Hokejová Liga mistrů – 7. hrací den (kon.)
konec
Hokejová Liga mistrů – 7. hrací den

Sobota 29.08.2015, 12:00Hokejová Liga mistrů
     
    Sedmý hrací den CHL je za námi. Měli jsme možnost sledovat opět výborné zápasy s obrovským počtem gólů. V deseti zápasech padlo hned 62 branek.

    O největší překvapení dne se postaral norský Storhamar, který po včerejší výhře v Praze nad Spartou vyhrál dnes i nad Servette Ženeva. Nečekaným výsledkem skončilo utkání Liberce, který vyhrál v Nitře 9:0


    Pro dnešek je to z Champions Hockey League všechno. Děkujeme vám za pozornost a u této soutěže brzy na shledanou. (22:29:47)
    Kompletní přehled dnešních výsledků.

     
    22:25
    I poslední zápas dnešního hracího dne zná vítěze. Växjö Lakers dokázali zvítězit v Glasgow 3:1, když o výhře rozhodl obrat vv první části zápasu.
     
    22:20
    Posledním dnešním zápasem, který ještě běží je souboj mezi Glasgow – Växjö. Do konce chybí poslední minuty.
    V rozhodujícím nájezdu se utkali dva bývalí spoluhráči z Bolzana a úspěšnější byl gólman Krefeldu Tomáš Duba.

     
    22:18
    Krefeld byl v nájezdech úspěšnější a z Vídně si veze dva body! Domácí mohli klidně brát tři body, ale dvakrát ztratili náskok v poslední minutě třetiny a mají nakonec pouze bod. Raduje se z výhry po nájezdech Krefeld, jenž si tak připisuje první úspěch ve skupině.
     
    22:08
    Zug dvěma góly dokázal zdramatizovat utkání, ale s Djurgardens IF nakonec prohrál 2:3. Jedinou pozitivnější zprávou pro domácí může být fakt, že dnes dosáhli na první a druhý gól v letošní CHL.
     
    22:05
    Diváci ve Vídni se v prodloužení gólu nedočkali a zápas musí rozhodnout samostatné nájezdy. Kdo je zládne lépe? Vídeň nebo Krefeld?
    Po výhře nad Spartou uspěl Storhamar i v Ženevě, kde vyhrál 3:0.

    Líbí se vám maskot Braehead Clanu?

     
    21:55
    Pár zajímavých výsledků už se dnes urodilo, ale možná největší překvapení se rodí v Ženevě! Čtyři minuty před třetí sirénou dává třetí gól Storhamaru Jacob Berglund.
     
    21:52
    Krefeld ve třetí třetině nebyl lepším týmem, ale v závěru se německému týmu daří skórovat a srovnat na 2:2 zásluhou Daniela Pietty. Utkání bude muset rozhodnout prodloužení nebo nájezdy.
     
    21:51
    V Zugu se dějí věci! Domácí po třetím gólu do své sítě nevypadali zrovna odhodlaně, ale během krátké chvíle dal Zug dva góly a rázem je zpátky ve hře o první body v CHL.
     
    21:39
    Djurgårdens na začátku třetí části přidávají třetí gól a v Zugu se zdá být pomalu rozhodnuto. Domácím to dnes příliš nejde.
     
    21:32
    Švédské Växjö Lakers po dvou třetinách vede v Glasgow 3:1. Jediný gól ve druhé třetině dal bývalý hráč Lva Praha Richard Gynge.
     
    21:24
    Na začátku třetí třetiny se Vienna Capitals ujímá vedení 2:1 po proměněné přesilové hře. Jonathan Ferland využil početní výhodu po 23 vteřinách.
     
    21:12
    Braehead Clan Glasgow hrají před fantastickou kulisou, ale favoritovi z Växjö zatím nestačí. RIchard Gynge zvýšil už na 3:1 pro švédský tým.
     
    21:04
    Zug zatím v CHL čeká na první gól, naopak už devátý inkasoval. Robin Álvarezpřidal druhou trefu Djurgårdens IF v Bossard Aréně.
     
    20:58
    Po dvou třetinách je stav ve Vídni stále nerozhodný, i když skóre utkání už se posunulo. Domácí poslal do vedení Matthew Dzieduszycki, ale v závěru druhé části srovnal Christian Kretschmann.
    Fanoušci Storhamaru jsou nadšeni z výkonu svého týmu!

