Hokejová Liga mistrů – 11. hrací den (kon.)
konec
Hokejová Liga mistrů – 11. hrací den

Sobota 05.09.2015, 12:00Hokejová Liga mistrů
     
    22:28
    A stejným výsledkem i zápas skončil. Frölunda tak vítězí i ve čtvrtém utkání, zatímco Sheffield počtvrté prohrál.

    Sheffield Steelers – Frölunda Indians 1:4
    Branky a nahrávky:
    36. Nelson (Legue, Coyle) – 17. Falth (Lehkonen, Bengtsson), 46. Lehkonen, 51. Lasch, 59. Falth (Lehkonen)
     
    22:27
    Gól! Sheffield Steelers – Frölunda Indians 1:4!
    To Sheffield se svých prvních bodů určitě nedočká. Frölunda totiž po brance Eliase Faltha, který se dnes prosadil již podruhé, zvyšuje minutu a půl před koncem na 4:1.
     
    22:18
    Je tomu skutečně tak! Braehead Clan Glasgow slaví premiérové body v CHL a k tomu dokonce i výhru! Fanoušci ve Skotsku slaví a vůbec jim nevadí, že to bylo poslední vystoupení jejich týmu v Lize mistrů pro tento rok. Německému Ingolstadtu poslední hřebíček do rakve přidal střelou do prázdné branky Marcus Gotz.

    Braehead Clan Glasgow – ERC Ingolstadt 6:4
    Branky a nahrávky:
    29. Keith (Meyer, Leavitt), 30. Brooks (Bruton), 45. Bruton, 58. Keith (Leavitt), 60. Leavitt, 60. Gotz – 4. Tatíček, 35. Kubalík (Laliberte), 46. Tatíček, 47. Schopper (Friesen)
     
    22:15
    Německý Adler Mannheim nakonec udolal Vítkovice po samostatných nájezdech a zvítězil ve skupině 9 o pouhý bod před vítkovickým mužstvem.

    Adler Mannheim – HC Vítkovice Steel 2:1 po náj.
    Branky a nahrávky:
    15. Riefers (Fischer, Buchwieser), rozh. nájezd Hospelt – 43. Kolouch (Pastor)
     
    22:13
    Gól! Braehead Clan Glasgow – ERC Ingolstadt 5:4!
    Tak to je šok! Do konce zápasu zbývá pouhých 83 sekund a Braehead náhle vede 5:4! Alex Leavitt svým gólem způsobil otřesy v glasgowské hale!
     
    22:10
    Gól! Sheffield Steelers – Frölunda Indians 1:3!
    Frölunda pravděpodobně přidává pojistku, kterou si zajistí výhru na ledě Sheffieldu. V 51. minutě zvyšuje vedení Ryan Lasch.

    Gól! Braehead Clan Glasgow – ERC Ingolstadt 4:4!
    Skoti touží po bodech! Na 4:4 vyrovnává dvě a půl minuty před koncem normální hrací doby Matt Keith! Dotáhne to Braehead k premiérovým bodům v CHL?
     
    22:06
    Tři vteřinky zbývaly do konce zápasu, když se gólem přes celé hřiště do prázdné branky prosadil ještě Enzo Corvi, který uzavřel účet utkání mezi Davosem a Pardubicemi. Dynamo tak zakončilo letošní účast v CHL se ziskem jediného bodu.

    HC Davos – HC Dynamo Pardubice 5:3
    Branky a nahrávky:
    2. Axelsson (Schneeberger), 7. Brejčák (Axelsson, Simion), 30. Jörg (Simion), 60. Simion (Jörg), 60. Corvi (Heldner) – 31. Rolinek, 39. Havlík (Kolář), 59. Poulíček
     
    22:00
    Gól! HC Davos – HC Dynamo Pardubice 4:3!
    Tak to je neskutečná smůla! Jen pár okamžiků po vyrovnávacím gólu Pardubice opět inkasují a prohrávají 3:4!
     
    21:59
    Gól! Sheffield Steelers – Frölunda Indians 1:2!
    Frölunda jde ve 46. minutě do vedení v anglickém Sheffieldu! Artturi Lehkonen se jako první dostal k odraženému puku a prostřelil brankáře domácích.

