Poprad – Orange 20 8:2 (kon.)
konec
HK Poprad
8:2 (2:2, 4:0, 2:0)
HK Orange 20
sk Úterý 22.09.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:57
    Poprad dal gól!
    RUDOLF HUNA sa rozbehol s pukom a strelou z medzikružia Hrenáka jednoznačne prekonal!
     
    57:29
    Poprad dal gól!
    Podtatranci strieľajú ešte aj siedmy gól počas vlastného oslabenia! Po pravom krídle vykorčuľoval LAURIS BAJARUNS, ktorý sa dostal ku kruhu a strelou ku pravej žrdi skóroval!
    Bez asistencie.
     
    35:02
    Poprad dal gól!
    Popradčania s istotou ovládajú zápas a strieľajú aj šiesty gól! Kasík posunul puk do rohu klziska Rapáčovi, ktorý odtiaľ našiel pred bránkoviskom LUKÁŠA HVILU a ten s prehľadom prekonal ležiaceho Hrenáka!
    Asistencie: Richard Rapáč a Ľubomír Malina.
     
    30:09
    Poprad dal gól!
    Domáci tím strieľa aj piaty gól, ktorý končí v Škorvánkovej sieti! Ľubomír Malina nahodil od modrej čiary puk priamo pred bránu, kde dvojica hosťujúcich obrancov nedokázalao odpratať puk do bezpečia, z čoho profitoval BRANISLAV RAPÁČ, ktorý bekhendom doklepol puk do bránky!
    Asistencia: Ľubomír Malina.
     
    25:49
    Poprad dal gól!
    Hokejisti Popradu využívajú presilovú hru a strieľajú gól! Kroták získal puk v rohu klziska, posunul ho na modrú čiaru Malinovi, ktorý dával Kasíkovi. Ten vypálil a RUDOLF HUNA ideálne tečoval strelu do Škorvánkovej brány!
    Asistencie: Jaroslav Kasík a Ľubomír Malina.
     
    23:53
    Poprad dal gól!
    Z ďalšej šance tretej popradskej formácie už gól padol! V rohu klziska Branislav Rapáč vybojoval puk, prišiel ku bráne, Škorvánek ešte jeho strelu betónmi likvidoval, no na následnu dorážku od TOMÁŠA TÖRÖKA nemal nárok!
    Asistencie: Branislav Rapáč a Matej Síkela.
     
    12:53
    Poprad dal gól!
    Podtatranci dlho na vyrovnanie nečakali! Rutinérsku akciu predviedol Arne Kroták, ktorý sa po pravej strane pretlačil až za Škorvánkovu bránku, odtiaľ skvelo prenechal ku ľavej žrdi, kde bol RUDOLF HUNA a ten premiérovým gólom v popradskom drese vyrovnáva na 2:2!
    Asistencia: Arne Kroták.
     
    11:26
    Poprad dal gól!
    A napokon domáci znižujú už teraz! Poprad sa dostal do útočného pásma, z rohu klziska Bajaruns nahodil naslepo pred bránu, kde síce bol pri puku BRANISLAV RAPÁČ, no zdá sa, že puk sa odrazil od hosťujúceho obrancu.
    Asistencia: Lauris Bajaruns.
     
    09:45
    HK Orange 20 dalo gól!
    Hostia strieľajú aj druhý gól a vedú o dva presné zásahy! Na pravom kruhu získal puk Sukeľ, ktorý nahodil pred Kostúra, kde domáci obrancovia situáciu značne podcenili a nechali JAKUBA MELIŠKA gólovo zakončiť!
    Asistencia: Matúš Sukeľ.
     
    08:38
    HK Orange 20 dalo gól!
    Hostia zaskočili domácu obranu a strelili úvodný gól! Dvadsiatka udržala útočné pásmo, puk sa po mantineli posunul do rohu klziska na Šišku, ktorý perfektnou bekhendovou prihrávkou našiel pred bránkoviskom LUKÁŠA HRUŠÍKA. Jemu sa šikovnou strelou podarilo prekonať Kostúra!
    Asistencie: Juraj Šiška a Jakub Sukeľ.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 12. B. Rapáč (Bajaruns), 13. Ru. Huna (Kroták), 24. Török (B. Rapáč, Síkela), 26. Ru. Huna (Kasík, Malina), 31. B. Rapáč (Malina), 36. Hvila (R. Rapáč, Malina), 58. Bajaruns, 58. Ru. Huna (TS) – 9. Hrušík (Šiška, J. Sukeľ), 10. Meliško (M. Sukeľ)


    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý (A), Gáborčík, Malina, Kasík, Dinda, Ťavoda, Pitka – Bartečko (A), Paukovček, Hvila – Kroták (C), Rusnák, Ru. Huna – Bajaruns, Síkela, B. Rapáč – Török, R. Rapáč, Števuliak – Toma
    HK Orange 20: Škorvánek (31. Hrenák) – Koch, Ivanič, Sloboda, Meliško, Moravčík, Košecký, Kuzmin, Michalčin – Galis, Surový, Briestenský – Holešínsky, M. Sukeľ (C), Milý – Klenko (A), Sadecký, Tatár – Hrušík, Šiška (A), J. Sukeľ

    Rozhodčí: Novák – Gajan, Kollár

    Diváci: 493
    bahis siteleri