     
    20:49
    Storhamar včera překvapil v pražské O2 Aréně, dnes má dobře nakročeno k dalším bodům v Ženevě! Erik De la Rose zvýšil už na 2:0!
     
    20:25
    První třetiny skončily v obou zápasech hraných ve Švýcarsku.

    Zug po první dvacetiminutovce prohrává s Djurgardens IF 0:1 po gólu, který dal Henrik Eriksson po úniku ve vlastním oslabení.

    Překvapivější je určitě výsledek ze Ženevy. Domácí Servette zatím nestačí na včerejšího přemožitele pražské Sparty Storhamar. Ten se ujal vedení 1:0 po brance Hampuse Gustafssona.

     
    20:22
    Bílí Tygři Liberec dnes rozprášili slovenskou Nitru na jejím vlastním ledě. Tygři si vezou z města pod Zoborem výhru 9:0!
     
    20:21
    Nesmírně dramatický zápas viděl dnes ISS Dome v Düsseldorfu! Domácí tým prohrával už 0:2, ale ve druhé části otočil na 3:2, aby ještě do přestávky šlo TPS Turku do vedení. V poslední třetině Düsseldorf opět srovnal a chtěl dostat utkání pro prodloužení, jenže Harri Tikkanen necelou minutu před koncem rozhodl o vítězství finského týmu 5:4!
     
    20:19
    Hráči Nitry si dnešní zápas s Libercem za rámeček rozhodně nedají. Už na 9:0 pro Liberec zvyšuje Lukáš Krenželok.
     
    20:11
    K zajímavé zápletce se nám schyluje v Düsseldorfu. Domácím se daří šest minut před koncem třetí třetiny srovnat skóre zápasu s TPS Turku na 4:4.
    Ve Švýcarsku dnes hrají týmy ze severu Evropy. Zug hostí švédský Djurgardens IF.
     
    20:06
    Liberec už ve třetí třetině trochu polevil, přesto Tygři dávají další gól na 8:0! Jakub Valský si udělal z domácích obránců slalomové tyče a bez problémů zavěsil.
    Liga mistrů je v Glasgow velkým tahákem! Jak dopadne souboj s Växjö?

    Espoo má první body v CHL, a zároveň nakročilo výborně za postupem.

     
    20:00
    Grenoble měl dobře rozehraný zápas proti Espoo Blues, ale bohužel pro francouzský celek se překvapení nekoná. Pro Grenoble porážka znamená prakticky také konec nadějí na postup ze skupiny.
     
    19:45
    Ve Švýcarsku začínají další dva zápasy dnešního programu.

    Ve skupině, kterou hraje i pražská Sparta, začíná duel Sevette Ženeva proti norskému Storhamar Hamar.

    V Zugu startuje souboj domácího EVZ se švédským Djurgardens IF.
     
    19:38
    Zajímavý souboj sledující diváci v Barona Areně v Espoo. Domácím se povedlo otočit ve druhé třetině zápas ve svůj prospěch a v polovině posledního dějství vedou už 4:2. Jak tento zápas dopadne? Sledujte online přenos.
     
    19:33
    Souboj Nitry s Libercem má za sebou dvě třetiny, po kterých vedou Severočeši 7:0! Ve druhé části přidali Tygři další dva góly zásluhou Lakatoše a Valského.
    Zápas ve Vídni zahájený!

    Už v 19:45 začne souboj Servette Ženeva proti včerejšímu přemožiteli Sparty - Storhamaru. Fanoušků norského týmu dorazilo do Švýcarska poměrně hodně.

     
    19:30
    UPC VIENNA CAPITALS – KREFELD PINGUINE 

    Ve Vídni právě začíná další z dnešního zápasů, ve kterém Vídeň hostí německý Krefeld. V brance hostů se dnes představí český gólman Tomáš Duba.
    Ve 20:00 začne dnes poslední zápas mezi Glasgow a Växjö! Momentálně už probíhá rozbruslení.

     
    19:24
    Hokej je nesmírně rychlá hra, což si teď asi říkají v Düsseldorfu. V čase 35:00 domácí otočili utkání ve svůj prospěch, jenže neuběhly ani tři minuty a TPS opět vede. Henrik Tallinder poslal svým druhým gólem v utkání Turku do vedení. Asistenci na tento gól si připsal český obránce Tomáš Mojžíš.
     