    Gól! HC Davos – HC Dynamo Pardubice 3:3!
    Pardubice srovnávají v závěru zápasu na 3:3! Vypadá to, že zápas dospěje až do prodloužení poté, co brankáře Davosu v přesilovce překonává Patrik Poulíček!
     
    21:51
    HV 71 na ledě Salzburgu nakonec vítězí 3:1. Do prázdné branky se totiž 29 vteřin před konce trefil Martin Thörnberg, jehož pojišťovací branka znamená čtvrtou výhru švédského týmu ze čtyř zápasů.

    EC Red Bull Salzburg – HV71 1:3
    Branky a nahrávky:
    13. Beach (Pallestrang) – 9. Stenlund, 24. Melin (Karalahti, Berglund), 60. Thörnberg
     
    21:48
    Gól! Braehead Clan Glasgow – ERC Ingolstadt 3:4!
    Přestřelka ve Skotsku! Domácí se ujali vedení po brance Chrise Brutona v čase 44:24, jenže v čase 45:52 po brance Petra Tatíčka bylo opět srovnáno. A vzápětí se Ingolstadt dostal dokonce do vedení, když padla třetí branka během necelých tří minut hry!
     
    21:39
    Gól! SC Bern – Linköpings HC 1:7!
    Linköpings drtí Bern a to tak, že doslova! Čtvrtý gól švédského týmu ve třetí dvacetiminutovce přidává Alton Kolbring Blomberg!
     
    21:34
    Gól! SC Bern – Linköpings HC 1:6!
    Bernu se zcela rozpadla obrana. Hosté napřed využili přesilovku, v níž se prosadil Chad Billins, aby o několik desítek vteřin později už na 6:1 pro hosty zvýšil Jakob Lilja.
     
    21:27
    Gól! SC Bern – Linköpings HC 1:4!
    Linköpings v Bernu pravděpodobně rozhoduje o svém vítězství. Na začátku třetí třetiny přidává další branku Niklas Fogstrom.

    Gól! Sheffield Steelers – Frölunda Indians 1:1!
    Přesilovka Sheffieldu končí gólem! Překvapivé srovnání Leviho Nelsona dramatizuje zápas s obrovským favoritem z Frölundy.
     
    21:18
    Gól! Adler Mannheim – HC Vítkovice Steel 1:1!
    V Mannheimu máme vyrovnáno! Vítkovice se dostávají zpět do zápasu po brance Petra Koloucha, který z bezprostřední blízkosti prostřelil Endrase.
     
    21:13
    Gól! Braehead Clan Glasgow – ERC Ingolstadt 2:2!
    Glasgow se z vedení nakonec příliš dlouho neradoval, Ingolstadt srovnává skóre po brance Tomáše Kubalíka.
     
    21:12
    Gól! HC Davos – HC Dynamo Pardubice 3:2!
    Pardubice bojují a v Davosu se dostávají do kontaktu. Druhou branku Dynama dokázal do branky propasírovat dvě minuty před koncem druhé třetiny Adam Havlík.
     
    21:07
    Gól! Braehead Clan Glasgow – ERC Ingolstadt 2:1!
    A Braehead Clan jde dokonce do vedení a obrací vývoj zápasu s Ingolstadtem! Autorem branky je Brendan Brooks! To je velké překvapení!
     
    21:03
    Gól! Braehead Clan Glasgow – ERC Ingolstadt 1:1!
    Skvěle zahraná přesilovka skotského Braeheadu, který srovnává na 1:1! Úspěšným střelcem gólu je před brankovištěm clonící a tečující Matt Keith.
     
    20:58
    Gól! SC Bern – Linköpings HC 1:3!
    Jakob Lilja vsítil branku Linköpingsu, kterou se hosté dostávají do dvoubrankového vedení v Bernu!

    Gól! HC Davos – HC Dynamo Pardubice 3:1!
    V Davosu padly dvě branky během 29 vteřin! Napřed si domácí brankou Mauro Jörga vypracovali už třígólový náskok. Poté na začátku 31. minuty snížil první pardubickou brankou Tomáš Rolinek!
     
