Slavia – NTG Lillehammer 11:3 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
11:3 (3:0, 2:0, 6:3)
NTG Lillehammer
Pátek 21.08.2015, 13:00Přípravné zápasy staršího dorostu
Partner:
     
    59:43
    Slavia právě vstřelila branku!
    DAVID ŠTEINER se poměrně lehce dostal před branku a bekhendem přidal jedenáctý gól svého týmu! Asistence: David Vobořil.
     
    50:00
    NTG Lillehammer právě vstřelil branku! STIAN NYSTUEN od mantinelu vypálil přesně pod víko a gólové hody nadále pokračují! Asistence: Daniel Fure a Morgan Mathysen.
     
    49:16
    NTG Lillehammer právě vstřelil branku! Po střele Syltheho se k dorážce dostal ESPEN AAS-HANSEN! Asistence: Peter Sylthe.
     
    48:35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Dlouho se na desátý gól sešívaných nemuselo čekat. Po zásahu brankáře byl připraven DAVID MATĚJKA, který puk ještě trochu popotáhl a zasunul kotouč do sítě! Asistence: Antonín Wünsch.
     
    46:38
    Slavia právě vstřelila branku!
    Vobořil od mantinelu přihrál zcela osamocenému JAKUBU ŠILHANOVI, který si položil brankáře a bekhendem zacílil pod břevno! Podaří se slávistům přidat i desátý gól? Asistence: David Vobořil.
     
    45:17
    Slavia právě vstřelila branku!
    Brož za brankou vybojoval kotouč a okamžitě ho předložil LUKÁŠI NETOLICKÉMU, který se štěstím propálil Oersliena mezi rukou a tělem! Asistence: Jaroslav Brož.
     
    44:39
    NTG Lillehammer právě vstřelil branku! Hosté předvedli rychlou a přesnou kombinaci, na jejíž konci pálil za bezmocného Kodada JACOB Noer! Asistence: Fredrik Dahl a Mads Homdrom.
     
    42:00
    Slavia právě vstřelila branku!
    Šantrůčkovu ránu od modré lehce tečoval DAVID MATĚJKA a Oerslien byl bez šance! Pro kapitána sešívaných jde o třetí branku v zápase! Asistence: Vít Šantrůček a Jaroslav Brož.
     
    40:38
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po rychlé přihrávce zpoza klece mířil DAVID MATĚJKA přesně mezi Oerslienovy betony! Asistence: David Šteiner.
     
    35:56
    Slavia právě vstřelila branku!
    Poté, co se zbavil obránce, najel si JAN KERN před branku, kde bezchybným způsobem rozhýbal gólmana a bez problémů zasunul puk do zcela odkryté klece! Asistence: Matouš Patočka.
     
    28:56
    Slavia právě vstřelila branku!
    JAN ŠERGL se v oslabení vydal do útoku a tvrdou ranou pod víko přidal čtvrtý sešívaný gól! Asistence: Jan Kern.
     
    16:18
    Slavia právě vstřelila branku!
    Střelu Vobořila vyrazil Laspersen jen k DAVIDU MATĚJKOVI, který z první mířil přesně mezi brankářovy betony! Asistence: David Vobořil.
     
    13:06
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po přihrávce se JAROSLAV BROŽ dostal do útočného pásma, zamířil a tvrdou ranou zápěstím zvýšil vedení svého týmu! Asistence: Lukáš Netolický.
     
    05:13
    Slavia právě vstřelila branku!
    Patočka se obtočil kolem branky a našel volného JANA KERNA, který neomylně trefil odkrytou klec! Asistence: Matouš Patočka.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 6. Kern (Patočka), 14. Brož (Netolický), 17. Matějka (Vobořil), 29. Šergl (Kern), 36. Kern (Patočka), 41. Matějka (Šteiner), 42. Matějka (Šantrůček, Brož), 46. Netolický (Brož), 47. Šilhan (Vobořil), 49. Matějka (Wünsch), 60. Šteiner (Vobořil) – 45. Noer (F. Dahl, Homdrom), 50. Aas-Hansen (Sylthe), 50. Nystuen (Fure, Mathysen)


    HC Slavia Praha: Patera (41. Kodad) – Krásný, Steinocher, Šmíd, Vobořil, Šantrůček, Melovič, Wünsch – Šteiner, Matějka, Kern, Patočka, Šergl, Netolický, Fiala, Brož, Šilhan, Marek, Hnát
    NTG Lillehammer: Laspersen (32. Oerslien) – Ellingsen, Nystjen, Dahl, Germw, Harbosen, Aas-Hansen, Homdrom, Uder, Mathisen, Medby, Skjobjerg, Troen, F. Dahl, Sylthe, Enger, Fure, Bolsis
    bahis siteleri