    19:18
    Pod Zoborom dnes vládnou Tygři! Pokus Krenželoka gólem neskončil, dorážka Jakuba Valského ano a Liberec vede 7:0!
     
    19:15
    Velké věci se dějí v Düsseldorfu, kde domácí po první části prohrávali už 0:2, ale ve 34.minutě už vedou 3:2! Zásluhu na tom má hlavně Eduard Lewandowski, který jeden gól dal a na dva nahrál.
     
    19:11
    Máme tu třetí konečný výsledek dnešního hracího dne. Tým HV71 si na vlastním ledě poradil s dánským mistrem SonderjyskE Vojens a zvítězil vysoko 7:1. Švédský tým si tímto zajistil postup ze skupiny.
     
    19:03
    Bílí Tygři přidávají na začátku druhé třetiny šestý gól! Šestou trefu Liberce obstaral mladík v liberecké sestavě Dominik Lakatoš.
     
    18:55
    V Nitře začíná druhá třetina souboje mezi domácím celkem a Libercem. Utkání můžete sledovat prostřednictvím zápasového onlajnu.
    Espoo ve druhé třetině otáčí skóre zápasu a vede nad Grenoblem 2:1!

     
    18:43
    V Nitře skončila první třetina, ve které pod mlžným oparem padlo hned pět gólů a všechny vstřelili hráči Bílých Tygrů. Liberec už po šesti minutách zápasu vedl 4:0, když dvěma góly přispěl Petr Jelínek.
     
    18:37
    O druhé postupové místo ze skupiny, které zatím vládne český mistr z Litvínova, dnes bojuje Espoo na svém ledě s Grenoblem. Domácím se ve druhé části povedlo srovnat na 1:1, což obstaral Kim Hirschovits.
     
    18:36
    Liberec zatím dává Nitře pořádnou lekci a pět minut před koncem první části se v přesilové hře prosazuje Michal Bulíř, který zvyšuje už na 5:0!
     
    18:32
    Švédský celek HV71 Jönköping po první třetině byl na dobré cestě porazit dánského soupeře SonderjyskE Vojens, když vedl 1:0. Po dvou třetinách už je rozdíl pětigólový. Na vedení HV71 má velký podíl zatím dvougólový Chris Campoli.
     
    18:30
    Finský tým TPS Turku vstoupil výborně do zápasu na ledě Düsseldorfu a po první části vede 2:0. V utkání už bylo k vidění několik potyček a hosté vedou na trestné minuty 12:10.
    Ve skupině 6, které vládne Litvínov, dnes Espoo bojuje o bodový zisk proti Grenoblu. Právě začíná druhá třetina.

    Eisbären Berlín slaví výhru nad francouzským Gapem 6:1, když jedním gólem se podílel na vítězství i český útočník Petr Pohl.

     
    18:14
    Další trefu zaznamenal také Chris Campoli v utkání HV71 s Vojensem. Čtvrtý zásah pak přidal před chvilkou Ted Brithen.
     
    18:13
    Ani Trenčan ale s čistým štítem dlouho nevydržel. To jsou věci... Petr Jelínek zvyšuje na 4:0!
     
    18:10
    Tak to je vstup jako ze snu v podání Liberce! Martin Bakoš zvyšuje na 3:0 a domácí tým mění brankáře. Valenta nahrazuje Trenčan. Stále je odehráno teprve 5 minut.
     
    18:09
    Hned vzápětí dostal až příliš prostoru v útočném pásmu Petr Vampola a Bílí Tygři už vedou o dvě branky!
     
    18:07
    A Liberec se ihned ujímá vedení! První trefu tohoto utkání obstaral Jan Výtisk.
     
    18:05
    Přes vydatnou mlhu nad ledovou plochou odstartoval i česko-slovenský duel mezi Nitrou a Libercem!
     
    18:01
    Zatímco Christopher Tartari možná trochu překvapivě otevřel skóre utkání Espoo – Grenoble, v Düsseldorfu už je to o dvě branky. Na Tallinderův zásah navázal Ville-Vesa Vainiola, stále ještě v první pětiminutovce.
     
    17:52
    Střeleckou převahu z první třetiny začínají hokejisté HV71 přetavovat v branky. Po trefách Chrise Abotta a Chrise Campoliho vedou už 3:0.