    20:48
    Kärpät poměrně lehce došel pro vítězství v utkání proti vídeňským Capitals, kteří nedokázali ani jednou v utkání skórovat. V utkání však o moc nešlo, Oulun vítězí ve skupině s 12 body, Vienna postupuje z druhého místa.

    Oulun Kärpät – UPC Vienna Capitals
    Branky a nahrávky:
    30. Junttila (Pyörälä, Kukkonen), 33. Pyörälä (Kukkonen, Pirnes), 54. Pyörälä (Junttila, Laatikainen), 57. Kestilä (TS)
     
    20:40
    Gól! EC Red Bull Salzburg – HV71 1:2!
    Z původně hodně špatně vypadající přesilovky je nakonec gól v početní výhodě, přestože kotouč skončil za brankovou čarou hodně kostrbatě. Ve chvíli, kdy už brankář Salzburgu Weinhandl ležel na ledě, doklepl za něj touš BJORN MELIN.
     
    20:36
    Gól! Oulun Kärpät – UPC Vienna Capitals 4:0!
    Kärpät odskakuje svým soupeřům již na rozdíl čtyř branek. Mika Pyörälä vsítil třetí branku domácích, zatímco čtvrtou dal po pumelici zápěstím Aku Kestilä.

    Gól! Sheffield Steelers – Frölunda Indians 0:1!
    V sedmnácté minutě první třetiny se podařilo otevřít skóre Frölundě v Sheffieldu. Švédský tým se ujal vedení po gólu Eliase Faltha.
     
    20:30
    V závěrečné části padl jediný gól, kterým zkompletoval hattrick Erik Hrňa. KalPě naopak k čestnému úspěchu nepomohla ani pětiminutové přesilová hra. Do další části Ligy mistrů tedy postupují Oceláři, pro Kuopio sezóna v CHL končí.

    HC Oceláři Třinec – KalPa Kuopio 6:0
    Branky a nahrávky:
    16. Nosek, 25. Irgl (Dravecký, Klepiš), 27. Hrňa (M. Doudera, Kreps), 29. Orsava (Linart, Hrňa), 40. Hrňa (Irgl, Klepiš), 48. Hrňa (Hrabal)
     
    20:18
    Gól! SC Bern – Linköpings HC 1:2!
    Minutku před koncem první třetiny v Bernu se hosté ujímají vedení. Autorem branky je Chad Billins!
     
    20:17
    Gól! Braehead Clan Glasgow – ERC Ingolstadt 0:1!
    Střelu z pravé strany Holt vyrazil jen k Petru Tatíčkovi a odchovanec kladenského hokeje puk doklepl do odkryté klece. Ingolstadt se dostává do vedení už ve čtvrté minutě!
     
    20:08
    Gól! EC Red Bull Salzburg – HV71 1:1!
    V Salzburgu mezitím padly dvě branky a hraje se 1:1! Do vedení šlo HV 71 po brance Kevina Stenlunda, na což reagoval Salzburg ve 13. minutě po trefě Kylea Beache.

    Gól! SC Bern – Linköpings HC 1:1!
    Také v Bernu je stav utkání 1:1! Skóre otevřel Cory Conacher po pěkném úniku a střele z bekhendu. Hosté srovnali v desáté minutě po brance Chada Billinse.

    Gól! Adler Mannheim – HC Vítkovice Steel 1:0!
    V Mannheimu mezitím skončila první třetina, po níž domácí vedou nad Vítkovicemi 1:0. Jedinou branku po závaru v brankovišti hostí vsítil střelou z mezikruží Philip Riefers.
     
    19:59
    Gól! HC Oceláři Třinec – KalPa Kuopio 6:0!
    A je tady hattrick, který v přečíslení po přesné přihrávce Hrabala zkompletoval střelou z první ERIK HRŇA.

    Gól! HC Davos – HC Dynamo Pardubice 2:0!
    Davos využívá přesilovou hru a dostává se do dvoubrankového vedení. Maxwell střelu Axelssona od modré čáry pouze vyrazil a toho dokázal využít JÁN BREJČÁK, který doklepl kotouč do odkryté klece.
     
