London – Teplice 4:3 (kon.) | CUC Klagenfurt – Oberwil 1:11 (kon.) | Bratislava – London 9:0 (kon.)
Skalica – CUC Klagenfurt 9:1 (kon.) | Oberwil – Kladno 3:0 (kon.) | Nitra – Teplice 3:1 (kon.)
konec
City Club United Klagenfurt
1:11 (0:2, 1:4, 0:5)
Oberwil Rebells
sk Pátek 28.08.2015, 10:30Světový pohár
     
    42:19
    Oberwil dáva gól!
    Rebeli sa môžu radovať z jedenásteho gólu v poradí. Z dolnej časti pravého kruhu nekompromisne vystrelil KOREY WILSON, ktorý nedal príležitosť súperovmu gólmanovi!
    Asistencia: T. Muller.
     
    36:32
    Oberwil dáva gól!
    Rebeli sa dostávajú už na dvojciferné číslo! Spoza bránky pekne našiel pred bránkoviskom Hohl MARCA TEDESCA, ktorého zakončenie z prvej bekhendom už brankár Klagenfurtu nedokázal zneškodniť!
    Asistencia: Hohl.
     
    34:18
    Oberwil dáva gól!
    Gotzhaber sa na trestnej lavici ani neusadil a Oberwil skóruje aj po deviaty raz v stretnutí! Hildreth nabil na pravý kruh na JORDENA SENECALA, klagenfurtský gólman sa nestihol presunúť a loptička už bola v bránke!
    Asistencia: Hildreth.
     
    31:40
    Oberwil dáva gól!
    Ďalší presný zásah od hráčov Oberwilu! Nisevic posunul na pravé krídlo MICHALOVI SLANECOVI, ktorý sa individuálne dostal až pred bránku a potom s prehľadom skóroval!
    Asistencia: Nisevic.
     
    30:34
    Oberwil dáva gól!
    Bleskurýchly gól! ANDREW HILDRETH sa šikovne dostal do medzikružia a bez váhania vystrelil a prekvapivo prekonal brankára Klagenfurtu!
    Bez asistencie.
     
    27:14
    Oberwil dáva gól!
    Je to poltucet. Z ľavého kruhu videl pred sebou voľný priestor , a tak sa vydal do medzikružia odkiaľ ideálnou strelou ku pravej žrdi nedal šancu gólmanovi!
    Asistencia: R. Melliger.
     
    26:35
    Oberwil dáva gól!
    Hokejbalisti Oberwillu sa bavia týmto športom, skórujú druhý gól v krátkom časovom slede! Edl vysunul na ľavé krídlo KENA MULLERA, ktorý prudkou strelou z diaľky zaskočil súperovho brankára!
    Asistencia: Edl.
     
    26:26
    Oberwil dáva gól!
    Oberwill skóruje ďalší raz! Melliger posunul v medzikruží na ANDREWA HILDRETHA a ten sa z výhodnej pozície jednoznačne nemýlil!
    Asistencia: R. Melliger.
     
    24:50
    Klagenfurt dáva gól!
    Klagenfurtskí hokejbalisti predsa len znižujú s pomocou využitia početnej prevahy! Pred bránkou si v tesnej blízkosti nahrali dvaja hráči a úspešným strelcom z tejto dvojice sa stal JULIAN RABITSCH!
    Asistencia: Holzer.
     
    21:02
    Oberwil dáva gól!
    A akcia končí úspešným záverom! Pred bránku sa dostal k loptičke Hackett, ktorý naservíroval ku opačnej žrdi SEVERINOVI MEIEROVI a na jeho dorážku už brankár nemal šancu!
    Asistencie: Hackett, Wilson.
     
    07:57
    Oberwil dáva gól!
    Rebeli využívajú početnú prevahu, strieľajú druhý gól zápasu! Na modrej čiare sa k loptičke dostal ALESSIO FAINA, ktorý neváhal a tvrdou delovkou nedal šancu súperovmu brankárovi!
    Asistencia: M. Muller, Tedesco.
     
    03:32
    Oberwil dáva gól!
    Pekná kombinácia hráčov Oberwilu je zavŕšená otváracím gólom! Po ľavej strane potiahol loptičku do útočného pásma Raphael Melliger, uvoľnil sa a šikovne do medzikružia prihral na YVESA STUCKIHO, ktorý už nemal problém doklepnúť do poloodkrytej brány!
    Asistencie: R. Melliger, Sidler.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 25. Rabitsch (Holzer) – 4. Stucki (R. Melliger, Sidler), 8. Faina (M. Muller, Tedesco), 22. Meier (Hackett, Wilson), 27. Hildreth (Melliger), 27. K. Muller (Edl), 28. Senecal (R. Melliger), 31. Hildreth, 32. Slanec (Nisevic), 35. Senecal (Hildreth), 37. Tedesco (Hohl), 43. Wilson (T. Muller)


    City Club United Klagenfurt: Kofler, Doujak, Götzhaber, Pessentheiner, Rabitsch, Kocol, Pirmann, Zechner, Scherling, Mörtl, Holzer, Steinwender, Alp, Edlinger, Plautz
    Oberwil Rebells: Faina, Hildreth, Nisevic, Hackett, Senecal, K. Müller, Wilson, Niederhauser, M. Müller, Tedesco, Edl, Slanec, P. Melliger, Döbeli, R. Melliger, Meier, Sidler, Hohl, T. Müller, Stucki

    Rozhodčí: Šimon, Kráľovič
    bahis siteleri