    V Düsseldorfu pak poslal TPS Turku do vedení Henrik Tallinder a to už ve třetí minutě.
     
    17:46
    Bruno Gervais rychlou brankou navýšil vedení Ledních Medvědů už na 6:0, za hosty ale rychle kontroval Karel Richter.
     
    17:38
    Onerudova branka dala sice Jönköpingu těsné jednobrankové vedení, na střely na branku ale vyhráli domácí hokejisté první třetinu 23:2.
     
    17:32
    Simon Onerud dostává HV71 do vedení v dnešním třetím utkání! Trefil se v závěru první třetiny.

    Mezitím v Helsinkách začal další dnešní zápas mezi Espoo Blues a Grenoble Bruleurs de Loups.
     
    17:30
    Fribourg-Gotteron se loučí s letošním ročníkem CHL. Lépe řečeno se rozloučí v odvetném utkání právě s Luleou příští týden, do play-off se ale nevydá. Ze skupiny K postupuje Lukko Rauma a loňský šampion Lulea Hockey!
    V Düsseldorfu probíhá rozbruslení, ještě předtím ale začíná zápas v "litvínovské" skupině mezi Espoo Blues a Grenoblem

    Hockey!!! #hockey #hv71 #northbank #kinnarpsarena #chl

    Fotka zveřejněná uživatelem Christofer Hjortheimer (@hjortheimer),

     
    17:05
    Shuhei Kuji je prvním Japoncem, který dal gól v CHL! Trefil se za Eisbären a navýšil náskok Berlína už na 5:0.
     
    16:45
    HV71 JÖNKÖPING – SONDERJYSKE VOJENS 

    Od 17:00 začíná dnešní třetí utkání. V něm se utká švédský Jönköping a dánským Vojensem. Pro sestavy a další podrobnosti sledujte zápasový onlajn.
     
    V obou zatím rozehraných zápasech právě probíhá přestávka. Lulea vede po druhé třetině nad Fribourg-Gotteronem 4:2, Berlín pak dokonce po první dvacetiminutovce nad franouzským Gapem 4:0. O góly dnes tedy rozhodně není nouze. Doufejme, že nám to vydrží i pro utkání mezi Nitrou a Libercem.
     
    16:22
    Ve třinácté minutě už je to v Německu 3:0 pro domácí. Druhou branku Berlína přidal Darin Olver, chvíli po něm se prosdil také Jens Baxmann. To je pořádně studená sprcha pro hosty z Gapu.
     
    16:16
    Eisbären jdou do vedení! Už v deváté minutě se trefil český útočník Petr Pohl.
    Fantastická atmosféra v berlínské MB Aréně doprovází dnešní druhé utkání
     
    15:51
    EISBÄREN BERLIN – RAPACES DE GAP 

    Pro sestavy a další podrobnosti sledujte zápasový onlajn. Do začátku utkání zbývá přibližně 10 minut.
    V Berlíně zatím probíhá rozbruslení, které můžete sledovat živě

     
    15:31
    Jacob Micflikier teď naopak při oslabení sám zablokoval střelu soupeře a z úniku vrátil švédskému týmu dvoubrankové vedení!
     
    15:24
    Skutečně dokázali Švýcaři jednu branku stáhnout. Při přesilové hře se prosadil Marc-Antoine Pouliot, jehož křižnou přihrávku si jeden z domácích obránců srazil do vlastní branky.
     
    15:21
    Po gólech teď střádají domácí hokejisté také dvouminutové tresty. Aktuálně usedl na trestnou lavici střelec druhé branky, Johan Harju. Povede se Fribourgu v první třetině alespoň snížit?
     
    15:09
    A hned tu máme góly! Tak Švédové dnes evidentně na nic nečekají... Skóre otevřel Jacob Lagace ve třetí minutě a na 2:0 navyšoval už v té čtvrté Johan Harju!
    První zápas dne právě odstartoval

    Nu jävlar!!! #twittpuck #luleåhockey #chl

    Fotka zveřejněná uživatelem Britt Poikonen (@britt_po),

     
    14:54
    LULEA HOCKEY – FRIBOURG-GOTTERON 

    Pro sestavy a další podrobnosti sledujte zápasový onlajn. Do začátku prvního utkání zbývá přibližně 5 minut.
    Utkání Lulea - Fribourg začíná už za 25 minut