    19:51
    Gól! HC Davos – HC Dynamo Pardubice 1:0!
    Od modré čáry zkraje zápasu vystřelil Schneeberger a to byl základ úspěchu. Před brankou totiž tuto ránu tečoval DICK AXELSSON a Maxwell byl bez šance.
     
    19:39
    Gól! Oulun Kärpät – UPC Vienna Capitals 2:0!
    MIKA PYÖRÄLÄ napoprvé puk do branky dostat nedokázal, posléze se ale dostal k dorážce a doklepl hrací předmět za záda Davida Kickerta!
     
    19:36
    Gól! Oulun Kärpät – UPC Vienna Capitals 1:0!
    JULIUS JUNTTILA nabruslil do útočného pásma po pravém křídle a parádní střelou zápěstím zavěsil pod břevno! To byla ukázková střela finského útočníka.
     
    19:32
    Gól! HC Oceláři Třinec – KalPa Kuopio 5:0!
    Po ose Klepiš – Irgl zamířil kotouč k ERIKU HRŃOVI, který propálil z pravého kruhu vše, co mu stálo v cestě.
     
    19:07
    Gól! HC Oceláři Třinec – KalPa Kuopio 3:0!
    A další branka Třince, který se rozjel v boji o postup do play off! Hrňa z levého kruhu propálil brankáře Kuopia poté, co dostal pěknou přihrávku od Doudery.
     
    19:05
    Gól! HC Oceláři Třinec – KalPa Kuopio 2:0!
    Krásnou souhru celého útoku zakončil Zbyněk Irgl, který neměl po Draveckého přihrávce problém trefit odkrytou klec.
     
    18:27
    Gól! HC Oceláři Třinec – KalPa Kuopio 1:0!
    Třinec se v 16. minutě ujímá vedení v souboji o postup do další fáze. David Nosek úspěšným střelcem/nestřelcem. Byl posledním z třineckých, kdo se dotkl kotouče před tím, než puk doklouzal za nešťastného brankáře finského týmu, který pokazil snahu o odehrání kotouče před najíždějícím Klepišem.
     
    17:55
    Sparta přímý souboj o postup do play off zvládla, porazila 5:2 Ženevu a již se může těšit na soupeře do vyřazovacích bojů.

    HC Sparta Praha – Geneve-Servette HC 5:2
    Branky a nahrávky:
    4. Réway (Hlinka), 16. Přibyl, 34. Buchtele (Přibyl), 52. Réway, 58. Sabolič (Forman) – 21. Jacquemet (Riat, Fransson), 33. Kast
     
    17:52
    Gól! HC Sparta Praha – Geneve-Servette HC 5:2!
    Definitivu za sparťanským postupem do play off přidává tři minuty před koncem do prázdné brány Robert Sabolič.
     
    17:40
    Liberec nakonec souboj o vítězství ve své základní skupině nezvládl a podlehl švédské Skelleftee 2:5, když od úvodu tahal za kratší konec a dostával se pod tlak svých soupeřů, kteří toho náležitě využili zejména třemi góly ve druhé periodě.

    Skelleftea AIK – Bílí Tygři Liberec 5:2
    Branky a nahrávky:
    10. Ericsson (Zackrisson, M. Petterson), 25. Norman (Burström, Lindgren), 29. M. Lundberg (Holmström), 30. Ohlsson (Norman, Lindgren), 42. Lindholm (Broadhurst) – 15. Řepík (Vampola), 51. Řepík (Ševc)
     
    17:38
    Gól! HC Sparta Praha – Geneve-Servette HC 4:2!
    Martin Réway využil trestné střílení a vede již 4:2! Znamená to zlomení odporu švýcarského týmu?
     
    17:16
    Gól! Skelleftea AIK – Bílí Tygři Liberec 5:2!
    Michal Řepík vsítil svou druhou branku v utkání, do konce zbývá ještě devět minut.
     
    16:58
    Gól! Skelleftea AIK – Bílí Tygři Liberec 5:1!
    Krátce po návratu z šaten na začátku třetí třetiny se Skelleftea dostává již do čtyřbrankového vedení. Gól zaznamenal Pär Lindholm.
     
