Magnitogorsk – Jekatěrinburg 1:2 (kon.) | Čeljabinsk – Omsk 1:2 (kon.) | Ufa – Chanty-Mansijsk 4:2 (kon.)
Minsk – Riga 0:4 (kon.) | Dynamo Moskva – Chabarovsk 7:2 (kon.) | Nižněkamsk – Barys 5:2 (kon.)
Viťaz – Vladivostok 5:4 (po pr.) | Záhřeb – Novosibirsk 4:2 (kon.) | HC Slovan – Novokuzněck 6:0 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
4:2 (3:0, 1:2, 0:0)
Jugra Chanty-Mansijsk
Neděle 30.08.2015, 13:30 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Igor GRIGORENKO - 4:2
     
    36:17
    Ufa právě vstřelila branku!
    Možná hodně šťastná branka domácích. Ke střele se dostal Arzamcev, jeho rána od modré letěla na zadní mantinel, od kterého se odrazila na najíždějícího IGORA GRIGORENKA, ten prudkou střelu nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci. Asistence: Zachar Arzamcev.
    Michajl MAMKIN - 3:2
     
    23:26
    Ufa právě vstřelila branku!
    No tak to je pro Ufu obrovská sprcha. Po asistenci Taraťuchina se dostal ke střele MICHAJL MAMKIN, ten přesnou střelou snížil na rozdíl jediné branky. Asistence: Andrej Taraťuchin a Pavel Medvěděv.
    Arťjom BULJANSKIJ - 3:1
     
    21:08
    Jugra právě vstřelila branku!
    Tak to je nečekaná branka v oslabení. Medvěděv dokázal vypíchnout puk na modré čáře a posunout ho na ARŤJOMA BULJANSKIJEHO, který následně uháněl zcela osamocen na domácího brankáře, toho překonal krásným bekhendovým blafákem. Asistence: Pavel Medvěděv.
    Igor GRIGORENKO - 3:0
     
    12:59
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak tohle se hostům nepovedlo. Po krásné předávce za modrou čárou se kotouče ujal IGOR GRIGORENKO, který přesnou střelou nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci. Asistence: Sergej Soin a Nikolaj Prochorkin.
    Jegor DUBROVSKIJ - 2:0
     
    08:10
    Ufa právě vstřelila branku!
    Netrvalo to dlouho a máme tady druhou branku. Po přihrávce Lepista se puku ujal na vrcholku kruhu JEGOR DUBROVSKIJ, ten na nic nečekal a krásnou střelou zvýšil na rozdíl dvou branek. Asistence: Denis Chlystov a Sami Lepisto.
    Andreas ENGQVIST - 1:0
     
    04:50
    Ufa právě vstřelila branku!
    A máme tady úvodní branku. Po krásné přihrávce mezi kruhy se dostal ke střele ANDREAS ENGQVIST, ten se s ničím nepáral a střelou zápěstím využil přesilovou hru. Asistence: Zakhar Arzamcev.

    Adam Soukup

    Branky a nahrávky: 5. Engqvist (Arzamcev), 9. Dubrovskij (Chlystov, Lepisto), 13. Grigorenko (Soin, Prochorkin), 37. Grigorenko (Arzamcev) – 22. Buljanskij (Medvěděv), 24. Mamkin (Taraťuchin, Medvěděv)


    Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Sochatskij) – Kolcov, Lepisto, Derljuk, Bodrov, Lekomcev, Arzamcev, Culjgin, Lisin – Makarov, Omark, Hartikainen – Soin, Grigorenko, Prochorkin – Engqvist, Černov, Lazarev – Chlystov, Dubrovskij, Razumňjak
    Jugra Chanty-Mansijsk: Fokin (13. Gelašvilij) -Vasilčenko, Selezňjov, Mamkin, Želďakov, Ďjakov, Pogorišnij,Ugolnikov, Michnov – Jašin, Volkov, Ivanov – Panov, Bortnikov, Gusev – Buljanskij, Taraťuchin, Medvěděv – Jacenko, Varfolomějev, Beljajev

    Rozhodčí: Vasiljev, Aljošin – Gusev, Ivanov
    bahis siteleri