London – Teplice 4:3 (kon.) | CUC Klagenfurt – Oberwil 1:11 (kon.) | Bratislava – London 9:0 (kon.)
Skalica – CUC Klagenfurt 9:1 (kon.) | Oberwil – Kladno 3:0 (kon.) | Nitra – Teplice 3:1 (kon.)
konec
City Club United Klagenfurt
1:11 (0:2, 1:4, 0:5)
Oberwil Rebells
sk Pátek 28.08.2015, 10:30Světový pohár
     
    V poslednej časti hry si ešte hráči Oberwilu urobili radosť a súperovi nasúkali päť gólov, konečný výsledok je teda 1:11 v prospech Rebelov.

    Ďakujem vám za pozornosť, o 13:00 pokračuje turnaj zápasom medzi LG AZ Hokej Bratislava a London Crusaders. (11:49:41)
     
    Koniec zápasu.
     
    43:03
    Od modrej čiary vypálil Julian Rabitsch, jeho tvrdý projektil však nemusel brankár Melliger chytať do výstroje.
     
    42:19
    Oberwil dáva gól!
    Rebeli sa môžu radovať z jedenásteho gólu v poradí. Z dolnej časti pravého kruhu nekompromisne vystrelil KOREY WILSON, ktorý nedal príležitosť súperovmu gólmanovi!
    Asistencia: T. Muller.
     
    40:22
    K zakončeniu spomedzi kruhov sa dostal Michal Edl, jeho strela ale nemierila do priestoru bránky.
     
    39:39
    Dvojica klagenfurtských útočníkov mierne unikla defenzíve Rebelov, od modrej čiary príklepom pálil Kocol, brankár Melliger nevedel, kde je loptička, ale s tou mu pomohli spoluhráči, ktorí ju zblokovali do bezpečného priestoru.
     
    38:46
    Niederhauser sa už za loptičkou v útočnom pásme veľmi neponáhľal, nechal aj súpera, aby sa trochu s ňou pomaznal a mohol rozohrať.
     
    38:01
    Rebeli začali svoju ďalšiu akciu z hĺbky obranného pásma, nepodairilo sa im však presne rozohrať. Loptičky sa na vrchole ľavého kruhu zmocnil Pirmann, ale pálil meter mimo brány.
     
    37:14
    Na hráčoch Oberwilu Rebells je vidieť, že hrajú v absolútnej pohodičke, užívajú si hokejbal a od úvodného buly nedávajú hráčom Klagenfurtu ani najmenšiu šancu. Dali ju len raz, a to pri zatiaľ jedinom góle City Clubu.
     
    36:32
    Oberwil dáva gól!
    Rebeli sa dostávajú už na dvojciferné číslo! Spoza bránky pekne našiel pred bránkoviskom Hohl MARCA TEDESCA, ktorého zakončenie z prvej bekhendom už brankár Klagenfurtu nedokázal zneškodniť!
    Asistencia: Hohl.
     
    35:00
    Ani náhradný brankár Oberwilu, ktorý striedal v druhej tretine sa príliš nerozcvičil. Teraz síce sa uvoľnil Niko Mortl v medzikruží, ale Melliger nastavil svoju pripravenú lapačku a do nej uchopil puk.
     
    34:18
    Oberwil dáva gól!
    Gotzhaber sa na trestnej lavici ani neusadil a Oberwil skóruje aj po deviaty raz v stretnutí! Hildreth nabil na pravý kruh na JORDENA SENECALA, klagenfurtský gólman sa nestihol presunúť a loptička už bola v bránke!
    Asistencia: Hildreth.
     
    34:01
    V početnej výhode bude hrať mužstvo Oberwilu. Za hákovanie odchádza na dve minúty Daniel Gotzhaber.
     
    31:40
    Oberwil dáva gól!
    Ďalší presný zásah od hráčov Oberwilu! Nisevic posunul na pravé krídlo MICHALOVI SLANECOVI, ktorý sa individuálne dostal až pred bránku a potom s prehľadom skóroval!
    Asistencia: Nisevic.
     
    30:34
    Oberwil dáva gól!
    Bleskurýchly gól! ANDREW HILDRETH sa šikovne dostal do medzikružia a bez váhania vystrelil a prekvapivo prekonal brankára Klagenfurtu!
    Bez asistencie.
     
    30:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V druhej dvadsaťminútovke sa nám roztrhlo vrece s gólmi, Oberwil si vylepšil stav o štyri góly a Klagenfurt už strelil aspoň jeden čestný gól. Na 99% je jasné, že Rebeli dnešné stretnutie už do jeho konca zvládnu a pripíšu si na konto víťazstvo.
     
    30:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    28:52
    Klagenfurt vyhodil loptičku cez celé ihrisko, Rebeli musia začínať od bránky.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 25. Rabitsch (Holzer) – 4. Stucki (R. Melliger, Sidler), 8. Faina (M. Muller, Tedesco), 22. Meier (Hackett, Wilson), 27. Hildreth (Melliger), 27. K. Muller (Edl), 28. Senecal (R. Melliger), 31. Hildreth, 32. Slanec (Nisevic), 35. Senecal (Hildreth), 37. Tedesco (Hohl), 43. Wilson (T. Muller)


    City Club United Klagenfurt: Kofler, Doujak, Götzhaber, Pessentheiner, Rabitsch, Kocol, Pirmann, Zechner, Scherling, Mörtl, Holzer, Steinwender, Alp, Edlinger, Plautz
    Oberwil Rebells: Faina, Hildreth, Nisevic, Hackett, Senecal, K. Müller, Wilson, Niederhauser, M. Müller, Tedesco, Edl, Slanec, P. Melliger, Döbeli, R. Melliger, Meier, Sidler, Hohl, T. Müller, Stucki

    Rozhodčí: Šimon, Kráľovič
    bahis siteleri