Konec fotbalových přestupů (kon.) | Poslední den přestupů v Anglii (kon.)
konec
Poslední den přestupů v Anglii

Úterý 01.09.2015, 10:00Fotbalové události
     
    20:35
    Manchester United vydal stanovisko k nepovedenému přestupu svého gólmana. Real Madrid údajně o 28 minut nestihl potvrdit přestup, jehož součástí byl David de Gea.
     
    19:12
    Transfer Saida Berahina z WBA do Tottenhamu padl jen z toho důvodu, že předseda „Baggies“ Jeremy Pearce nechtěl o přestupu vůbec jednat.

    I proto tak přišlo vyjádření Saida Berahina na Twitteru, ve kterém napsal, že už za West Brom nikdy nenastoupí.

    Inu, pokud svá slova opravdu dodrží, čeká ho tedy půlroční pauza. Přestupový trh se znovu otevře až v lednu.
     
    19:06
    Liverpool se údajně domluvil s Aston Villou na celosezonním hostování Tiaga Illoriho v birminghamském klubu.

    Kluby tuto dohodu již poslaly vedení Premier League a mají do 20:00 hodin čas, aby dokončily papírování.
     
    18:33
    REKORD POKOŘEN!
    858 750 000 liber. Přesně tolik do této chvíle v součtu utratily kluby Premier League v aktuálním přestupovém termínu. Je to vůbec nejvyšší částka v historii PL.
     
    18:30
    OFICIÁLNĚ: Řady Watfordu rozšířil Adlène Guedioura z Crystal Palace, který podepsal s klubem smlouvu na 3 roky.
     
    18:03
    Poslední hodina zbývá do konce přestupového období v Anglii!
     
    17:46
    SPEKULACE: Everton odmítl nabídku Norwich City za záložníka či útočníka Stevena Naismitha. Ta se prý pohybovala v rozmezí 7-8 milionů liber. Zájem o tohoto borce měli i v Sunderlandu, ale nikdy nedošlo k oficiální nabídce.
     
    17:04
    Do konce přestupů v Anglii zbývají už jen necelé dvě hodiny!
     
    15:08
    PŘESTUP: Anglický obránce Richard Sterman přestupuje z Wolverhamptonu do Fulhamu. V nejstarším klubu z Londýna podepsal tříletou smlouvu.
     
    14:48
    PŘESTUP: Novou posilou nováčka Premier League z Bournemouthu se stal útočník Glenn Murray z Crystal Palace! S Cherries podepsal kontrakt na 3 roky a klub přišel přibližně na 4 miliony liber.
     
    13:19
    SPEKULACE: Matěj Vydra by měl zamířit na hostování do Readingu a to nebude zrovna levné. Podle všeho by měl druholigový klub zaplatit Watfordu za hostování 2 miliony liber.
     
    13:03
    SPEKULACE: Obránce Joleon Lescott prošel zdravotní prohlídkou v Aston Ville, jak uvádí zdroj Sky Sports. Přestupu z WBA tak zřejmě nic nebrání.
     
    12:40
    SPEKULACE: Anthony Martial prošel zdravotní prohlídkou v Manchesteru a nic tak nebrání tomu, aby přestoupil do United. Mladý útočník se nyní vrátil zpět do Francie, aby se připojil k reprezentačnímu týmu. Nyní se tak čeká už jen na oficiální stanovisko klubů.
     
    12:09
    OFICIÁLNĚ: Ještě než Victor Moses zamířil na hostování do West Hamu, podepsal novou 4letou smlouvu s Chelsea. Klub to oficiálně potvrdil na svých webových stránkách.
     
    11:40
    SPEKULACE: Vypadá to, že hostování Jonathana de Guzmána v Bournemouthu definitivně padlo. Podle jeho agenta hráč neměl zájem.
     
    11:33
    SPEKULACE: O služby Victora Wanyamy ze Southamptonu se ucházel Arsenal, největším favoritem na jeho zisk byl však konkurenční Tottenham. A zdá se, že z transferu sejde, defenzivní záložník se totiž připojil k reprezentaci Keni a nevypadá to, že by dnes změnil klubový dres.
     
    11:23
    SPEKULACE: Vypadá to, že by mohl Matěj Vydra zamířit na hostování do druholigového Readingu.
     
    10:54
    SPEKULACE: Nottingham je blízko zisku útočníka Chrise O'Gradyho na hostování z Brightonu. Už včera Forest získali křídelníka Ryana Mendese z Lille. Znamená to tedy, že už nemají zájem o Matěje Vydru?
     
    10:32
    SPEKULACE: Na spadnutí je přestup útočníka Glenna Murrayho z Crystal Palace do Bournemouthu, kde je nyní na zdravotní prohlídce. Naopak situace kolem hostování Jonathana de Guzmána je zatím s otazníkem, nicméně je téměř jisté, že v Neapoli nezůstane a odejde na hostování.
     
    10:24
    SPEKULACE: Zdá se, že West Ham na přestupovém poli jen tak neskončí. Podle zpráv z Anglie byl včera za manažerem „Kladivářů“ Slavenem Biličem Emmanuel Adebayor a probírali možné hostování útočníka z Tottenhamu. Uvidíme, jak to nakonec dopadne.
     
    10:22
    SPEKULACE: Stoper Celticu Virgil Van Dijk by se měl dnes stát novou posilou Southamptonu, který skotskému klubu zaplatí 11,5 milionů liber.
     
    „Transfer deadline day“ bývá v Anglii hektický a v posledních hodinách a minutách dochází k velkým překvapením i obratům. A nejinak by tomu mělo být i dnes. Připomínáme, že přestupový termín se v Anglii definitivně uzavře v 19:00 hodin.

    FB

    Michal Belšán

    Tomáš Kubečka

    Uzávěrka přestupů
    Dnes v 19:00.
    bahis siteleri