil na bránu, ale Hylák vyrážal pred seba, kde bol Laurous, ten posunul ešte napravo PETROVI GÁPOVI, ktorý už na tretiu dorážku skóroval druhý gól pre Poprad!
    Asistencie: Martins Laurous a Andreas Štrauch.
     
    46:31
    Tím Slavia práve strelil gól!
    Dvaja hráči Slavie sa dostali do prečíslenia, NATHAN ROBINSON mal puk na pravej strane a naznačoval prihrávku na opačnú stranu, lenže sám sa rozhodol pre strelu, čím dokonale prekabátil Sedlačka a puk mu napálil medzi betóny!
    Asistencie: János Vas, Jaroslav Markovič.
     
    46:01
    Tím Slavia práve strelil gól!
    Slavisti pohodlne zvyšujú svoje vedenie! Do samostatného zakončenia sa po chybe popradskej obrany dostal JAN VESELÝ a bekhendovým blafákom si vychutnal brankára Sedlačka!
    Bez asistencie.
     
    38:15
    Slavisti budú v závere tretiny čeliť presilovke Popradu. Michal Petira dostáva menší trest za podrazenie.
     
    34:08
    Arne Kroták sa vydal do samostatného zakončenia, korčuľovala za ním štvorica súperovych hráčov, nakoniec ho zastavili a nedovolili, aby skúsený popradský kapitán predviedol niektorý zo svojich skvelých blafákov.
     
    32:24
    Jedlička adresoval peknú prihrávku do medzikružia, kde našiel Tomáša Doležala, ale ten z prvej mieril iba do stredu brány, kde bol Sedlačko celým svojím telom.
     
    29:36
    Tím Slavia práve strelil gól!
    Slavia zvyšuje svoje vedenie! Od pravého kruhu prudko švihom vystrelil útočník JAKUB JEDLIČKA, brankár Sedlačko mal zakrytý výhľad a už nedokázal zareagovať na strelu súpera!
    Asistencia: Michal Petira.
     
    23:30
    Andreas Štrauch vykonal zbytočný faul v momente, keď Poprad mohol mať útočné pásmo. Dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    21:48
    Matúš Török bol v rohu klziska faulovaný Nathanom Robinsonom, ktorého už hlavný rozhodca posiela na trestnú lavicu za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    18:59
    Robinson nastrelil do chráničov Arneho Krotáka, ktorý následne unikol sám na bránu, vyskúšal strelu, ale betónom Hylák účinne zasiahol!
     
    18:19
    Tím Slavia práve strelil gól!
    Pražská Slavia sa v závere tretiny dostáva do vedenia! Tomáš Micka sa dostal k puku za bránkou, chvíľu počkal a následne servíroval pred bránku na TOMÁŠA JIRÁNKA, ktorý do poloprázdnej brány dorazil puk!
    Asistencia: Tomáš Micka.
     
    18:08
    V závere tretiny prichádza obojstranné vylúčenie. Ján Ťavoda dostáva dve minúty za hrubosť a Jiří Doležal rovnaký trest.
     
    17:10
    Markovič si spracoval puk na modrej čiare a potom ho ideálne servíroval pred bránu na Jánosa Vasa, ale útočník Slavie sa druhýkrát nezapísal do streleckej listiny, keď svojím blafákom Sedlačka neprekabátil!
     
    14:32
    Fabian švihom strieľal od modrej, Hylák vyrazil do strany betónom a keby puk ležal pár centimetrov bližšie, dokázal by ho Paukovček doraziť do prázdnej brány. Takto to mal na dlhú hokejku.
     
    12:53
    Rapáč pekne z ľavého kruhu našiel v medzikruží Mateja Síkelu, jeho následnú strelu však Hylák dokázal aj napriek rýchlej prihrávke a strele z prvej vyraziť.
     
    10:15
    V početnej výhode si zahrajú Slavisti. Martins Laurous dostáva dve minúty za seknutie.
     
    07:34
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti využívajú presilovú hru! Od modrej čiary vypálil tvrdo Jaroslav Kasík a jeho strelu spred brány tečoval RICHARD RAPÁČ a vyrovnal na 1:1!
    Asistenciu si pripísal Jaroslav Kasík.
     
    06:19
    Ako prvý budú mať možnosť presilovky kamzíci. Jan Veselý dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    00:20
    Tím Slavia práve strelil gól!
    Slavisti hneď po 20 sekundách hry získavajú vedenie! Markovič potiahol útok po ľavej strane ihriska a posunul puk do medzikružia na JÁNOSA VASA, ktorý strelou do pravého horného rohu prekonal Sedlačka!
    Asistencia: Jaroslav Markovič.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 8. R. Rapáč (Kasík), 48. Gápa (Laurous, Štrauch), 56. Síkela (Bajaruns) – 1. Vas (Markovič), 19. Jiránek (Micka), 30. Jedlička (Petira), 47. Veselý, 47. Robinson (Vas, Markovič), 55. Kolařík (Micka), 55. Tomek (Veselý)


    HK Poprad: Sedlačko (Svoboda) – Ťavoda, Kolba, Dinda, Fabian (A), Malina, Kasík (A), Pitka, Gáborčík – Kroták (C), Paukovček, Takáč – Török, Laurous, Bajaruns – R. Rapáč, Síkela, B. Rapáč – Gápa, Toma, Štrauch
    HC Slavia Praha: Hylák (Frodl) – Hruška, Ružička, Hraško, Punčochář (A), Petira, Kolařík (C), Adam – Robinson, Vas, Markovič – J. Doležal, Kašpařík (A), Čermák – Micka, Andres, Jiránek – T. Doležal, Tomek, Veselý Jedlička

    Rozhodčí: Orolin – Bednár, Štofančík

    Diváci: 1050
    bahis siteleri