Novokuzněck – Soči 3:4 (0:1 po s.n.) | Novosibirsk – Jaroslavl 1:0 (kon.) | Jokerit – HC Slovan 4:1 (kon.)
N.Novgorod – Jekatěrinburg 2:4 (kon.) | CSKA Moskva – Petrohrad 1:2 (kon.) | Riga – Záhřeb 1:2 (kon.)
Minsk – Chanty-Mansijsk 0:3 (kon.)
po s.n. (0:1)
Metallurg Novokuzněck
3:4 (0:1, 1:2, 2:0 - 0:0)
HK Soči
Středa 23.09.2015, 14:00 • Kuznetskie Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Andre PETERSSON - 3:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HK Soči.
    Autorem vítězné branky je ANDRE PETERSSON.
    Kirill KAPRIZOV - 3:3
     
    58:36
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Domácí nemusí faul Kousala mrzet, protože se prosadili ve hře čtyři na čtyři a vyrovnávají. KIRILL KAPRIZOV chtěl nahrát na protější stranu útočného pásma, svého spoluhráče sice nenašel, ale to jej mrzet nemusí, protože puk si nešťastně srazil do brány bruslí vracející se Jalasvaara.
    Ryan STOA - 2:3
     
    48:57
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Velká radost domácích hráčů i fanoušků. Metallurg vstřelil kontaktní branku. MAXIM KAZAKOV se prokličkoval před Barulina a vpádu nadělal pořádnou paseku před gólmanem Soči. Vznikla skrumáž, přičemž Barulin si v chaosu kotouč nešťastně srazil do brány. Asistence: Ryan Stoa.
    Nikita SČITOV - 1:3
     
    37:57
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté po přesilové hře pět na tři využívají i početní převahu pět na čtyři. NIKITA SČITOV nasměroval do brány střílenou přihrávku Mamaševa od modré čáry a obě branky hostujícího celku dělilo třiatřicet vteřin. Asistence: Renat Mamašev, Michail Anisin.
    Nikolaj ŽERDĚV - 1:2
     
    37:24
    Soči právě vstřelilo branku!
    Rozhodčí po krátké poradě s videorozhodčím nemohl jinak, než branku uznat. NIKOLAJ ŽERDĚV se dostal u pravé tyče k odraženému kotouči a napálil jej pod víko Karejevovy brány. Puk z brány vypadl tak rychle, že sudí musel branku konzultovat s videorozhodčím. Bez asistence.
    Ryan STOA - 1:1
     
    35:19
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru využívají a srovnávají stav zápasu. Kaprizovovu střelu z pravého kruhu vyrazil Barulin před sebe, přičemž pohotový RYAN STOA dorazil puk do brány.
    Roman LJUDUCHIN - 0:1
     
    18:17
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté se v posledních minutách spíše bránili, nyní však na všechno zlé mohou zapomenout. Ščastlivij odčinil své vyloučení ideální střílenou přihrávkou na hůl ROMANA LJUDUCHINA, který usměrnil puk do brány. Asistence: Pjotr Ščastlivij, Max Wärn.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 36. Stoa, 49. Stoa (Stoa), 59. Kaprizov – 19. Ljuduchin (Ščastlivij, Wärn), 38. Žerděv, 38. Sčitov (Mamašev, Anisin), rozh. náj. Petersson

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Stoa (NOV)
    0:0   Kazjonov (SOC)
    2. série:
    0:0   Kazakov (NOV)
    0:1   Petersson (SOC)
    3. série:
    0:1   Kaprizov (NOV)


    Metallurg Novokuzněck: Karejev (Podjapolskij) – Manuchov, Ljamkin, Kuklev, Postnikov, Amirov, Fairchild, Nekolenko, Antonovskij – Kaprizov, Kazakov, Stoa – Orlov, Komaristij, Berdnikov – Kousal, Jazkov, Musin – Drugov, Romanov, Mitrjakov
    HK Soči: Barulin (Gavrilov) – Wilson, Sčitov, Jalasvaara, Kuzněcov, Mamašev, Malevič – Krikunov, Ignatuškin, Petersson – Maxwell, Skačkov, Žerděv – Anisin, Kazjonov, Wärn – Ščastlivij, Ščerbina, Ljuduchin, Morozov

    Rozhodčí: Kadyrov, Ravodin – Nazarov, Novikov

    Diváci: 3233
    bahis siteleri