    "Konečně zase hokej," raduje se fanynka Berlína. Ten dnes hostí Dravce z Gap

     
    14:05
    „Mají fantastickou hokejovou tradici a během brzkých 90. let hráli opravdu výborně. Minulou sezonu se trochu trápili, přestože mířili vysoko. O to více se budou chtít prosadit letos,“ říká sportovní ředitel Lulea Lars Bergstrom na adresu svého dnešního soupeře. „Obyčejně mají dobrý mix zkušených švýcarských hokejistů s některými elitními hráči ze zahraničí. Těšíme se na těžký a zajímavý zápas.“

    Do začátku už zbývá méně než hodina.
    Obhájce titulu CHL Lulea se připravuje na dnešní utkání s Fribourgem

    Genomgång med laget inför lördagens hemmamatch mot Fribourg/Gottéron i #CHL. Nedsläpp kl 15:00.

    Fotka zveřejněná uživatelem Luleå Hockey Official (@luleahockey),

     
    Zpět k Liberci. Český zástupce má za sebou jediné utkání, a sice prohru z domácího ledu 0:4, kdy Bílí Tygři nestačili na švédského soupeře – Skelleftea AIK.

    Nitra sice doma se Švédy také prohrála (2:4), odvetný zápas ale dokázala dotáhnout až k nájezdům, v nichž sahala dokonce po výhře. Vedení 2:0 po třetí sérii ale Slováci udržet nedokázali a nakonec si dodatečný bonusový bod vybojovali domácí.
    Narozdíl od Třince vyšla Sparta tentokrát ze souboje s norským soupeřem bodově naprázdno. Vítěznou branku vstřelili hokejisté Storhamaru v poslední minutě

     
    Bílí Tygři a Nitra si to ve své skupině D budou muset rozdat o zbylé druhé postupové místo, to první si již s předstihem zajistili hokejisté Skelleftea AIK. Nitra už má sice na svém kontě na rozdíl od Liberce první bod, má ovšem také odehráno o jeden zápas navíc.
    Včera se představily dva české týmy. Podívejte se na sestřih vítězného utkání Třince se Stavangerem

     
    Po třetím kole skupinové fáze je už dnes jasno o několika postupujících a mezi nimi je i český mistr!

    Tappara Tampere (FIN)
    Skelleftea AIK (SWE)
    HC Davos (SUI)
    HC Litvínov (CZE)
    Red Bull Mnichov (GER)
    Kärpat Oulu (FIN)
    Lukko Rauma (FIN)
    ZSC Lions Zürich (SUI)
     
    Dnes nás čeká další den nabitý špičkovým evropským hokejem. Z českých zástupců se však v rámci třetího kola Champions Hockey League představí jen Bílí Tygři z Liberce, kteří v šest hodin vyjedou na led slovenské Nitry.

    15:00 | Lulea Hockey – Fribourg-Gotteron
    16:00 | Eisbären Berlin – Rapaces de Gap
    17:00 | HV71 Jönköping – SonderjyskE Vojens
    17:30 | Espoo Blues – Grenoble Bruleurs de Loups
    17:45 | Düsseldorfer EG – TPS Turku
    18:00 | HK Nitra – Bílí Tygři Liberec
    19:30 | UPC Vienna Capitals – Krefeld Pinguine
    19:45 | EV Zug – Djurgardens IF Stockholm
    19:45 | Geneve-Servette HC – Storhamar Hamar
    20:00 | Braehead Clan Glasgow – Växjö Lakers
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:00.

    Jakub Vais

    Marek Kratochvíl

    Dnešní zápasy
    Lulea Hockey – Fribourg-Gotteron | 4:2
    Eisbären Berlin – Rapaces de Gap | 6:1
    HV71 Jönköping – SonderjyskE Vojens | 7:1
    Espoo Blues – Grenoble Bruleurs de Loups | 4:2
    Düsseldorfer EG – TPS Turku | 4:5
    HK Nitra – Bílí Tygři Liberec | 0:9
    UPC Vienna Capitals – Krefeld Pinguine | 2:3 po náj.
    EV Zug – Djurgardens IF Stockholm | 2:3
    Geneve-Servette HC – Storhamar Hamar | 0:3
    Braehead Clan Glasgow – Växjö Lakers | 1:3
    bahis siteleri