Česko U16 – Kometa Brno 8:6 (kon.)
konec
Česko U16
8:6 (2:0, 5:4, 1:2)
HC Kometa Brno
Úterý 22.09.2015, 18:00 • DRFG Arena, Brno • Reprezentace do 16 let
Partner:
     
    59:18
    Nečas se dostal po dobré přihrávce do samostatného úniku, při zakončení mu kotouč sjel z čepele a jeho střela neměla potřebné parametry.
     
    58:10
    Dostál prchá na střídačku, Kometa to zkouší v šesti.
     
    58:00
    Trenéři Komety Moskal s Křetinským si vzali oddechový čas.
     
    52:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český výběr do šestnácti let přesilovou hru využívá a odskakuje na rozdíl dvou branek. Kvasnica našel u pravé tyče číhajícího KARLA PLÁŠKA, který pomalou střelou pod Dostála rozveselil střídačku národního týmu. Asistence: Michal Kvasnica, Jáchym Janošek.
     
    51:43
    Kvasnica si najel do mezikruží a odtud vyslal hodně jedovatou střelu, kterou Dostál s potížemi eliminoval.
     
    50:47
    Přesilovka pro český výběr. Matěj Svoboda dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    50:33
    A už mohlo být srovnáno, to by musel Vašíček zakončit přečíslení dva na jednoho úspěšněji.
     
    50:23
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to bude ještě hodně zajímavé. Kometa prohrává už jen o jednu branku. Frydrych nahrál zpoza brány na JAKUBA MATULU, který tváří tvář Vlkovi napálil nejprve tyč, napodruhé už doklepl puk do brány. Asistence: Lukáš Frydrych.
     
    42:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa si vytvořila na úvod třetiny tlak a za něj sklidila ovoce v podobě gólu. ŠTĚPÁN KUČERA vypálil od modré a kotouč z jeho hole rozvlnil síť za Vlkem. Asistence. Martin Nečas.
     
    38:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi vedou již o tři branky. Z úhlu dokázal z otočky prostřelit Dostála MICHAL KVASNICA.
     
    37:34
    A na druhé straně zase vyslal střílenou přihrávku na svého spoluhráče před bránou Plášek,Blümel tváří v tvář Dostálovi poslal puk nad bránu.
     
    37:18
    Co útok, to šance. Nyní se ocitl ve velmi dobré střelecké pozici Süss, na Vlka si ovšem nepřišel.
     
    36:44
    Škvrně vyhrál bruslařský souboj o kotouč a přihrál před bránu volnému Gajarskému, který si musel zpracovávat kotouč bruslemi, poté ovšem zblízka na dvakrát kotouč za Vlka nepropasíroval.
     
    35:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Těsně poté, co českému týmu skončila přesilová hra, dokázali se hokejisté v červenobílých dresech prosadit. Obloučkem dostal trochu netradičně kotouč za Dostála VOJTĚCH STŘONDALA. Asistence. Jan Žemba, Viktor Konečný.
     
    33:43
    Trochu zbytečné vyloučení Matěje Nováka, který dostal dvě minuty za zdržování, když v útočném pásmu uchopil kotouč do rukavice.
     
    33:23
    Už mohlo být znovu vyrovnáno, Gajarský ovšem zblízka trefil jen brankovou konstrukci.
     
    32:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je gólový festival, který ve druhé třetině předvádějí aktéři zápasu. VIKTOR KONEČNÝ se dostal do brejku a i když byl podražen, dokázal v pádu vystřelil a dostat puk za Dostála. Asistence: Jan Žemba.
     
    31:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vedení modrobílého celku mělo jepičí život. Už je znovu srovnáno. Štěpán Pokorný vypálil lehce z úhlu, Dostál vyrazil puk před sebe, do míst, kam si nejdříve sjel ONDŘEJ PAVEL, který měl zblízka jednoduchou práci. Asistence: Štěpán Pokorný.
     
    30:52
    Kometa právě vstřelila branku!
    Velmi dobře sehraná přesilovka Komety vyústila v logický závěr. Přesilovková pětice hodnou chvíli svírala soupeře pod tlakem a na konec si vysloužila gól. Zábranský nahrál na pravý kruh FILIPU KRÁLOVI, který odtud vypálil přesně k pravé tyči Vlkovy brány. Asistence: Libor Zábranský, Martin Nečas.
     
    29:12
    Přesilovka pro Kometu: Dvě minuty za hákování obdržel Miroslav Sýkora.
     
