Plzeň – Hr. Králové 3:0 (kon.) | Bohemians 1905 – Teplice 0:3 (kon.) | Č. Budějovice – Příbram 1:2 (kon.)
Znojmo – Dukla Praha 5:1 (kon.)
konec
1. SC Znojmo FK
5:1 (1:0)
FK Dukla Praha
Neděle 30.08.2015, 16:30 • Městský stadion Znojmo. • Juniorská liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Vávra se vydal k bráně pomoci svým spoluhráčům, avšak Znojmo získalo míč, vyrazilo do přečíslení tři na jednoho, zodpovědnost na sebe vzal KUBILAY YILMAZ a ze střední vzdálenosti poslal míč do prázdné brány. Vzápětí hlavní arbitr ukončuje hru.
     
    86
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté se také dočkali vstřeleného gólu. První nebezpečnou ránu ještě dokázal Konvalina zlikvidovat, ovšem na následnou dorážku ŠTĚPÁNA KOLAŘÍKA už byl krátký.
     
    70
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    PATRIK BOGNER střílí hattrick. Domácí fotbalista se dostal do pokutového území, byl sice tísněn bránícím protihráčem, přesto se mu podařilo zakončit, jeho první tvrdou ránu ještě Vávra vyrazil, ale na dorážku už neměl nejmenší šanci, před Bognerem se zjevila zcela odkrytá brána.
     
    52
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    PATRIK BOGNER napřáhl ke střele ze střední vzdálenosti a trefil prostor u levé tyče hostující svatyně, Vávra zůstal jako přikovaný a po míči se jen ohlédl.
     
    46
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Domácí se dostali do přečíslení, KUBILAY YILMAZ obdržel přihrávku na pravou stranu a vypadalo to, že ji oplatí, avšak znojemský útočník udělal několik kliček, dostal se až před brankáře a překonal jej střelou po zemi k bližší tyči.
     
    32
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    PATRIK BOGNER dostal na pravé straně dost prostoru od svých protihráčů, naběhl k bráně, nejprve to vypadalo, že přihraje, ale nakonec se domácí hráč rozhodl ke střele a Vávru překonal přesně mířenou ranou na vzdálenější stranu.

    Petr Frömel

    Zdeněk Plánka

    Branky: 32. Bogner, 46. Yilmaz, 52. Bogner, 70. Bogner, 90+1. Yilmaz – 86. Kolařík

    Karty:   10. Beneš (DUK), 18. Hajdarevič (DUK)

    Neproměněná penalta: 76. Yilmaz (ZNO), mimo


    1. SC Znojmo FK: Konvalina – Zezula, Slavík, Morong, Celik – Stáňa (76. Holčapek), Alaca, Bogner (85. Kozynets) – Ledecký "C", Lapeš (83. Dedič), Yilmaz.
    Náhradníci: Šurkala – Kozynets, Holčapek, Dedič.

    FK Dukla Praha: Vávra – Preisler, Bohánek, Mejdr, Troníček – Bezpalec, Farkaš (83. Cabejšek), Hajdarevič (55. Jakab) – Bezdička, Beneš (55. Petrák), Vokoun (55. Kolařík).
    Náhradníci: Czehowsky – Hájek, Kozel, Petrák, Kolařík, Jakab, Cabejšek.

    Rozhodčí: Proske – Kotík, Boček
    bahis siteleri