Benátky n/J – Kadaň 5:2 (kon.) | Litoměřice – Motor ČB 5:4 (1:0 po s.n.) | Ústí n/L – Havířov 7:4 (kon.)
Šumperk – Jihlava 4:5 (po pr.) | Přerov – Most 4:1 (kon.) | Kladno – Třebíč 1:2 (1:3 po s.n.)
Prostějov – Slavia 2:3 (1:2 po s.n.)
po prodl.
DRACI PARS ŠUMPERK
4:5 (0:0, 3:4, 1:0 - 0:1)
HC Dukla Jihlava
Pondělí 14.09.2015, 18:00 • Zimní stadion Šumperk • Chance liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    RICHARD DIVIŠ dostal přihrávku, nic nevymýšlel a tvrdou střelou dokázal propálil Filipa Šindeláře. Asistence: Josef Skořepa.
     
    59:01
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk dokázal využít hru bez brankáře. Zmatky před jihlavskou bránou dokázal nejlépe využít JIŘÍ PŮHONÝ, který puk dokázal poslat pod padajícího Škarka. Bez asistence.
    HARKABUS - 3:4
     
    32:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Ve druhé třetině se nám roztrhl pytel s brankami. TOMÁŠ HARKABUS téměř z nulového úhlu poslal puk na Filipa Šindeláře, ten si ho nešťastně srazil za svá záda. Bez asistence.
     
    30:59
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk využívá přesilovou hru. Zdráhal poslal puk na TOMÁŠE FOŘTA, ten tvrdou střelou dokázal prostřelit Jakuba Škarka. Asistence: Jan Zdráhal, Daniel Vrdlovec.
    GRÍGER - 2:3
     
    30:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Celá čtvrtá formace se podílela na třetí brance Jihlavy. Jako poslední byl u puku DAVID GRÍGAR, který ho poslal k levé tyči Šindelářovy brány. Asistence: Marek Prokš, Lukáš Anděl.
     
    27:46
    Dukla právě vstřelila branku!
    Už se zdálo že se puk dostane do středního pásma, jenže u mantinelu jej ještě zastihl FILIP DUNDÁČEK, který ho ihned z otočky poslal na domácí bránu. Filip Šindelář na tento puk nedokázal vůbec zareágovat a puk mu proletěl vedle levého betonu. Bez asistence.
     
    24:22
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk se prosazuje v početní nevýhodě. KAREL PLÁŠEK dokázal vybojovat ve vlastním obranném pásmu kotouč, poté s ním ujel všem Jihlavským hráčů a nakonec ho dokázal propasírovat pod betony Jakuba Škarka. Bez asistence.
    DIVIŠ - 1:1
     
    23:33
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava dokázala rychle vyrovnat průběh utkání. RYCHARD DIVIŠ si dokázal položit Filipa Šindeláře na led a poté už mu stačilo koutouč pouze zvednout pod horní tyč. Asistence: Alexei Alekseev.
    TOMÁŠEK - 1:0
     
    21:19
    Draci právě vstřelili branku!
    Mít teď na hlavě klobouk, tak bych ho po téhle brance musela smeknout ! DAVID TOMÁŠEK si povodil snad všechny hráče Jihlavy kteří byly na ledě a když se ocitl před Škarem tak kus černé gumy poslal bekhendem o levou tyč za jeho záda. Asistence: Jiří Půhoný.
    Marken.cz

    Kateřina Glogarová

    Branky a nahrávky: 22. Tomášek (Půhoný), 25. Plášek, 31. Fořt (Zdráhal, Vrdlovec), 60. Půhoný – 24. Diviš (Alekseev), 28. Dundáček, 31. Gríger (Prokš, Anděl), 33. Harkabus, 62. Diviš (Skořepa)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Šindelář (Novák) – Bažant, Zdráhal, Havlík, sedlák, Prokop, Drtil – Haas, Plášek, Šimun – Brunec, Vrdlovec, Fořt – Kaut, Tomášek, Půhoný – Milfait, Voženílek, Půlpán – Ostřanský, Hroch
    HC Dukla Jihlava: Škarek (Sáblík) – Kaláb, Dundáček, Šimek, Grebenyuk, Štebih, Zadražil, Dobrovolný – Důras, Melenovský, Flek – Alekeseev, Skořepa, Diviš – Kohout, Seman, Harkabus – Prokš, Gríger, Anděl

    Rozhodčí: Trombík – Rožánek, Konvička
    bahis siteleri