    28:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Z utkání se nám stávají gólové hody. Ani jedno mužstvo teď příliš neřeší obranu. V přečíslení brněnského týmu dva na jednoho naservíroval Nečas kotouč ideálně MATEJI NOVÁKOVI, jenž měl do odkryté klece jednoduchou práci. Asistence: Martin Nečas, Michal Kunc.
     
    27:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi ovšem níže zmíněnou pasáž rázně utnuli. Voňka se dostal ke kotouči nabruslil si blíž bráně a poté nahrál na protější tyč VOJTĚCHU DOBIÁŠOVI, jenž střelou z první prostřelil Lukáše Dostála. Asistence: David Voňka.
     
    25:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnští hokejisté se vezli na vlně a nyní využili aktuální převahu ve vyrovnávací branku. Při rychlém protiútoku nahrál Novák pod sebe na MARTINA NEČASE, který z mezikruží poslal kotouč do pravého horního růžku české brány. Asistence: Matěj Novák, Libor Zábranský.
     
    25:18
    Vašíček se dostal před Vlka, zblízka ovšem poslal kotouč mimo bránu.
     
    22:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to je hodně kuriózní moment. Vlk byl svému týmu oporou, nyní ale inkasoval trochu laciný gól. ROMAN JEŘÁBEK vystřelil z pravého kruhu a jeho slabá střela skončila k překvapení všech v síti. Asistence: Lukáš Frydrych.
     
    21:45
    Matula se utrhl do samostatného brejku, Vlk jej vychytal pravým betonem.
     
    16:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Brněnští hráči si nepohlídali zadní vrátka při vlastní přesilovce, čehož využil ŠTĚPÁN POKORNÝ. Ten se utrhl do samostatného brejku a ten zakončil střelou pod víko. Druhý gól pro útočníka českého výběru v tomto utkání.
     
    15:31
    Dvě minuty pro Vojtěcha Dobiáše za hákování. Kometa má druhou přesilovku.
     
    13:58
    Škvrně se protáhl přes posledního bránícího hráče české šetnáctky až před Vlka, toho ovšem bekhendovou střelou nepřekonal.
     
    12:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nakonec se však Češi přece jen dokázali při vlastní přesilovce prosadit. K odraženému kotouči se dostal ŠTĚPÁN POKORNÝ a zblízka jej poslal pod horní tyč Dostálovy brány.
     
    10:42
    A právě Filip Klenec je prvním vyloučeným hráčem Komety v zápase. Dostal dvě minuty za podražení.
     
    09:36
    Obrovská šance Blümela, jenž dostal přihrávku za obranu a tváří v tvář Dostála se pokusil o kličku do bekhendu, brněnský gólman vystihl jeho záměr a zachránil své mužstvo.
     
    07:47
    Velmi dobrý pokus jednoho z českých hráčů, který vjel do mezikruží a odtud svižně vypálil do míst mezi lapačkou a tělem Dostála. Brněnský gólman si tento prostor pohlídal a zastavil puk.
     
    06:00
    Škvrněho pokus se odrazil od bránícího hráče před Vlka do míst, kam najížděl Mikyska, jenž z bezprostřední blízkosti brankáře českého týmu nepřekonal. První vyložená šance utkání.
     
    02:18
    Dvě minuty za držení pro jednoho z českých hráčů, přesilovka pro Kometu.
     
    Kvůli technickým problémům doplníme sestavy obou mužstev v průběhu první třetiny, nebo po jejím skončení.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 13. Pokorný, 17. Pokorný, 28. Dobiáš (Voňka), 32. Pavel (Pokorný), 33. Konečný (Žemba), 36. Střondala (Žemba, Konečný), 39. Kvasnica, 53. Plášek (Kvasnica, Janošek) – 23. Jeřábek (Frydrych), 26. Nečas (Novák, Zábranský), 29. Novák (Nečas, Kunc), 31. Král (Zábranský, Nečas), 43. Kučera (Nečas), 51. Matula (Frydrych)


    Česko U16: Vlk (Malík) – Ševeček, Kořenek, Dobiáš, Šedivý, Žemba, Janošek, Voňka, Střondala, Sýkora, Pokorný, Blümel, Pavel, Kvasnica, Dajčar, Kowalczyk, Plášek, Mader, Konečný, Fajkus
    HC Kometa Brno: Dostál (Holík) – Jeřábek, Jurnečka, Zábranský, Kučera, Král, Mikyska – Novák, Klenec, Gajarský, Škvrně, Matula, Süss, Nečas, Frydrych, Kunc, Svoboda, Vašíček

    Rozhodčí: Čech – Měkýš, Otáhal
    bahis siteleri