Boston – Washington 2:1 (po pr.) | Columbus – St. Louis 3:1 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 7:3 (kon.)
Philadelphia – NY Rangers 5:3 (kon.) | Florida – Dallas 3:2 (kon.) | Montreal – Toronto 1:2 (po pr.)
Tampa – Nashville 2:3 (po pr.) | St. Louis – Columbus 5:2 (kon.) | Winnipeg – Minnesota 0:1 (po pr.)
Chicago – Detroit 5:4 (po pr.) | Colorado – Anaheim 5:4 (po pr.) | Vancouver – San Jose 0:4 (kon.)
Los Angeles – Arizona 3:2 (po pr.)
po prodl.
Tampa Bay Lightning
2:3 (0:0, 1:0, 1:2 - 0:1)
Nashville Predators
Středa 23.09.2015, 01:30 • Amalie Arena, Tampa • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:50
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři využívají přesilovou hru! MATTIAS EKHOLM se konečně dočkal a trefil se svou střelou bránu a ihned je z toho rozhodující branka, jenž Nashvillu zajišťuje vítězství. Asistence: Filip Forsberg, Ryan Ellis.
     
    57:28
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak to je panečku závěr. Už to vypadalo, že Predators nevstřelí ani branku a během dvou minut máme vyrovnáno. Fiala totiž nachystal puk VIKTORU ARVIDSSONOVI, jenž svou střelou srovnává stav utkání. Asistence: Kevin Fiala.
     
    55:18
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se Predátoři dočkávají. Hosté se prosadili po své přesilové hře, kde nakonec Jones přihrál GABRIELU BOURQUEOVI, jenž konečně poslal puk do domácí svatyně. Asistence: Seth Jones.
     
    41:01
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning se prosazují z následného protiútoku, kde se do zakončení protlačil JONATHAN DROUIN, jenž tak svému týmu zajišťuje už dvoubrankové vedení! Asistence: Alex Killorn, Victor Hedman.
     
    22:58
    Tampa právě vstřelila branku!
    Nyní už se však domácí hokejisté dočkávají své první branky, protože Huttona prostřelil svou střelou ERIK CONDRA, pro kterého je to i jeho první trefa po přestupu z Ottawy. Asistence: Mike Angelidis, Anthony DeAngelo.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 23. Condra (Angelidis, DeAngelo), 42. Drouin (Killorn, Hedman) – 56. Bourque (Jones), 58. Arvidsson (Fiala), 64. Ekholm (Forsberg, Ellis)


    Tampa Bay Lightning: Emery (31. Wilcox) – Hedman, DeAngelo, Koekkoek, Coburn, Blujus, Carle – Killorn, Stamkos, Drouin – Paquette, Filppula, Conda – Erne, Point, Stephens – Ikonen, Angelidis, Vermin.
    Nashville Predators: Hutton (Mazanec) – Bitetto, Jones, Bartley, Ellis, Ekholm, Nakyva – Moses, Trenin, Forsberg – Fiala, Sissons, Ardvidsson – Salomaki, Kameněv, Jarnkrök – Bourque, Bass, Aberg.

    Rozhodčí: O´Rourke, Martell – Murphy, Murray

    Diváci: 14324
    bahis siteleri