    16:48
    Gól! HC Sparta Praha – Geneve-Servette HC 3:2!
    Sparta si bere své vedení zpět! Nastřelený kotouč od modré čáry nejdříve ztečoval Přibyl a po odrazu od betonů Mayera se k dorážce dostal Jan Buchtele a to ani ne minutku po vyrovnávacím gólu.
     
    16:44
    Gól! HC Sparta Praha – Geneve-Servette HC 2:2!
    A je vyrovnáno. TIMOTHY KAST tečoval těsně před Pöpperlem nahozený kotouč od modré čáry a ten propadl domácímu brankáři někde nad betony. Ženeva tak dává gól ve vlastním oslabení.
     
    16:21
    Gól! HC Sparta Praha – Geneve-Servette HC 2:1!
    Ženeva hned v úvodu druhé části snižuje na 1:2 zásluhou Arnauda Jacquemeta, který se nejrychleji zorientoval v brankovišti a dorazil za Pöpperleho vyražený kotouč.
     
    16:21
    Gól! Skelleftea AIK – Bílí Tygři Liberec 4:1!
    Další trefa. Švédský výběr už vede 4:1 a směle míří za čtvrtým vítězstvím v řadě. Hostující obrana dostatečně nepokryla SEBASTIANA OHLSSONA, jemuž puk před brankoviště naservíroval Norman.
     
    16:17
    Gól! Skelleftea AIK – Bílí Tygři Liberec 3:1!
    Domácí tým odskakuje na dvougólový rozdíl a Tygrům se vidina tříbodového zisku vzdaluje. Gól jde z části na vrub Vampoly, který s pukem na útočné modré čáře zbytečně mazlil a soupeř jej vyškolil. Rychlý protiútok pak Skellefteå vyřešila na jedničku: parádní ranou do horního růžku pokořil Lašáka MARTIN LUNDBERG.
     
    16:05
    Gól! Skelleftea AIK – Bílí Tygři Liberec 2:1!
    Skelleftea se dostává v šesté minutě druhé třetiny zpět do vedení. Stalo se tak při hře ve čtyřech na obou stranách, kdy se prosadil John Norman.
     
    15:55
    Gól! HC Sparta Praha – Geneve-Servette HC 2:0!
    Sparta vede 2:0! Daniel Přibyl v hlavní roli akce vedoucí ke druhé brance Pražanů.
     
    15:38
    Gól! HC Sparta Praha – Geneve-Servette HC 1:0!
    Zkraje zápasu se daří pražské Spartě získat vedení! Hlinka našel Réwaye, který překonal brankáře hostí.
     
    15:32
    Gól! Skelleftea AIK – Bílí Tygři Liberec 1:1!
    Liberec stejně jako jeho soupeř využívá přesilovku a po brance Michala Řepíka vyrovnává!
     
    15:24

    Zápasem mezi pražskou Spartou a švýcarskou Ženevou Vás provede v on-line přenosu Tomáš Lichnovský.

     
    15:23
    Gól! Skelleftea AIK – Bílí Tygři Liberec 1:0!
    Skelleftea využívá přesilovku, do vedení ji posílá v desáté minutě Jimmie Ericsson.
     
    14:28

    Úvodní zápas mezi Skellefteou a Tygry z Liberce budete moci od 15 hodin sledovat v podrobném on-line přenosu.

    Jan Vojkůvka

    Program jedenáctého hracího dne Ligy mistrů:
    15:00 Skelleftea AIK - Bílí Tygři Liberec 5:2
    15:30 HC Sparta Praha - Geneve-Servette HC 5:2
    18:00 HC Oceláři Třinec - KalPa Kuopio 6:0
    18:30 Oulun Kärpät - UPC Vienna Capitals 4:0
    19:30 EC Red Bull Salzburg - HV71 1:3
    19:30 Adler Mannheim - HC Vítkovice Steel 2:1 po náj.
    19:45 SC Bern - Linköpings HC 1:7
    19:45 HC Davos - HC Dynamo Pardubice 5:3
    20:00 Sheffield Steelers - Frölunda Indians 1:4
    20:00 Braehead Clan Glasgow - ERC Ingolstadt 6:4
    bahis siteleri